Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne (/Temat-Dziennik-z-inwestycji-w-Opcje-Binarne-91720) |
Odp: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 15-07-2014 20:48 Podoba mi sie to , btw Mln ponownie mam pytanie do Cb, ile jest strategi 15 minutowoch? Oprocz tych na binary24, masz moze pojecie czy stosowanie wykresow renko, kagi itp jest w ogole oplacalne na takich interwalach czasowych ? Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 15-07-2014 20:58 Jest mnóstwo strategii do opcji 15 minutowych, szczególnie na zagranicznych forach, ewentualnie u Comparica jeszcze coś znajdziesz. Co do renko i kagi, to Ci nie pomogę, za mało o tym wiem. Odp: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 15-07-2014 23:51 Moglbys zapodac te zagraniczne fora? Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Zarobiony_Koles - 16-07-2014 04:22 MLN, co o tym sądzisz: Kod: http://binaryinstructor.com/pl/index1.html Albo ja tępy, albo z tego filmu nic nie wypada. Nie wiem jak ten koleś z tych wykresów coś wyczytał. Dobre to jest? Wpadłem na to, klikając Skip This Ad RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 16-07-2014 08:18 (15-07-2014 23:51)Xkr napisał(a): Moglbys zapodac te zagraniczne fora? Wujek google wpisz "binary options strategy", lub coś w ten deseń (16-07-2014 04:22)Zarobiony_Koles napisał(a): MLN, co o tym sądzisz: Nie korzystałem, ale takich stron ostatnimi czasy coraz częściej powstaje, to też świadczy o tym, że opcje binarne w Polsce stają się coraz bardziej popularne. Opcje 60s to najbardziej ryzykowniejsze opcje, więc nawet sam fakt, że właściciel strony nie poinformował o potencjalnym ryzyku jest czymś dziwnym. W dodatku brak jakiegokolwiek kontaktu (przynajmniej ja się nie dopatrzyłem) świadczy, że strona podchodzi pod Scam. Im zależy tylko i wyłącznie na tym aby się zarejestrować na platformie RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 17-07-2014 10:10 Wczorajszy dzień, niestety był pechowy, w plecy 25 euro. RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - kammic8 - 17-07-2014 10:13 Ważne żeby cały miesiąc wyszedł na plus, jednym dniem nie ma co się przejmować. Życzę sukcesów i dużych zarobków! RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 17-07-2014 13:17 Dzięki! Nie przejmuje się, bo jestem świadomy ryzyka, jakie podejmuje RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - WujRock - 17-07-2014 13:25 Powodzenia, ja się troche boje że bym się uzależnił itd RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 17-07-2014 13:52 Uzależnić to się można, ale od pieniędzy, jakie na tym można zarobić A tak właściwie, to dlatego lepiej inwestować mniejsze sumy. Czasami może być tak, że kilka transakcji pod rząd jest się na minusie. Nie warto się odgrywać, lepiej sobie odpuścić i przeanalizować w czym popełniliśmy błąd i dopiero wtedy przystąpić do dalszych inwestycji |