Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com (/Temat-epn-bz-Zarabianie-dzieki-Aliexpress-com-131374)

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - mlodszy.htw - 02-10-2017 10:52

Witam, zaczynam dopiero w EPN i mam parę pytań. Ile średnio w miesiąc idzie wyciągnąć z promocji? Promujecie tylko na social mediach czy gdzie się da? Wink Pozdrawiam.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Oceniamy - 02-10-2017 16:59

(02-10-2017 10:52)mlodszy.htw napisał(a):  Witam, zaczynam dopiero w EPN i mam parę pytań. Ile średnio w miesiąc idzie wyciągnąć z promocji? Promujecie tylko na social mediach czy gdzie się da? Wink Pozdrawiam.

Ile ? Kilka tysięcy zielonych gdy masz dobre zaplecze reklamowe. Skoro zaczynasz pewnie go brak Smile wiec trudno określić ile możesz zarobić.

Kupie grupy i fp o ali Smile (priv)

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - bimber14 - 02-10-2017 19:23

Też macie tak że jakieś dziwne zawiechy w naliczaniu leadów i wyświetleń? A nagle bomba i wpada na raz kilkaset wyświetleń+ leady

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - elpapa - 02-10-2017 19:53

siema pomoże ktoś to ogarnąć co i jak ? Będę wdzięczy pozdrawiam.Smile

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - LikeIt - 03-10-2017 12:09

Miał ktoś większe zamówienie? impreza
[Obrazek: RhHUWoBsSTuGSwOjuiSUdw.png]

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - BATOREX - 03-10-2017 13:21

(03-10-2017 12:09)LikeIt napisał(a):  Miał ktoś większe zamówienie? impreza

Łoo nieźle ;p Moje największe to chyba za 65 $ ktoś buty kupił.

Wgl to co jaki czas wstawiacie linku w swoje strony? Myślicie że link co godzine to dobry pomysł? Tongue

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - dwa345 - 03-10-2017 14:07

(03-10-2017 13:21)BATOREX napisał(a):  
(03-10-2017 12:09)LikeIt napisał(a):  Miał ktoś większe zamówienie? impreza

Łoo nieźle ;p Moje największe to chyba za 65 $ ktoś buty kupił.

Wgl to co jaki czas wstawiacie linku w swoje strony? Myślicie że link co godzine to dobry pomysł? Tongue

Tak, moje największe zamówienie jednorazowe to ponad 400$ to było jakieś radio do samochodu, dosyć dawno temu.

(02-10-2017 16:59)Oceniamy napisał(a):  
(02-10-2017 10:52)mlodszy.htw napisał(a):  Witam, zaczynam dopiero w EPN i mam parę pytań. Ile średnio w miesiąc idzie wyciągnąć z promocji? Promujecie tylko na social mediach czy gdzie się da? Wink Pozdrawiam.

Ile ? Kilka tysięcy zielonych gdy masz dobre zaplecze reklamowe. Skoro zaczynasz pewnie go brak Smile wiec trudno określić ile możesz zarobić.

Kupie grupy i fp o ali Smile (priv)
Ciebie to niezła fantazja poniosła.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Thinker - 04-10-2017 09:38

Zlicza wam dziś normalnie?

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Thinker - 05-10-2017 07:33

W jaki sposób rozliczanie się z zarobków ? Smile Muszę się rozliczyć a nie wiem w sumie jak najlepiej

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - stx92 - 05-10-2017 13:51

(05-10-2017 07:33)Thinker napisał(a):  W jaki sposób rozliczanie się z zarobków ? Smile Muszę się rozliczyć a nie wiem w sumie jak najlepiej

też bym się chętnie na przyszłość dowiedział