Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna (/Temat-GoAffiliate-Siec-afiliacyjna-90065)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - JaTuDensze - 04-09-2014 11:44

Odświeżam....
I jak z wypłatami u nich ? Bo w temacie Cisza od prawie miesiąca Smile

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - afiliant - 05-09-2014 14:14

Skoro jest cisza tzn, że wszystko idzie dobrze Smile Wszystkie wypłaty dostałem w terminie i bez problemów. Już wystawiam faktury za sierpień. Większość programów mam rozliczonych, a dopiero jest 5 września Smile

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - Siwy2606 - 06-09-2014 10:48

Moim zdaniem mają dość ubogą ofertę. Głównie pożyczki chwilówki - czyli wciąganie ludzi w bagno.
Etyka nie pozwala mi wciskać takiego szajsu, pomimo tego, że ludzie lubią się pakować w takie coś.

Ja działam w Comperii i w Bankierze i jestem zadowolony. Moi klienci też.

Z wypłatami nie ma żadnych problemów.

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - afiliant - 08-09-2014 14:47

@Siwy2606

Nie rozumiem Twojej krytyki chwilówek - tylko u nas jest nawyk brania kredytu w banku i tracenie czasu na masę formalności.

Po drugie - w Comperii i w Bankierze to nie ma chwilówek? Oczywiście, że są i masa produktów bankowych. A banki wg Ciebie takie święte - dają wysokie kredyty, a ludzie nie mogą ich później spłacić, to tak samo działa jak z pożyczkami.

Poza tym bez przesady, Comperia i Bankier mają najniższe stawki ze wszystkich sieci. Ja już z nimi nie współpracuje od roku.

Co do oferty GoAffiliate - nie zapominajcie, że działają od początku tego roku. Na pewno obsługa i wypłaty są szybsze niż w Novem i NetSales.

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - aslanet - 08-09-2014 15:59

(08-09-2014 14:47)afiliant napisał(a):  @Siwy2606

Nie rozumiem Twojej krytyki chwilówek - tylko u nas jest nawyk brania kredytu w banku i tracenie czasu na masę formalności.

Po drugie - w Comperii i w Bankierze to nie ma chwilówek? Oczywiście, że są i masa produktów bankowych. A banki wg Ciebie takie święte - dają wysokie kredyty, a ludzie nie mogą ich później spłacić, to tak samo działa jak z pożyczkami.

Poza tym bez przesady, Comperia i Bankier mają najniższe stawki ze wszystkich sieci. Ja już z nimi nie współpracuje od roku.

Co do oferty GoAffiliate - nie zapominajcie, że działają od początku tego roku. Na pewno obsługa i wypłaty są szybsze niż w Novem i NetSales.
Bankier najniższe stawki ze wszystkich sieci? nie zgodze się mają dobre stawki a comperia ma najniższe.

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - Siwy2606 - 08-09-2014 16:43

Najniższe ma eBroker potem comperia a największe bankier

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - afiliant - 09-09-2014 09:17

Nie zmienia to faktu, że GoAffiliate ma lepsze stawki i łatwiej otrzymać stawki premium

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - Siwy2606 - 10-09-2014 10:39

@afiliant jeśli rzeczywiście aż tyle da się zarobić to podeślij jakieś zdjęcie z twoimi wypłatami.

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - fato - 25-10-2014 10:08

ile trwa rozliczenie leadów? to zależy od danego programu??

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - Siwy2606 - 25-10-2014 12:19

Podejrzewam że rozliczenia zależne od reklamodawców