Ask.fm Bot - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: Ask.fm Bot (/Temat-Ask-fm-Bot-96588) |
RE: Ask.fm Bot - morelsonck - 26-12-2014 10:30 (26-12-2014 10:26)create napisał(a):(25-12-2014 23:49)morelsonck napisał(a): Witam. Bocik mi działał super. To musze przyznać. Natomiast byłem zmuszony do formatowania kompa i po formacie zaczęły się pewne problemy z bocikiem... Tak mam. Net framework 4 + service pack 3. Przed formatowaniem wszystko mi ładnie działało. ______________________________________ @edit Rozwiązałem problem. Gdyby ktoś miał ten sam błąd, polecam przeinstalować jeszcze raz frameworka 4 oraz uaktualnić Internet Explorer RE: Ask.fm Bot - TobiaszASK - 26-12-2014 18:12 (25-12-2014 17:54)TobiaszASK napisał(a): Witam, założyłem konto żeby opisać mój problem który mnie męczy od 2 dni. Ponawiam, pomoże ktoś (wszystko wyżej) RE: Ask.fm Bot - mucios - 26-12-2014 18:15 Próbowaliście reinstalować aplikację? RE: Ask.fm Bot - TobiaszASK - 26-12-2014 20:07 Super aktualizacja załatwiła moje problemy z programem ! dzięki Zauważyłem, że teraz o wiele dłużej trwa zadawanie pytań (wcześniej = 12s teraz ok. 30s tak sprawdzałem) Tylko pytanie do autora, o co chodzi z tą zakładką ''Ustawienia'' trzeba tam wpisywać swoje chasło i login? aha i jeszcze co tam zaznaczyć? Z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam RE: Ask.fm Bot - mucios - 26-12-2014 20:13 (26-12-2014 20:07)TobiaszASK napisał(a): Super aktualizacja załatwiła moje problemy z programem ! dzięki Jakbyś poczytał cały temat to byś wiedział (10 stron to na prawdę mało) Login i hasło wpisujesz na pierwszej stronie, bez żadnych ustawień, no chyba że chcesz aby automatycznie Ci przepisywało Captache to musisz wykonać kilka kroków (poszukaj w temacie). Wcześniej wysyłało Ci szybciej, bo na tydzień znieśli wszystkie zabezpieczenia, a ostatnio to naprawili i teraz BOT oczekuje, aż zniknie Captacha i wysyłanie trwa dużej. RE: Ask.fm Bot - TobiaszASK - 26-12-2014 20:23 Tak wiem, ze tam należy wpisac chaslo i login. Ale w zakładce ''ustawienia'' tez jest możliwość wpisania chaslo i loginu, czy trzeba je tam tez wpisywać czy nie? ========================================================================== Kurcze kolejny problem Pogram nabił do 51 pyt. i się zatrzymał, wiecie co zrobić? Ask.fm Bot - mucios - 26-12-2014 20:45 (26-12-2014 20:23)TobiaszASK napisał(a): Tak wiem, ze tam należy wpisac chaslo i login. Ale w zakładce ''ustawienia'' tez jest możliwość wpisania chaslo i loginu, czy trzeba je tam tez wpisywać czy nie? Bardzo możliwe ze omija Ci w tym momencie Captache i tego nie przeskoczysz. Czasem to może trwać około 20 minut. Login i hasło w ustawieniach jest właśnie do strony która Ci wpisuje Captache automatycznie. Jest to Deathbycaptacha. Rejestrujesz sie tam i nabijasz ręcznie punkty lub wykupujesz pakiet. I tyle w temacie Jezeli ten BOT nie zadawala Cie to zajrzyj do tematu Bola. Tam masz bota za 40 złotych wysyłajacego pytania bardzo szybko i dodatkowo bez problemu rządzącego sobie z Captacha (niestety czasem trzeba zainwestować, aby zarobić dobry hajs). I najważniejsze - hasło piszemy przez "h" RE: Ask.fm Bot - TechByte - 26-12-2014 20:46 (26-12-2014 20:23)TobiaszASK napisał(a): Tak wiem, ze tam należy wpisac chaslo i login. Ale w zakładce ''ustawienia'' tez jest możliwość wpisania chaslo i loginu, czy trzeba je tam tez wpisywać czy nie? "chaslo" - nie wierze, jak będziesz chciał w coś zainwestować pierwsze zarobki to proponuje słownik RE: Ask.fm Bot - nokira - 02-01-2015 11:30 Dziękuję bardzo za program, działa jak należy. RE: Ask.fm Bot - Rymu - 12-01-2015 20:07 (12-01-2015 20:07)Rymu napisał(a): Witam ma takie same problemy jak morelosconk natomiast aktualizajca i net framwerok nie pomagaja |