Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC (/Temat-Inwestycja-w-gre-goldenchase-goldencows-nowosc-BTC-90846)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - marcinnopl - 13-06-2014 06:32

U mnie wszystko śmiga... wpłaciłem 35$
Dostałem
Grumpy-8
Sneezy-3
Bashful-2
Doc-1
i kupiłem tylko jednego Happy
Czekam teraz według kalkulatora niecałe trzy dni i kupuję drugiego Happy
a potem 21 dni i kupuję trzeciego Happy a potem 15 dni i kupuję Sleepy.
Czyli po ok. 39 dniach zaczynam wypłacanie... Smile taki mam plan... Smile
p.s. podpowie mi ktoś na PW gdzie wrzucacie linki żeby zdobyć referrals?
Jakiś zagraniczne strony??

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - kamylo - 13-06-2014 08:41

Ale będziesz czekał 3 dni, nic nie robiąc, żeby kupić happy? Przecież przez te 3 dni możesz kupić parę Bashfuli. Jak będziesz kupować na bierząco to szybciej Ci będzie rosło dzienne wydobycie

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - bizoniusz1975 - 13-06-2014 08:57

Pamietaj o zakupie Sleepy lub Dopey,oni produkuja punkty ktore beda Ci potrzebne do wyplaty

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - poladnchlop - 13-06-2014 09:00

@kolorpurpury jeśli możesz podaj mi jakiś adres gdzie do nich pisać bo nadal mi nie wpłacili tej kasy Angry

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - tidid - 13-06-2014 11:17

Można wplacac i wyplacac przez payza?

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - reflex - 13-06-2014 20:33

Jak, że powoli wkraczam w dorosłe zycie mysle o jakiś inwestycjach za niewielkie kwoty. Da sie coś zarobić na tych krasnalach przy początkowym budzecie 300-400 zł?

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - kamylo - 13-06-2014 21:02

@reflex

załóż sobie konto i zobacz ile dostaniesz bonusu w "dwarf set bonus" przy konkretnej wpłacie, np te 100$ a w kalkulatorze który podali wcześniej jakie najlepiej kupić krasnale i ile będziesz zarabiać Smile inwestycja powinna się zwrócić po max 2 miesiącach przy takiej wpłacie.

Jeżeli wpłacisz 100$ to dostaniesz
11 grumpy
6 sneezy
1 bashful
4 doc

A za tę wpłaconą kasę dostaniesz golda za który kupisz
5 grumpy
2 sneezy
3 bashful
1 doc
5 happy

wychodzi jakieś 1,6$ dziennie czystego zysku

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - poladnchlop - 14-06-2014 11:42

Ja w końcu kupiłem te lepsze krasnale, szkoda że na początku zainwestowałem tylko 3$ i mnie minął bonus -.- Dziennie teraz 0.24$

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - MarketGlory - 14-06-2014 16:07

(13-06-2014 20:33)reflex napisał(a):  Jak, że powoli wkraczam w dorosłe zycie mysle o jakiś inwestycjach za niewielkie kwoty. Da sie coś zarobić na tych krasnalach przy początkowym budzecie 300-400 zł?

Da się ale czy to warto ryzykować skoro za 2 michy może tego nie być, nie lepiej zainwestować w coś lepszego???
Sam wpłaciłem 40$ ale to zbieranie dolarów jest strasznie powolne co prawda nic nie trzeba robić, ale czas ucieka, a według mnie najważniejszy w życiu jest czas a czas to pieniądzTongue
Moje aktualny stan golda w Goldenchase
http://scr.hu/1gxq/3el92

zarabiam 0,63 $ dziennie przy w/w inwestycji sam możesz sobie policzyć po jakim czasie odzyskam 40$

Polecam aktualnie PaidVerts naprawdę warto zarabiam aktualnie od 5 do 7$ dziennie przy wpłacie 170$, ciągle reinwestując, przez co zwiększam swoje zarabianie dostając coraz to lepsze reklamy. Wypłaty na PayPal i wiele innych Huh

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - kolorpurpury - 15-06-2014 12:20

(14-06-2014 16:07)MarketGlory napisał(a):  
(13-06-2014 20:33)reflex napisał(a):  Jak, że powoli wkraczam w dorosłe zycie mysle o jakiś inwestycjach za niewielkie kwoty. Da sie coś zarobić na tych krasnalach przy początkowym budzecie 300-400 zł?

Da się ale czy to warto ryzykować skoro za 2 michy może tego nie być, nie lepiej zainwestować w coś lepszego???
Sam wpłaciłem 40$ ale to zbieranie dolarów jest strasznie powolne co prawda nic nie trzeba robić, ale czas ucieka, a według mnie najważniejszy w życiu jest czas a czas to pieniądzTongue
Moje aktualny stan golda w Goldenchase
http://scr.hu/1gxq/3el92

zarabiam 0,63 $ dziennie przy w/w inwestycji sam możesz sobie policzyć po jakim czasie odzyskam 40$

Polecam aktualnie PaidVerts naprawdę warto zarabiam aktualnie od 5 do 7$ dziennie przy wpłacie 170$, ciągle reinwestując, przez co zwiększam swoje zarabianie dostając coraz to lepsze reklamy. Wypłaty na PayPal i wiele innych Huh

Kto nie ryzykuje ten nie ma Wink Mi stan konta payeer już będzie się regularnie powiększał o drobne ale coraz większe kwoty. Jestem zadowolony z goldenchase i mam nadzieję, że wytrzyma jeszcze długo bo każdy kolejny dzień działania to kasa na moje konto. W Paidverts też sobie zacząłem działać ale nie mogę coś wpłacić kasy przez paypal i na razie zbieram tam do 1$ żeby reinwestować.