Dziennik motywacyjny SexPistols - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik motywacyjny SexPistols (/Temat-Dziennik-motywacyjny-SexPistols-88808) |
RE: Dziennik motywacyjny SexPistols - SexPistols - 13-05-2014 07:27 Za darmo robić nie będę a do tej pory nie została mi wypłacona ani jedna złotówka z 3 serwisów, w których zarabiałam. Freebiz ma jeszcze 4 dni (zleciłam 10 maja), hotcash już dawno po terminie i prawdopodobnie nigdy tej kasy nie zobaczę nawet jej nie uwzględniłam w pierwszym poście. A firesub powiadomili, że osoby bez rachunku muszą czekać mniej więcej do 22 maja, ostatnio coś pisali, że chyba im szybciej zejdzie ale ja w bajeczki nie wierzę, hotcash tak samo przesuwał terminy. Ale z racji tego, że firesub ponoć taki wypłacalny to jeszcze czekam (na pierwszą i ostatnią wypłatę w tym serwisie). Edit: Shorte.st wypłaciło mi moje $11,7 teraz czekam na resztę przelewów, do których mam nadzieję dojdzie jeszcze w tym tygodniu. RE: Dziennik motywacyjny SexPistols - Rafiks1992 - 13-05-2014 13:21 hmm co do firesuba to wyplaca bo czesto dodaja ludzie wyplaty i jest to serwis normalny chyba, a z hotcash to mozna zapomniec tez nie dostalem juz dawno temu zlecilem ^^ freebiz dziala napewno RE: Dziennik motywacyjny SexPistols - Thi4f - 13-05-2014 14:05 Eee no, konkretnie, widzę. Firesub wypłaca, sam wczoraj dostałem wypłatę. HotCash niestety stoi na krawędzi SCAM'u albo już nim jest. RE: Dziennik motywacyjny SexPistols - SexPistols - 13-05-2014 20:14 Może i wypłaca, ale strasznie kręci. Rano znowu pisali co innego, że nie mają kasy na wypłaty bankowe, a teraz, że wypłaty powyżej 160zł (dziwnym trafem mam u nich 147zł ) zostały już wypłacone, a reszta wyjdzie PRAWDOPODOBNIE 15 maja. Śmiech na sali RE: Dziennik motywacyjny SexPistols - walekpl123 - 13-05-2014 20:22 Oby jak najszybciej wypłacali. @Thi4f, Karczu niedawno kupił HotCasha więc nie ma mowy, że to scam. RE: Dziennik motywacyjny SexPistols - SexPistols - 14-05-2014 09:33 Dziś rano sprawdziłam status freebiz, a tam zrealizowane! Nawet nie zostałam poproszona o weryfikację czy coś, polecam jak najbardziej ten serwis, teraz czekam na przelew No nic, trzeba się zabrać na następne 504zł RE: Dziennik motywacyjny SexPistols - Rafiks1992 - 14-05-2014 14:16 bardzo ladnie, nic tylko pogratulowac chyba pierwszej konkretnej wyplatki ^^ RE: Dziennik motywacyjny SexPistols - xerq - 14-05-2014 14:32 (14-05-2014 09:33)SexPistols napisał(a): Dziś rano sprawdziłam status freebiz, a tam zrealizowane! Nawet nie zostałam poproszona o weryfikację czy coś, polecam jak najbardziej ten serwis, teraz czekam na przelew No nic, trzeba się zabrać na następne 504zł Mentorujesz może na firesub ? RE: Dziennik motywacyjny SexPistols - SexPistols - 14-05-2014 14:37 (14-05-2014 14:16)Rafiks1992 napisał(a): bardzo ladnie, nic tylko pogratulowac chyba pierwszej konkretnej wyplatki ^^ dzięki dzięki i tak, to pierwsza konkretna wypłata z mojego internetowego zarabiania, mam nadzieję, że na tym nie przestanę (14-05-2014 14:32)xerq napisał(a):(14-05-2014 09:33)SexPistols napisał(a): Dziś rano sprawdziłam status freebiz, a tam zrealizowane! Nawet nie zostałam poproszona o weryfikację czy coś, polecam jak najbardziej ten serwis, teraz czekam na przelew No nic, trzeba się zabrać na następne 504zł Niestety nie, na firesub już nie będę działała, nie pasuje mi wiele rzeczy u nich, poza tym nie mentoruję w ogóle, bo po prostu jestem dość nowa i właściwie nie robię nic nowego czego chyba każdy nie robi RE: Dziennik motywacyjny SexPistols - SexPistols - 15-05-2014 17:42 postanowiłam, że zrobię sobie nowy cel, żeby mieć motywację 504zł na freebiz do końca maja! Poprzednie 504zł udało mi się zarobić w 8 dni, ale teraz mam wrażenie, że potrwa to trochę dłużej, ponieważ jestem dość zajęta. Zaczynam od dziś. w tej chwili jest 54zł |