Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
[BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
[BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! (/Temat-BOT-All1tool-Zarabiaj-na-buxach-automatycznie-139459)

RE: [BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - DorszGaming - 17-09-2018 20:47

Cholera, trochę to zaniedbałem Xpokerface Będę musiał zaaktualizować buxy u siebie i porejestrować się w nowych

RE: [BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - chincyk - 19-09-2018 08:31

U mnie już poszła aktualizacja Wink

RE: [BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Doorm - 19-09-2018 09:49

świetny poradnik zajebisty sposóbWink

RE: [BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 19-09-2018 18:03

Kolejna aktualizacja:

Dzisiaj tylko nowe strony, jest strasznie gorąco (znowu 4 ) i nie mam siły sprawdzać scamy i dodać refback (a jest) więc możecie się spodziewać następnej większej aktualizacji Smile

Dodano:

RE: [BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - chincyk - 20-09-2018 18:55

ok, czekamy Smile

PS. Kto na bieżąco dodaje pluginy to nie straszna mu większa aktualizacja Big Grin

RE: [BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Hil - 20-09-2018 18:58

Idzie coś w ten sposób wyciągnąć?

RE: [BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - zalfi - 21-09-2018 10:09

Śmiga fajnie! Jak już dodam strony do All1Tool'a to bez włączania przeglądarki i tych stron tez będzie działać?

RE: [BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 22-09-2018 12:14

(20-09-2018 18:58)Hil napisał(a):  Idzie coś w ten sposób wyciągnąć?

Wszystko znajdziesz w pierwszym poście.

(21-09-2018 10:09)zalfi napisał(a):  Śmiga fajnie! Jak już dodam strony do All1Tool'a to bez włączania przeglądarki i tych stron tez będzie działać?

Oczywiście, że nie trzeba nic włączać. Jak to sobie wyobrażasz, że włączę 60 stron? Big Grin

Kolejna aktualizacja:

Dodano:
  • Pod lupą:
    - clixbux: min. $2 - grid [ref ][czysty] - Działa All1tool
    - alanclix: min. $3 - grid [ref ][czysty] - Działa All1tool
    - music-clicks: min. $0.50 - grid [ref ][czysty] - Działa All1tool
    - trafficxow: min. $2 - grid [ref ][czysty] - Działa All1tool
    - fortunebux: min. €4 - grid [ref ][czysty] - Działa All1tool
      Zmiany:
      • SCAMY:
        - steelclix.com: Admin kończy działalność
        - areaclix.us: Strona nie istnieje
        - probux.gq: Brak wypłat, moja cofnięta, admin nie odpisuje
        - northclix.com: Fałszywe wypłaty
      • Inne:
        - earn4points: Ban za bota, wylatuje
        - clixtemania: Ban za bota, wylatuje
        - investorclix: Przeniesiono do płaci (błąd na liście)
      • Płaci:
        - tanabux: Dostałem wypłatę
        - clixusa: Dostałem wypłatę

tanabux & clixusa refback 80%:
        https://lowcypieniedzy.pl/wp-content/uploads/proof/tanabuxrb-1-2018_09_21.png
        https://lowcypieniedzy.pl/wp-content/uploads/proof/clixusarb-1-2018_09_21.png (prowizja strony $0.40 dzielona na wszystkich)

Ze względu na długość, cały refback znajdziesz na stronie w "AKTUALIZACJE" -> "-> Sprawdź cały refback <-"

RE: [BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - agilos11 - 22-09-2018 17:20

poszło z refa. nareszcie po wczasach sie odrobiłem. dodałem chyba już wszystkie.
        Dla tych co lubili MC2. strona wróciłaHuhHuh
        https://multiclicker.org

RE: [BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - zalfi - 22-09-2018 17:45

No to pozostało mi śledzić tylko aktualizacje na bierząco. Wszystkie rejestracje z refa