![]() |
STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux (/Temat-STREFA-KLIKOW-nowy-polski-bux-93357) |
RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - Magdalenek - 13-07-2014 15:16 Promowanie na Facebooku jest jak najbardziej dozwolone i wskazane. Nie obiecuj jednak ludziom 1000 PLN oraz darmowego konta Premium - bo później ludzie do nas mają mnóstwo pytań i pretensji. RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - xardas1020 - 13-07-2014 15:20 (13-07-2014 15:14)Radek4921 napisał(a):(13-07-2014 15:05)xardas1020 napisał(a):(13-07-2014 11:11)Radek4921 napisał(a): Za taki biznes to ja dziękuję ... jak widzę w odpowiedzi magdalenek to nie była zwykła akcja promowania (13-07-2014 15:16)Magdalenek napisał(a): Promowanie na Facebooku jest jak najbardziej dozwolone i wskazane. Nie obiecuj jednak ludziom 1000 PLN oraz darmowego konta Premium - bo później ludzie do nas mają mnóstwo pytań i pretensji. ![]() ![]() jak widać opłaciło się ![]() ![]() P.S magdalenek taka moja rada : jak robicie konkurs na poleconych zróbcie wymóg aktywności poleconego minimum 5 dni i wtedy będzie zaliczony w takiej opcji unikniecie potem świecenia oczami przez promotorów których za bardzo fantazja rozniesie RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - Magdalenek - 13-07-2014 15:26 @Xardas, dziękuję za radę. Jakiś Ty miły i zabawny się zrobił... ![]() RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - xardas1020 - 13-07-2014 15:31 (13-07-2014 15:26)Magdalenek napisał(a): @Xardas, dziękuję za radę. Jakiś Ty miły i zabawny się zrobił... od urodzenia taki byłem, tylko ty jakaś taka wrażliwa i cokolwiek napisanie odbierałaś na opak a ta demagogia to już też jechałaś po bandzie ![]() odpowiadasz za kontakt z ludźmi z których jak by nie było czerpiecie profit na początku nie w 100% pokrywający wydatki a potem wasz zarobek będzie z ludzi musisz wyluzować i podchodzić na spokojnie do wpisów ludzi a nie "atakować" jakikolwiek wpis już was nie chwalący RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - Radek4921 - 13-07-2014 15:46 Ej, a mogę nowe konto zrobić? Na nowym nie będę już obiecywał cudów ![]() RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - Magdalenek - 13-07-2014 15:46 Uwielbiam krytykę - ale tylko konstruktywną. Nie wiem czy zauważyłeś, odpowiadam na wszystkie posty. Większość z nich wcale nie jest pochlebna, natomiast z większości jednak wyciągamy z nich wnioski i staramy się poprawić nasz produkt. No ale zmierzamy znów w kierunku off-topic ja natomiast mam dziś dzień wolny a znów tylko Strefa i Strefa ![]() @Radek - nowe konto zostanie automatycznie zablokowane a więc nie nabijaj nam znów licznika proszę. Do jutra! RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - Radek4921 - 13-07-2014 15:51 (13-07-2014 15:46)Magdalenek napisał(a): Uwielbiam krytykę - ale tylko konstruktywną. Nie wiem czy zauważyłeś, odpowiadam na wszystkie posty. Większość z nich wcale nie jest pochlebna, natomiast z większości jednak wyciągamy z nich wnioski i staramy się poprawić nasz produkt. Dlaczego zablokowane? Widzę że jakieś układy macie z kytorrem... RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - Magdalenek - 13-07-2014 15:55 Kolejny raz zapraszam do regulaminu i tak poza tym jest to ostatni post, który piszę w Twoim kierunku: 1. KONTO UŻYTKOWNIKA 1.1. Możesz posiadać tylko jedno konto. Jakiekolwiek usiłowanie założenia więcej niż jednego konta będzie skutkowało zawieszeniem wszystkich posiadanych przez Ciebie kont. Dotyczy to również Twoich kont płatniczych (PayPal / Konto Bankowe), które są unikalne i nie powinny być współdzielone z innymi użytkownikami. 1.2. Dozwolone jest posiadanie tylko jednego konta na gospodarstwo domowe. Jeśli wystąpi więcej emisji tej samej reklamy z tego samego gospodarstwa domowego, wszystkie konta z tego gospodarstwa zostaną zawieszone. RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - xardas1020 - 13-07-2014 15:56 (13-07-2014 15:51)Radek4921 napisał(a):(13-07-2014 15:46)Magdalenek napisał(a): Uwielbiam krytykę - ale tylko konstruktywną. Nie wiem czy zauważyłeś, odpowiadam na wszystkie posty. Większość z nich wcale nie jest pochlebna, natomiast z większości jednak wyciągamy z nich wnioski i staramy się poprawić nasz produkt. co już kytorr się w S-K szarogęsi jak w sejfik ? nie mogę człowieka .... przedobrzyłeś chłopie chcąc wygrać i multi nie założysz, masz po zarobku w S-K ![]() RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - Magdalenek - 13-07-2014 16:01 O użytkowniku Kytorr nie wiem nic, tak samo jak o pozostałych użytkownikach Strefy. Ktoś przecież musi wygrać konkurs, a skoro użytkownikowi Kytorr zdobywanie poleconych w REGULAMINOWY sposób idzie całkiem nieźle, to chyba nie możemy mieć o to do niego pretensji. Poza mną nikt się na Strefie nie szarogęsi ![]() |