![]() |
Nasza indywidualna kopareczka na blaszaka. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: Nasza indywidualna kopareczka na blaszaka. (/Temat-Nasza-indywidualna-kopareczka-na-blaszaka-80609) |
RE: Nasza indywidualna kopareczka na blaszaka. - czak_norris - 06-12-2013 12:48 @adrenalin3son Z tego co widzę, to ten program próbuje się na siłę połączyć z jakimś sprzętem z portu COM3 - a na portach COM podpina się do komputerów koparki ASIC (czyli specjalne sprzęty używane tylko do kopania BTC). Zobacz w menadżerze urządzeń (w Win7 kategoria "Porty (COM i LPT)", czy nie masz tam czegoś podpiętego i spróbuj ponownie. Spróbuj też w BitMinterze zrobić tak: Settings -> Options -> Devices -> Probe on startup Zmień tą wartość na "None" i zresetuj program. ![]() Jak to nie pomoże to pomyślimy dalej ![]() RE: Nasza indywidualna kopareczka na blaszaka. - kopacz - 15-12-2014 16:58 [attachment=2913][attachment=2914]Zrobiłem wszystko tak jak pokazałeś, ale Bitminter nie pokazuje mi żadnych urządzeń zdatnych do wydobycia mimo, że na webie konta wykazana jest jakaś moc. Co mam zrobić? A może muszę najpierw wybrać kupca. Załączam 2 fotki ilustrujące problem: POMÓŻ!!! |