RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - lorkos - 18-07-2014 21:54
http://allegro.pl/minecraft-giftcode-www-30-sec-sms-i4430613240.html
Trzeba mu napisać żeby sam to zrobił i kod nam podał.
No to koleś się wpakował ale za taką głupotę się płaci...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - ASTONEQ - 18-07-2014 21:56
No nie wiem czy to jest takie oczywiste, bo w opisie nie jest napisane że sprzedaje jakiś produkt tylko jest to sposób
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - lubiekeppa - 18-07-2014 21:59
Nie jest napisane że sprzedaje sposób , napisał tylko że podaje stronę .
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Pawel1178 - 18-07-2014 22:06
Ma nie swoje konto na allegro to raz, nic mu nie zrobicie a tymbardziej nie pójdziecie na policje to dwa Dobranoc
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - unforgivable - 18-07-2014 22:12
(18-07-2014 22:06)Pawel1178 napisał(a): Ma nie swoje konto na allegro to raz, nic mu nie zrobicie a tymbardziej nie pójdziecie na policje to dwa Dobranoc
Chciałem tylko taką małą dramaturgię wprowadzić
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - damianus627 - 18-07-2014 22:12
Będę chciał to pójdę. Jak ma nie swoje to po IP namierzyć można. Dodatkowo używanie fałszywych danych też jest karalne. W tytule ma napisane że doladowanie więc niech nie wysyła.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MatiMaister - 18-07-2014 23:08
A wy to aby tylko podpierdolić drugiego hahah
Już kombinują, już policja, już to już tamto.
A czy to jego wina, że jest debilem i w tej branży nie patrzą na to, że ktoś ma styropian w głowie zamiast mózgu, tylko produkuje się co raz większą armię szkodników ? Dostał pozwolenie, to trzaska takie buraki jakie umie.
Też się za łeb złapałem, jak to zobaczyłem, ale spokojnie, nie ma sensu się spierać czyje gówno bardziej śmierdzi bo i tak wszyscy robimy na tym samym nocniku.
Proście szefów, żeby testy kompetencji zawodowej przeprowadzali przed przyjęciem kolejnych wydawców, to na pewno jakość się podniesie
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 19-07-2014 00:16
Damianus nie pójdziesz na 100%, a na allegro ważniejszy jest opis niż tytuł aukcji. I tak nic mu nie zrobią, gwarantuje Ci. Teoretycznie coś mogliby, w praktyce nie ma szans. Ale jeśli chcesz się przekonać to zgłoś go ^^
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - kariolmax - 19-07-2014 03:49
(18-07-2014 23:08)MatiMaister napisał(a): A wy to aby tylko podpierdolić drugiego hahah
Już kombinują, już policja, już to już tamto.
A czy to jego wina, że jest debilem i w tej branży nie patrzą na to, że ktoś ma styropian w głowie zamiast mózgu, tylko produkuje się co raz większą armię szkodników ? Dostał pozwolenie, to trzaska takie buraki jakie umie.
Też się za łeb złapałem, jak to zobaczyłem, ale spokojnie, nie ma sensu się spierać czyje gówno bardziej śmierdzi bo i tak wszyscy robimy na tym samym nocniku.
Proście szefów, żeby testy kompetencji zawodowej przeprowadzali przed przyjęciem kolejnych wydawców, to na pewno jakość się podniesie
E, bez wyzywana osób postronnych bo ja Trzaska jestem
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Juhas - 19-07-2014 09:52
http://scr.hu/1gpq/vy5s1
Jakbym miał taką konwersję
Norma teraz to prawie 2%
|