RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - broofie - 12-12-2015 20:38
Ale tu nie ma co gadac. Niemal kazdy serwis MT/M0 posiada szczegolowe statystyki dotyczace leadow. Imho jest to must-have kazdego programu partnerskiego, tym bardziej, ze LM nie jest na rynku od wczoraj.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Jork - 12-12-2015 23:01
Jednak dobrze, że facebook powprowadzał te nowe zabezpieczenia odnośnie spamu dzięki temu wpadłem na zarąbisty pomysł i teraz dniówki od 100-300zł są
A propo zarąbiście dziś wpada
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - nicooo - 12-12-2015 23:07
Jutro trzeba ostro zaorać , bo dziś cały dzień poza domem i tylko drobniaki 2
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - zozols1 - 12-12-2015 23:29
Z tego co się orientuję jakiś czas temu facebook udoskonalił swoje zabezpieczenia przez co kilka dni temu był wielki lament różnych użytkowników o to. Nagle sprawa ucichła. Czyżby to było spowodowane znalezieniem innego sposobu/miejsca zarobku? Może unikanie tych zabezpieczeń albo rezygnacja ? Z tego co napisał Jork opcja przywrócenia starych zabezpieczeń odpada.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Jork - 12-12-2015 23:35
Człowiek na błędach się uczy
Ostatnio ja sam pisałem że nie mam pomysłu na zarobek oprócz spamu na fb
Ale nowa nisza (sposób) znakomicie wypalił
Teraz mogę powiedzieć, że zarabianie nie rozpoczyna i nie kończy się na spamie na facebooku
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - ELdollaro - 13-12-2015 00:35
(12-12-2015 23:35)Jork napisał(a): Człowiek na błędach się uczy
Ostatnio ja sam pisałem że nie mam pomysłu na zarobek oprócz spamu na fb
Ale nowa nisza (sposób) znakomicie wypalił
Teraz mogę powiedzieć, że zarabianie nie rozpoczyna i nie kończy się na spamie na facebooku
Ale dalej zarabiasz na fejsie tylko nie na spamie czy całkiem innej miejsce promocji?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 13-12-2015 10:06
To prawda, że idzie trochę facebooka obejść, ale nie jest już to samo co było dawniej..
Wniosek jest prosty - facebook idzie do przodu z zabezpieczeniami, my idziemy do przodu z promowaniem
Do zarabiania na leadmore dorzuciłem jeszcze system zarobkowy w trafficmonson i wygląda to obiecująco
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Money. - 13-12-2015 12:32
Tylko mi nie działa "Data dodania pliku" w Pobieraniu?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wojtekmi12 - 13-12-2015 13:22
Może tak prezent gwiazdkowy od leadmore i wypłata ekspresowa bez prowizji ?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - chacku - 13-12-2015 13:27
(13-12-2015 12:32)Money. napisał(a): Tylko mi nie działa "Data dodania pliku" w Pobieraniu?
Pd tą opcją masz kursywą napisane jakie opcje działają.
Przykładowo: -10 , 0 itd
|