RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - FireMedia - 15-07-2014 20:36
Dzis zostały przygotowane przelewy z datą realizacji na jutro.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - exxthc - 15-07-2014 20:40
(15-07-2014 20:36)FireMedia napisał(a): Dzis zostały przygotowane przelewy z datą realizacji na jutro.
to a propos tego co ja napisałem? Czyli jesli dzisiaj status jest wyplacona, to zlecona i tak bedzie jutro tak?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - FireMedia - 15-07-2014 20:56
(15-07-2014 20:40)exxthc napisał(a): (15-07-2014 20:36)FireMedia napisał(a): Dzis zostały przygotowane przelewy z datą realizacji na jutro.
to a propos tego co ja napisałem? Czyli jesli dzisiaj status jest wyplacona, to zlecona i tak bedzie jutro tak?
Ona juz poszła do banku i jutro pierwszą sesja wyjdzie do Ciebie
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Doom - 15-07-2014 20:56
Radzę Wam - nie lekceważcie tego co pisał Firesub. Wczoraj na innym serwisie też ktoś mi się wbił na konto i zlecił wypłatę, sprawdźcie dobrze dane przed wypłatą.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Pawel1178 - 15-07-2014 20:59
Tak btw skoro ktoś potrafił się włamać na serwery FS to co da zablokowana możliwość zmieniania nr konta z poziomu ustawień normalnego użytkownika ? dla tego gościa to pryszcz podejrzewam...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Doom - 15-07-2014 21:03
(15-07-2014 20:59)Pawel1178 napisał(a): Tak btw skoro ktoś potrafił się włamać na serwery FS to co da zablokowana możliwość zmieniania nr konta z poziomu ustawień normalnego użytkownika ? dla tego gościa to pryszcz podejrzewam...
A skąd wiesz że to włam na serwery FS? Może to jakiś wirus na komputerach użytkowników? Tak jak pisałem na innym serwisie miałem identyczną sytuację.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 15-07-2014 21:10
Zrobiłem skan, miałem w komputerze i na laptopie jakieś 4-6 zarażeń... ale nic nie pobierałem dot. firesuba tw. jakiś plik czy coś.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Diqtion - 15-07-2014 21:12
(15-07-2014 20:13)light napisał(a): Noo ale fuks... straciłbym przez to 3,2k prawie... ale jakim cudem... nie czaje...
Wiesz co, ja jakieś 2 lata temu miałem podobną sytuację, z nowego konta na GG dostałem wiadomość, że ktoś po drugiej stronie ma wszystkie moje hasła i chce hajs za wysłanie mi tego co ma. Wysłał nawet kilka z loginami i linkami do stron - zgadzały się. Jak się później okazało wrzucał keyloggery do plików na dw bodajże i wyciągnął wszystkie moje hasła zapisane w przeglądarce. Na szczęście był to jakiś amator i dzięki znajomemu po 15 minutach miałem wszystkie jego dane wraz z adresem zamieszkania, linkiem do profilu na FB i numerem telefonu
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - erykziele12 - 15-07-2014 21:12
Wojtas- kazałeś mi nie mówić jak i gdzie zarabiam w MOIM temacie po naszej rozmowie na fb, potem mi sie do sposobu przywaliłeś. Spie*dalaj żałosny gimnazjalisto.
@Topic.
Jak podałem omyłkowo dane właściciela konta, tj. imie mojej mamy zamiast imienia ojca (właściciela konta na które poszedł przelew ) to dojdzie czy nie bardzo ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Szaman1644 - 15-07-2014 21:17
(15-07-2014 21:12)erykziele12 napisał(a): Wojtas- kazałeś mi nie mówić jak i gdzie zarabiam w MOIM temacie po naszej rozmowie na fb, potem mi sie do sposobu przywaliłeś. Spie*dalaj żałosny gimnazjalisto.
@Topic.
Jak podałem omyłkowo dane właściciela konta, tj. imie mojej mamy zamiast imienia ojca (właściciela konta na które poszedł przelew ) to dojdzie czy nie bardzo ?
Dojdzie spokojnie
|