NIEAKTUALNY Dziennik pracy PPA/Suby - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: NIEAKTUALNY Dziennik pracy PPA/Suby (/Temat-NIEAKTUALNY-Dziennik-pracy-PPA-Suby-86344) |
RE: Dziennik magika w PPA :) - ErgePL - 04-04-2014 22:59 DZIEŃ 39 [MIESIĄC 2] Co udało mi się dzisiaj zarobić? 1.21$ + 0.61$ z poleconego = 1.82$ [PPA] 1 Lead na 68 klików, konwersja 1,47%. Znaleziona zdrapka na ulicy warta 30 zł! Inne: Pomagam refom, tak to dziś nic. Kwietniowy cel: 17.22$ / 100$ No to dziś krótko... http://zarabiam.com/galeria/displayimage.php?pos=-5078 Znalazłem 30 zł w zdrapce na ulicy... Z resztą przeczytajcie to co jest w linku wyżej... No... wyrobiłem się do... soboty by to napisać! RE: Dziennik magika w PPA :) - tomik51 - 04-04-2014 23:49 Widzę, że szczęście Cię nie opuszcza i bardzo dobrze. Tak trzymaj. RE: Dziennik magika w PPA :) - ErgePL - 05-04-2014 11:40 Z tego co widzę to marnie to wygląda i za chu*a nie uda mi się dobić 100$! Koniec opier*alania się! I nie zaczynamy od jutra tylko ku*wa teraz! Dziś planuję: * Poszukać dobrej, polskiej niszy * Wypromować film * Spamować * Dodać film na yt Jak już coś zacząłem to chcę to skończyć, a z PPA kończyć zamiaru NIE MAM! Czas ruszyć dupe i zacząć zarabiać prawdziwe pieniądze! Nawet nie wiem, czy nie zacznę zarabiać na hackach z całego świata, co z tego, że więcej roboty jak ku*wa będzie więcej haj$u! Zaczynamy ZARABIANIE!!! Jak na razie edytuję jeden skrypt pod własną niszę. Będzie się ona opierała na GateWayu. RE: Dziennik magika w PPA :) - kuba1998ii - 05-04-2014 16:00 No i to rozumiem ;D,Życzę jak najlepszych rezultatów . RE: Dziennik magika w PPA :) - rasiak221 - 05-04-2014 18:34 Motywacja rzecz najważniejsze! przypomnij sobie swoją minę jak pieniądze doszły na konto! RE: Dziennik magika w PPA :) - ErgePL - 06-04-2014 01:12 No, obecnie jest zajebiście. Zrobiłem nowego bloga pod cały świat, zrobiłem jednego hacka, coś tam robiłem z tym skryptem, nabijam punkty na amf i UWAGA! Udało mi się przebić na pierwszą stronę i na pierwszym miejscu w JuTubie! I już jedna osoba się pyta czy podesłał bym jej to i to w zamian za suba, nie zdziwił bym się gdyby rano był lead. Postaram się zrobić jeszcze dziś kilka postów, spamować i... i w sumie nic. Trzeba kupić PopCorn bo już jutro z niedzieli na poniedziałek WrestleMania XXX! (Fani wrestlingu wiedzą o co chodzi ) Ooo, fajnie się zapowiada ten tydzień... I ch*j, już się nacieszyłem filmem, hah! Już zablokowany. Po 30 minutach usunięty... Ale co, nie poddaję się, ciśniemy dalej! RE: Dziennik magika w PPA :) - ErgePL - 06-04-2014 03:45 Ogólnie przez noc bawiłem się dobrze, wręcz wyśmienicie... 2 Nie no, było nawet fajnie. Na początku zrobiłem bloga pod ogólnoświatowe hacki lecz jakoś nie wyrabiam z nimi. Zrobiłem hacka. Potem dodałem niszę na bloga, nabijałem pkt. na amf i wrzuciłem film na yt... Zablokowany po 30 minutach. (Dosłownie.) Zacząłem spamowanie na pewnym serwisie, lecz szybko się poddałem. Nagrałem film i wrzuciłem na yt, polska nisza. Właśnie sie promuje. Dodałem wpis na polskim blogu a teraz idem spamować gdzieś indziej. RE: Dziennik magika w PPA :) - Onyke - 06-04-2014 09:55 Gdzie będziesz oglądał Wrestlemanie? Jest może jakiś stream z PL lektorem? RE: Dziennik magika w PPA :) - ErgePL - 06-04-2014 18:16 Jest tylko angielski. Beat-Down.pl RE: Dziennik magika w PPA :) - ErgePL - 06-04-2014 21:56 DZIEŃ 40-41 [MIESIĄC 2] Co udało mi się zarobić? Wczoraj: 0$ + 0.67$ z poleconego = 0.67$ [PPA] Dziś: 3.69$ + 0.40$ z poleconego = 4.09$ [PPA] 2 Leady na 98 klików. Konwersja 2.04%. Inne: Dodanie dwóch wpisów na polskiego bloga Zrobienie angielskiego bloga Zrobienie hacka Wypromowanie go Pogodzić się z faktem, że jest zablokowany po 30 minutach... Robienie skryptu, jeszcze nie skończyłem I wieeeeelki SPAM! Kwietniowy cel: 21.98$ / 100$ Ogólnie przez dzisiejszą noc trochę się męczyłem jak i też dobrze się bawiłem, bo gadałem z moich jednych uczniów o zainteresowaniach i mamy... takie same! No prawie... Ogólnie jemu idzie zajebiście i z tego co widzę on się najbardziej do tego przykłada. Chodzi o niejaką Cen*urę! Fajnie i przyjemnie mi się zarabia, coś do hacków mnie ciągnie więc wypróbuję jedną niszę, a potem jak ona się niestety nie sprawdzi (Choć się sprawdzi. ) to kupię domenę pod hacki. Oczywiście nawet jak będą przyzwoite zarobki z jednej niszy to tak czy siak kupię domenę. Na dziś to tyle, a ja czekam do 1 by oglądać WM XXX. Dodam też, że osoba która napisze setny post w tym temacie dostanie reputa. |