Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne (/Temat-Dziennik-z-inwestycji-w-Opcje-Binarne-91720)

Odp: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 15-07-2014 20:48

Podoba mi sie to Smile, btw Mln ponownie mam pytanie do Cb, ile jest strategi 15 minutowoch? Oprocz tych na binary24, masz moze pojecie czy stosowanie wykresow renko, kagi itp jest w ogole oplacalne na takich interwalach czasowych ?

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 15-07-2014 20:58

Jest mnóstwo strategii do opcji 15 minutowych, szczególnie na zagranicznych forach, ewentualnie u Comparica jeszcze coś znajdziesz. Co do renko i kagi, to Ci nie pomogę, za mało o tym wiem.

Odp: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 15-07-2014 23:51

Moglbys zapodac te zagraniczne fora?

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Zarobiony_Koles - 16-07-2014 04:22

MLN, co o tym sądzisz:
Kod:
http://binaryinstructor.com/pl/index1.html

Albo ja tępy, albo z tego filmu nic nie wypada. Nie wiem jak ten koleś z tych wykresów coś wyczytał. Dobre to jest? Wpadłem na to, klikając Skip This Ad

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 16-07-2014 08:18

(15-07-2014 23:51)Xkr napisał(a):  Moglbys zapodac te zagraniczne fora?

Wujek google Smile wpisz "binary options strategy", lub coś w ten deseń

(16-07-2014 04:22)Zarobiony_Koles napisał(a):  MLN, co o tym sądzisz:
Kod:
http://binaryinstructor.com/pl/index1.html

Albo ja tępy, albo z tego filmu nic nie wypada. Nie wiem jak ten koleś z tych wykresów coś wyczytał. Dobre to jest? Wpadłem na to, klikając Skip This Ad

Nie korzystałem, ale takich stron ostatnimi czasy coraz częściej powstaje, to też świadczy o tym, że opcje binarne w Polsce stają się coraz bardziej popularne. Opcje 60s to najbardziej ryzykowniejsze opcje, więc nawet sam fakt, że właściciel strony nie poinformował o potencjalnym ryzyku jest czymś dziwnym. W dodatku brak jakiegokolwiek kontaktu (przynajmniej ja się nie dopatrzyłem) świadczy, że strona podchodzi pod Scam. Im zależy tylko i wyłącznie na tym aby się zarejestrować na platformie Tongue

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 17-07-2014 10:10

Wczorajszy dzień, niestety był pechowy, w plecy 25 euro.

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - kammic8 - 17-07-2014 10:13

Ważne żeby cały miesiąc wyszedł na plus, jednym dniem nie ma co się przejmować. Życzę sukcesów i dużych zarobków!

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 17-07-2014 13:17

Dzięki! Wink Nie przejmuje się, bo jestem świadomy ryzyka, jakie podejmuje Smile

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - WujRock - 17-07-2014 13:25

Powodzenia, ja się troche boje że bym się uzależnił itd Big Grin

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 17-07-2014 13:52

Uzależnić to się można, ale od pieniędzy, jakie na tym można zarobić Lol

A tak właściwie, to dlatego lepiej inwestować mniejsze sumy. Czasami może być tak, że kilka transakcji pod rząd jest się na minusie. Nie warto się odgrywać, lepiej sobie odpuścić i przeanalizować w czym popełniliśmy błąd i dopiero wtedy przystąpić do dalszych inwestycji Smile