![]() |
Marketing Terminal - pasywny dochód na lata! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Marketing Terminal - pasywny dochód na lata! (/Temat-Marketing-Terminal-pasywny-dochod-na-lata-72221) |
RE: Marketing Terminal - pasywny dochód na lata! - DamianXIX - 23-05-2014 11:24 Oceniasz książkę po okładce a nie po wnętrzu skoro firma działa na rynku od 15lat to jak wg Ciebie może nie byc legalna ? RE: Marketing Terminal - pasywny dochód na lata! - xardas1020 - 23-05-2014 11:36 (22-05-2014 14:19)DamianXIX napisał(a): wyplacaja i to najwazniejsze chyba nie wypłacać będą do czasu gdy szala wpłat od nowych będzie pokrywała zarobek właściciela i na wypłaty gdy szala wpłat nie będzie pokrywała na wypłaty i zarobek właściciela to ta piramida finansowa runie jak domek z kart tak jak wiele jej poprzedniczek dziś płacą a jutro już nie - wypłaty w piramidach to wielka loteria kiedy się zakończą RE: Marketing Terminal - pasywny dochód na lata! - grzesiu - 23-05-2014 11:43 no to ma już wyrobiona markę od ładnych paru lat ![]() RE: Marketing Terminal - pasywny dochód na lata! - DamianXIX - 23-05-2014 21:53 Jak ma wyrobiona markę możesz jasniej o czym mówisz? RE: Marketing Terminal - pasywny dochód na lata! - rafi213 - 24-05-2014 14:27 własciel firmy jak juz wielokrotnie było pisane i sprawdzane działa na rynku reklamy od 15 lat. Po za tym firma ładnie się rozwija co widać choćby po aktualizacjach na ich stronie i po tym jakie mają plany na nadchodzące miesiące. Ja też podchodziłem z początku nie ufnie do MT, ale odkąd dostałem już kilka wypłat i to terminowo złego słowa nie mogę powiedzieć i sam zapraszam do zakupu kolejnych pakietów. RE: Marketing Terminal - pasywny dochód na lata! - DamianXIX - 24-05-2014 15:16 Czyli nie warto zwarzac na opinie tych "znawców" powyżej tylko wchodzić? Odp: Marketing Terminal - pasywny dochód na lata! - Xkr - 24-05-2014 16:58 Wedlug mnie klotnie na temat czy to piramida czy nie (chociaz sam podejrzewam ze nia jest) powinny zaczynac sie od inwestycji kilku/kilkunastu k $ gdzie mozna cos stracic, co jak co ale nizsze kwoty to dla nich psi pieniadz wiec jak ktos nie chce inwestowac wartosci domu mysle ze ma zielone swiatlo Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 RE: Marketing Terminal - pasywny dochód na lata! - DamianXIX - 24-05-2014 17:07 A co jeśli ktoś chce w to wejść z suma równa powiedzmy małej kawalerki? RE: Marketing Terminal - pasywny dochód na lata! - zeluzg - 24-05-2014 17:45 Gwarancji na piśmie ci nikt nie da. Musisz sam podjąć decyzje bo moim zdaniem zachowujesz się trochę nie poważnie i sam chyba do końca nie wiesz czego chcesz. Ja w tym miesięcu zakupiłem 4 pakiety. Opłaca mi się to. RE: Marketing Terminal - pasywny dochód na lata! - DamianXIX - 24-05-2014 18:33 Ja wiem czego chce zbieram tylko opinie i informacje póki nie będę do końca gotów ![]() |