Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
[BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
[BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! (/Temat-BOT-All1tool-Zarabiaj-na-buxach-automatycznie-139459)

RE: [BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 04-09-2018 17:15

Kolejna aktualizacja:

Dodano: Zmiany:
  • SCAMY:
    - i9bux.com: Od 27.08 cały czas nie da się zalogować, admin tego nie naprawia
    - yesclix.ml: Strona nie istnieje
    - 500bux.ml: Strona nie istnieje
  • Płaci:
    - hysteriaclix: Płaci centy na perfectmoney/payeer

RE: [BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - timeto - 06-09-2018 15:33

Polecam Smile

RE: [BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 09-09-2018 13:09

Kolejna aktualizacja:

• SCAMY:
      - innovativeptc.com : Brak nowych wypłat, na forum spam
      - tickbux.com: Admin kończy działaność
      - clixdz.com: Strona nie istnieje
      - clixtoo.com: Wypłaty pending
      - autumnclix.com: Fałszywa wypłata
      - payfly.co: Wypłata pending 28.08, brak forum
      - cornerclix.com: Fałszywe wypłaty
    • Inne:
      - mazeclix: Dostałem bana, wylatuje
      - pearlyclicks: Inwestycyjny po 1 wypłacie

RE: [BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Doorm - 09-09-2018 13:38

Na i9bux się dziś logowalem bez problemu

RE: [BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - jestokejtu - 13-09-2018 07:49

Ile można na miesiąc wyciągnąć tym botem plus minus?

RE: [BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - rpk2018 - 13-09-2018 18:39

Nie ma odpowiedzi na pytanie ile można plus minus wyciągnąć, tyle można wyciągnąć ile poświęcisz czasu i dodasz serwisów, reszta zależy od stawki za reklamę i ich ilości. xdax1 słusznie na początku tematu stwierdził że nie ważne ile, ważne że bot klika. Na koniec ujmę to tylko tak że z buxów nie utrzymasz się na tyle by nie pracować. To raczej dodatkowy hajs np na 3-4 obiady z dziewczyną i kino Wink Pozdro Jerk2

RE: [BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Doorm - 13-09-2018 19:02

Dokładnie i jestem bardzo zadowolony z jego sposobu. Ciągłych aktualizacji. A mając kilka osób, które są i pode mną kilka $ na miesiąc idzie ogarnąć Wink

RE: [BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 15-09-2018 16:50

Dokładnie, o to chodzi Smile
      A jeśli ktoś wie co i jak, to można też zarobić więcej inwestując bądź rozwijać konta w niektórych stronach. W planach chce stworzyć dziennik'o-poradnik gdzie opisze co i jak Smile

Kolejna aktualizacja:

• SCAMY:
        - ordinaryclix.info: Strona nie istnieje
        - cliquecoin.net: Brak nowych, na forum spam, moja pending
        - clixy.fun: Fałszywa wypłata, niby dostałem a na koncie nic
        - my-ads.space: Wypłat pending, brak nowych
        - nerdbux.ml: Admin scammer

RE: [BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - rpk2018 - 16-09-2018 17:08

Dzięki xdax1 Idea za kolejną aktualizacje Huh Huh

RE: [BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Pawello6 - 17-09-2018 11:35

Dzięki za aktualizacje Wink zarejestrowałem się już prawie do wszystkich serwisów (do tych pod lupą też) Wink Oczywiście z Twojego reflinka Smile Pozdrawiam Wink