Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms (/Temat-Sprzedam-uczciwe-zarabianie-na-sub-premium-sms-97468) |
RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - kasiak - 07-09-2014 20:01 (07-09-2014 20:00)broofie napisał(a): Skoro poradnik pojawil sie na forum, to jakim prawem ktos go sprzedaje? *pojawił się sposób polegający na tym samym, źle się wyraziłem RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - daniel42na - 07-09-2014 20:05 Poradnik nie pojawił się na forum, tylko była mowa o podobnym sposobie zarobku. Poradnik jest oczywiście konkretniejszy i dokładniejszy. W zasadzie to wszystkie płatne poradniki są w jakimś stopniu oparte na tych darmowych metodach Płatne poradniki są albo dla leni, albo dla osób które sobie nie radzą z zarobkiem i potrzebują kogoś kto poprowadzi ich za rączke - idą do mentora lub kupują gotowy poradnik RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Danysuw - 07-09-2014 20:05 Zgaduje, ze jednym z programow jest ManyCam Pozdro 300! Szykiryki, a nie chcesz napisac poradnika z Twojego zarobku (8tys w 3tyg)? Oczywiscie cena poradnika adekwatna do zarobku RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 08-09-2014 07:39 Metody nie ma w darmowych poradnikach. Nie jest to odkrycie Ameryki- jak wspominałam wielokrotnie- jednak w takiej formie na pewno go tutaj nie ma. Jesli by tak bylo- wiekszosc kupujacych by go znała, prawda? @broofie, dlatego nalegałam na rozpoczęcie sprzedaży po ukazaniu się recki. Myslisz, ze jakby sposób był w darmowych poradnikach Daniel by go dopuscil? @Danysuw, walcze z taką publikacją. Chociaż skrypt takiego poradnika wyglądłaby w ten sposób- znajdź pomysł- zrób stronę- dodaj trochę wartościowej treści- wrzuć linka z subów- zarób 8 tysi... RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - hunterpl444 - 08-09-2014 08:14 Hm jestem po zakupie tego poradnika. Chyba tylko kobieta mogła wpaść na taką formę zarobku hehe. Sam poradnik jest bardzo dobrze opisany co dla laika nie będzie stanowiło problemu. Wszystko na swoim miejscu plus pomoce w formie linków (programy). Czy taki uczciwy hmmm nie powiedziałbym, ale jak wiadomo subskrypcje to specyficzny zarobek. Trzeba poświęcić sporo czasu ale wydaje mi się że warto. Ja osobiście wykorzystam ten poradnik w innym celu bo dzięki niemu Szykiriki podsunęła mi genialny pomysł. Polecam poradnik z czystym sumieniem dla osób mających czas i chęci a zwłaszcza dla osób które mało zarabiają żeby podreperować budżet . Reput leci RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 08-09-2014 08:32 @hunterpl444, dziekuje za opinie. Tak jak piszesz sposób może być wykorzystany nie tylko pod suby. Trzepania zacnej kasy zyczę w takim razie INFORMACJA: Sprzedaż będzie tylko do jutra, max. do wieczora. W środę wylatuje na wakacje i nie będę mogła odpowiadać na niektóre pytania, a kupujący zwykle je mają po przeczytaniu metody. Nie chce więc nikogo zostawiać na tydzien z wątpliwościami po zakupie. Pozdro! RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - kamylo - 08-09-2014 14:43 Kupiłem poradnik - bardzo treściwy i ładnie opisuje wszystko krok po kroku jak zabrać się do roboty. Powiem szczerze, że domyślałem się, o co głównie będzie chodzić w poradniku i miałem rację. W sumie nic nadzwyczajnego, bo już na forum widziałem podobny sposób, ale dzięki tym programom wszystko staje się jeszcze bardziej wiarygodne ;D. Przekonałem się, że autorka miała na prawdę ciekawy i cwany sposób Faktycznie, chętnych na ten sposób można nałapać bardzo dużo i równie dużo na tym zarobić. Trzeba mieć też dużo czasu wolnego i dobrą wyobraźnię Sposób na pewno wypróbuję w wolnym czasie! RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 08-09-2014 17:33 @Kamylo, dziekuję za opinie i nazwanie mnie cwaniarą- uznaje to za komplement! . Powodzenia w zarabianiu. RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - df7 - 08-09-2014 20:00 Jak tak wszyscy chwalą ten poradnik to chyba i ja kupie . Napisałem już z resztą pw i czekam na odpowiedź RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - prololex - 08-09-2014 21:11 Kupiłem poradnik z czystej ciekawości. Autorka kieruje nas krok po kroku do zarobku. Metoda jest naprawde kreatywna i można ją nazwać pośrednio uczciwą, bo każda ze stron dostaje to co chce. Polecam tym którzy się wahają, wasze pieniądze nie pójdą na marne |