RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Czaq - 05-01-2016 18:11
Bo nawet pisali o tym na onecie? Aby uważać na wyłudzaczy sms? Przez taki syf, subskrybcje itp będą w coraz gorszym świetle...
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - selfie - 05-01-2016 18:42
(05-01-2016 18:11)Czaq napisał(a): Bo nawet pisali o tym na onecie? Aby uważać na wyłudzaczy sms? Przez taki syf, subskrybcje itp będą w coraz gorszym świetle...
Prędzej przez wszelkiej maści spamerów. Na pewno nie przez program, nie gadaj takich głupot Równie dobrze można napisać to o doładowaniach, jakichś wygraj ciuchy itp.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - bartek9330 - 05-01-2016 18:53
Może nie tyle przez programy, tylko przez sposób w jaki je ludzie promują Mam na myśli, te wszystkie akcje gdzie ludzie się podszywali np. pod stonogę itp albo te viralki z imigrantami, które był na CAŁYM polskim fb
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Koja - 05-01-2016 23:50
Nisza jak nisza, jedyny problem z viralaki o imigrantach byl taki, ze u nas nie wolno o nich źle pisać. Gdyby zamiast imigranci napisali np bezdomni to nikt by się nie czepiał. Gdzieś czytałem, ze typka zatrzymali za to że napisał cos o nich na jakimś portalu.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 06-01-2016 00:09
Z tymi imigrantami to podobnie jak z rządem lub Platformą Obywatelską. Wyobraźcie sobie, że kiedys na oficjalnym FP PO pocisnąłem Kopaczową i Siemoniaka (bez wulgaryzmów ale dobitnie ) z mojego real konta i po dwóch godzinach blokada na dodawanie komentarzy, lajkowanie i wrzucanie postów na fb! NA PÓŁ ROKU!
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Karewer - 06-01-2016 07:49
Precz z komuną
A tak poważnie, to jakoś specjalnie mnie to nie dziwi
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - bartek9330 - 06-01-2016 12:35
Nowe zabezpieczenia facebooka? Od dzisiaj nic nie mogę napisać z żadnego konta, bo komentarze nie są widoczne dla nikogo (próbowałem na wielu stronach) ... Nie jest to problem domeny czy zablokowanych słów
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 06-01-2016 13:19
Może po prostu dostałeś blokade na komentowanie?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Mauorycy - 06-01-2016 13:20
Widzieliście jak od strony praktycznej działa "druga" subskrypcja na LM?
Ładnie to sobie wykombinowali...druga usługa 18,75 zł/sms. Trochę to wyjaśnia te wysokie stawki
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - bartek9330 - 06-01-2016 13:20
(06-01-2016 13:19)wydra87 napisał(a): Może po prostu dostałeś blokade na komentowanie?
Wiem jak to działa i nie mam żadnych blokad itp Mam wrażenie, że dodali dziś jakieś nowe zabezpieczenia, bo naprawdę nie mogę nic dodać, próbowałem z wielu kont
|