Dziennik PPA- HuskD - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik PPA- HuskD (/Temat-Dziennik-PPA-HuskD-72392) |
RE: Dziennik PPA- HuskD - patryk0407 - 06-04-2014 21:51 Powodzenia! RE: Dziennik PPA- HuskD - HuskD - 07-04-2014 22:39 Dzień 6 Dziś lekko padnięty dopiero koło 21 dorwałem kompa. Co udało mi się zrobić? - dodać 2 filmiki, - dodać 1 niszę. Dlatego znowu muszę przełożyć kilka rzeczy na jutro. Plan na jutro (08-04-2014) - dodać 1 niszę, - promować filmiki i nabijać punkty, - ogarnąć nowy szablon. Stats: Month's Earnings: $0.76/ 60$ Kliki w pliki: 19 wejśc na bloga: 49 Jest beznadziejnie RE: Dziennik PPA- HuskD - HuskD - 08-04-2014 21:20 Dzień 7 Dzisiaj stałem niestety w miejscu znowu wróciłem koło 22. na jutro (09-04-2014) - dodać 1 niszę, - promować filmiki i nabijać punkty, - ogarnąć nowy szablon. statystyki: $0.76/60$ kliki w pliki : 21 kliki w bloga: 52 buuuuuuuuu słaaabo PPA kiedyś było o wiele łatwiejsze RE: Dziennik PPA- HuskD - HuskD - 10-04-2014 20:12 Dzień 8 & 9 Ostatnio nie ma czasu na zarabianie, teraz Francuzi pojadą będzie trochę luzu Nic praktycznie nie zrobiłem w temacie PPA, więc nie ma co pisać. Dodam, że chwilowo zawieszam działanie w PPA ograniczając się do promowania filmików/ dodania czasem postów. W najbliższych dniach chcę poświęcić czas na subskrybcje sms, facebooka i trochę CPA. Będę aktualizował dziennik. RE: Dziennik PPA- HuskD - HuskD - 11-04-2014 23:41 Dzień 10 Mam zapie*dol ale jednak gdybym się przyłożył, to na pewno jakoś zrobiłbym swoje, leń ze mnie.. Dzisiaj w końcu jakieś leady w PPA, jednak mam problemy z hostingiem, więc na razie pewnie nie będzie wpadać (wina leży po stronie hosta ). PPA: $4.56/60$ inne źródła: nie ma się co na razie rozpisywać kliki w pliki PPA: 20 Czekam aż hosting zostanie naprawiony. Lecimy do przodu. RE: Dziennik PPA- HuskD - HuskD - 12-04-2014 18:58 Dzień 11 Dziś nic nie wpadło, ale statystyki idą w górę więc jest git. (dzień się jeszcze nie skończył ) Dziś: - nabiłem dużo punktów do yt - dodałem post Jutro: - ogarnięcie nowego szablonu - ogarniecie pluginu do komentarz - dodanie postów - promocja filmików Stats (12-04-2014) godz. 19:57: $4.56/60$ Kliki w pliki: 30 Odwiedziny bloga: 86 RE: Dziennik PPA- HuskD - HuskD - 13-04-2014 20:43 Dzień 12 Dzień bez PPA Jedyne co dziś zrobiłem to nabijałem punkty. Muszę przełożyć plany na jutro, jeśli się wyrobię to dziś dodam jeszcze posta. Jutro: - ogarnięcie nowego szablonu - ogarniecie pluginu do komentarz - dodanie postów - promocja filmików W końcu zaczęły wpadać jakieś leady Staty: $8.39/$60 Kliki w pliki: 36 UU bloga: 116 Statystyki rosną, czyli jest dobrze. Jedziemy dalej RE: Dziennik PPA- HuskD - HuskD - 14-04-2014 22:30 Dzień 13 Statystki idą w górę, ale coraz częściej pie*doli im się coś w hostingu, rozważam przeniesienie się.... Już miałem gotowy szablon i znowu hosting padł (error establishing database connection). Coś mnie strzeli zaraz... Muszę pododawać bezpośrednie linki w filmikach. A więc na jutro: - wgrać w końcu ten szablon (pozdro hosting) - plugin do komentarzy - dodanie postów - promocja filmików Statystyki: - UU BLOGA: jakoś ponad 120, nie mam teraz jak sprawdzić - kliki w pliki: 43 Idzie w górę, jest git, ale... ODDAWAĆ BLOGA RE: Dziennik PPA- HuskD - HuskD - 15-04-2014 22:24 Dzień 14 Ludzie z hostingu mówią, że wszystko ok a ja zauważyłem, że zawsze po 23 strona zamula... I lipa... Co dzisiaj? - wgrałem w końcu ten szablon - lekka promocja filmików - post dodany - padam na ryj Na jutro: - plugin do komentarzy - dodanie filmikow To tyle Statsy w pliki : 34 blog: ok. 90 (oczywiście nie powiem dokładnie po zamula) cel: 15$/60$ Myślę, że gdyby mi nie zamulało strony o tej porze zarabiałbym więcej Co robić? zmieniać hosting? Szkoda mi trochę kasy bo tu jeszcze chyba z 2 miechy zostało no i dużo zamieszania z przenoszeniem. Napiszcie co myślicie RE: Dziennik PPA- HuskD - HuskD - 16-04-2014 22:29 Dzień 15 Co dziś zrobiłem? - dodałem posta i niszę - dodałem logo - nabiłem trochę punktów Na jutro: - plugin komentarzy - promocja filmów - nagranie filmu do niszy - reupload 2 starych filmów troche statystyk: Today's Earnings: $1.98 Yesterday's Earnings: $5.86 Month's Earnings: $16.23/$60 Coś się dzieje kliki w pliki: 37 uu bloga: 169 uu rosną jest bardzo git. Lecimy, lecimy aby dobić do tych 60 zielonych |