Zarabiara.pl Ciekawy surf - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Zarabiara.pl Ciekawy surf (/Temat-Zarabiara-pl-Ciekawy-surf-79247) |
RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - aklopis - 04-02-2014 19:32 mi wyplacili po 3 dniach RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - konrad946 - 04-02-2014 19:47 Witam Jeszcze w grudniu wypłaciłem sobie u nich 12zł, po kilku dniach dostałem pieniądze na konto. Wcześniej napisałem im wiadomość. Co do kopii dokumentu to wysłałem zdjęcie dowodu, gdzie widać było tylko imię i nazwisko. Nic więcej. Więc oprócz czasu przelewu, wszystko byłoby okej, gdyby nie fakt, że administracja strony i jej podejście do użytkowników pozostawia wiele do życzenia. Narzekają na to, że nikt nie chce brać udziału w organizowanych przez nich konkursach, przy czym nie chcą wypłacić nagród osobom, które w nich udział brały. Tak samo, gdy ktoś pyta (tak jak ja) o wypłatę. Później na forum (nie wiem jak teraz, od paru tygodni nie korzystam z ich "usług) można przeczytać "żale" administracji z powodu "nękania" ich przez tysiące wrednych internautów, którzy wymagają szybszych wypłat. Ostatnim punktem na minus jest to, że bez żadnych wcześniejszych informacji zmienili ilość punktów, które użytkownicy dostają za odświeżenie strony. Wcześniej było to 10 punktów, aktualnie od jakiegoś czasu są to punkty cztery. (Mowa tutaj o punktach naliczanych dla użytkowników bez żadnego konta premium czy VIP, Ci również dostają odpowiednio mniej niż wcześniej, jednak w dalszym ciągu więcej niż użytkownicy zwykli) RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - aklopis - 04-02-2014 19:49 @up mysle, ze gdyby nie obnizyli punktow to bys ich juz nie bylo. zreszta znasz jakis lepiej placacy surf? mowie o polsce RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - konrad946 - 04-02-2014 19:55 Aklopis, nie znam, nie korzystam z takich stron, tej używałem szczerze tylko dla tego, że ktoś sporą ilość punktów na Likemore, dawał za bycie aktywnym przez 3 dni. I tak, domyślam się, że zbankrutowali by gdyby nie zmniejszyli ilości punktów, nie jestem głupi. Jednak to w jaki sposób podchodzą (albo podchodzili, może ich podejście się już zmieniło) do użytkowników naprawdę pozostawia wiele do życzenia. Jednak wtedy przypominało to chroniczny ból tyłka kolokwialnie mówiąc. Takie jest po prostu moje zdanie, wiesz, chyba bardziej fair byłoby wcześniejsze uprzedzenie, albo przynajmniej oficjalne oświadczenie na temat zaistniałej sytuacji. Ja byłem tylko zwykłym, szarym użytkownikiem, jednak niektórzy ludzie podchodzili do tego bardziej poważnie i sami inwestowali swoje pieniądze (na przykład na te konta premium, czy VIP, nie wiem jakie tam nazewnictwo obowiązuje) z nadzieją na szybki ich zwrot. Oni mogą szczególnie czuć się zawiedzeni. Jeszcze raz powtórzę, nie zamierzam ich o nic tu oskarżać, ani wyklinać, ja po prostu stwierdzam fakty i opisuje je własnym, z żadnej strony nieprzymuszonym zdaniem. Piąteczka RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - Czaplinek - 06-02-2014 10:22 U mnie nadal brak wypłaty.... Odp: Zarabiara.pl Ciekawy surf - asiorek - 06-02-2014 11:02 Ja rowniez oczekuje.. ;p era akich serwisow sie najwidoczniej konczy Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - Czaplinek - 07-02-2014 17:09 Dobre.... są niby wypłata wysłana a na koncie nawet jej nie widać Dziękuję im, macie jakis inny dobry serwis godny polecenia ? chętnie z refa sie zarej. RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - patryk6176 - 09-02-2014 16:01 to wyplaca czy juz nie ?? RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - cinek1311 - 09-02-2014 22:36 To juz sa jaja dzis mam 2 pkt za 10 sec co sie stało? RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - darmoweprobki - 09-02-2014 23:02 UWAGA!!!! OSTRZEGAM DZIŚ ZAPYTAŁAM NA CZACIE O WYPŁATĘ CZEMU JEDNI DOSTAJĄ PO 20 MINUTACH I O TYM PISZĄ A INNI NIE WG KOLEJNOŚCI, TO MOJE KONTO ZOSTAŁO ZAMKNIĘTE! NA NIM 65 POLECONYCH KTÓRZY NIE SPADLI Z NIEBA TYLKO INWESTOWAŁAM W REKLAMĘ, NA KONCIE DZIŚ 2 ZŁ, WISI ZLECONA WYPŁATA 10 ZŁ.MAM DOWODY W POSTACI SCREENÓW NA KTÓRYCH WIDAĆ ILOŚĆ POLECONYCH I ZAROBKI, JAK RÓWNIEŻ OSTATNIO ZLECONĄ WYPŁATĘ! NA MAILE BRAK ODPOWIEDZI. TAKIEMU DZIADOSTWU NIE POPUSZCZĘ, JUTRO IDĘ NA KOMISARIAT POLICJI , AHA ZGŁOSZĘ TEŻ SPRAWĘ WYCIĄGANIA SKANÓW DOWODÓW OSOBISTYCH, TO TA SPRAWA PEWNIE BARDZIEJ ICH ZAINTERESUJE. Ja przestrzegam! Napisałam maila że tego nie zrobię jeśli konto przywróci mi , ale brak odpowiedzi będzie skutkował tym co napisałam. |