Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB (/Temat-Facebook-automat-czyli-jak-usprawnic-sobie-prace-z-FB-98611)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Odp: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Radiant - 01-05-2015 10:00

Nie korzystam z tego programu, ale z tego co sprawdziłem to istnieje możliwość przedłużania licencji w nieskończoność.

Na pewno jej nikomu nie zdradzę.

Dlaczego? Sam jestem programistą i wiem ile się trzeba najebać przy pisaniu takiego oprogramowania.

Jeżeli nie wykorzystujesz go do celów komercyjnych to szukaj darmowych alternatyw.

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Driveskull - 01-05-2015 20:10

(01-05-2015 10:00)Radiant napisał(a):  Nie korzystam z tego programu, ale z tego co sprawdziłem to istnieje możliwość przedłużania licencji w nieskończoność.

Na pewno jej nikomu nie zdradzę.

Dlaczego? Sam jestem programistą i wiem ile się trzeba najebać przy pisaniu takiego oprogramowania.

Jeżeli nie wykorzystujesz go do celów komercyjnych to szukaj darmowych alternatyw.

Żeby były darmowe alternatywy, które działały uwierz mi nie traciłbym nawet minuty czasu na dyskusje z wami ,,znawcami'' jak nie chcesz napisac to po co się chwalisz ?
Kolejny spamer do kolekcji

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - MastaBlasta - 05-05-2015 18:09

witam wiecei jak w tym programie - blasterze - czyda sie dzielić grupy ktore mamy na podgrupy tzn ze np jak mam 20 grup to chce z nich miec 3 podgrupy tak ze jak chce wrzucic posty to np tylko do 1 podgrupy z tych 3 a nie ze do wszystkich 20 grup ktore mam jako wszystkie? rozumiecie mam nadzieje o co mi chodzi.. czy ktos wie jak to zrobic, czy jest poradnik w necie o tym?

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - klanik - 28-05-2015 13:07

Można jakoś zrobić żeby komentować ze swojego fanpage? na innych?

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - kesn_ - 28-05-2015 13:08

Dobry poradnik Dzieki

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - .::Nicko::. - 31-05-2015 11:43

Jest możliwość postowania po tablicach znajomych?

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - zumer - 31-05-2015 12:52

Ja nie widzę problemu zapłacić 30 zł za licencję jak mam na tym krocie zarobić. Dzielmy się. Ciekawe czy ty byś był zadowolony jakby ktoś kradł twój program... NIE POPIERAM

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Radarr - 31-05-2015 18:31

(31-05-2015 12:52)zumer napisał(a):  Ja nie widzę problemu zapłacić 30 zł za licencję jak mam na tym krocie zarobić. Dzielmy się. Ciekawe czy ty byś był zadowolony jakby ktoś kradł twój program... NIE POPIERAM
Do kogo piszesz? Do driveskull? Czytałeś jego posty? On nie zarabia na tym, więc szuka darmowej alternatywy, takiej jak rozwuązanie problemu z vb

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - danielh988 - 04-06-2015 21:07

Dzieki bardo reput leci !!

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Sarlet - 15-06-2015 21:56

Witam działa jeszcze ta metoda ? Bo ja się z tym męczę i męczę na 2 maszynach wirtualnych system przeinstalowałem na kompie i jakoś cały czas wyświetla ze koniec licencji Sad Ma ktoś jakiś pomysł ?