RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - erykziele12 - 24-07-2014 15:41
No i cj bombki strzelił, bo po artykule na onecie wyczuwam znaczy spadek ledów...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 24-07-2014 15:45
O której Pan miał ostatniego leada?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Pawel1178 - 24-07-2014 15:51
U mnie po 16 ostatnie a więc wszystko gra
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 24-07-2014 15:54
Kurcze no w porządku.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - GiorgioDobko - 24-07-2014 16:06
1. Czy jest dozwolone skracanie linków do programów przez np. adfly?
2. Czy linki do programów zostawiane pod artykułami na wp/onet/interia wchodzą i wyświetlają się, czy są one usuwane?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Pawel1178 - 24-07-2014 16:13
1. można ale konwersja może spaść
2. nie rozumiem pytania na onet z tego co wiem i interia itp. muszą Ci zmoderować wpis ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - JustinTime - 24-07-2014 16:25
2. No jasne przecież są moderowane a oni takich linków nie zaakceptują
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - erykziele12 - 24-07-2014 17:32
Galaxy tab 10 minut po spamie na 50 grupach 13 uv, szykuje się nowy rekordzista w dziedzinie programów zarobkowych ! 2
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - verona - 24-07-2014 17:39
(24-07-2014 00:04)verona napisał(a): UWAGA
Do wszystkich osób które:
- mając problem z obsługą serwisu piszą na [email protected], do Artura bądź Damiana
- potrzebując nowej funkcjonalności piszą na [email protected], do Artura bądź Damiana
- potrzebując pomocy z podpięciem oferty piszą na (...)
- szukając pomocy ze stroną tracą pieniądze na webmastera bądź całymi dniami czekają na pomoc na forach
- potrzebując prostej aplikacji tracą pieniądze na programistę bądź całymi dniami czekają na pomoc na forach
- spamują oficjalny temat FS wszelkimi problemami czy wątpliwościami
- w jakikolwiek inny sposób tracą niepotrzebnie swój cenny czas, nerwy i środki
proszę! - zapoznajcie się z moją sygnaturą.
Żadnemu (kulturalnemu) użytkownikowi nie odmówię jakiejkolwiek pomocy, nawet z komputerem którego używa na co dzień...
Piszę to, ponieważ dotychczas znaczna część wiadomości e-mail dochodzi do mnie jako przekierowania od innych osób z załogi FireSub (mimo iż mail jest podany w pierwszym poście), co znacznie wydłuża czas odpowiedzi. Kontaktując się bezpośrednio macie pewność, że szybko otrzymacie odpowiedź. Tak więc proszę tego od teraz przestrzegać.
Dla aktywnych użytkowników wychodzę od teraz z inicjatywą kontaktu telefonicznego 24/7 + święta dla sytuacji wysokiej wagi.
Dane w sygnaturce.
Muszę dodać:
Bardzo proszę NIE pisać do mnie dalej o to:
- kiedy będzie wypłata, ile idzie przelew, ile trwa ekspresowy itp.
- czy dany pomysł / oferta użytkownika jest w pełni legalna i zgodna z regulaminem
- czy mogę podnieść stawkę.....
Te 3 rodzaje wiadomości dostaję dziwnie często... Za każdym razem odsyłam na pozostałe adresy z pierwszego postu:
Paweł - [email protected] - propozycje programów, akceptacja własnych projektów
Damian - [email protected] - podwyższanie stawki, przepinanie refów
Artur - [email protected] - sprawy finansowe i rozliczeniowe
Przypominam - mogę pomóc w kwestiach technicznych, ale TYLKO technicznych. Nie zrobię nikomu przelewu z firmowego konta bankowego...
Pozdrawiam i proszę o tym pamiętać.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - rBartek - 24-07-2014 17:56
(24-07-2014 16:13)Pawel1178 napisał(a): 1. można ale konwersja może spaść
Spada, sam sprawdzałem. Przy skróceniu jakieś 60% mnej ludzi mi wchodziło.
|