VanKosiara - dziennik pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: VanKosiara - dziennik pracy (/Temat-VanKosiara-dziennik-pracy-71145) |
RE: VanKosiara - dziennik pracy - Kzn - 11-07-2013 22:35 (11-07-2013 22:22)vankosiara napisał(a): Nie wie ktoś przypadkiem, gdzie mogę znaleźć w kodzie reklamy twórcy szablonu, które są w stopce na dole? Planuje je usunąć lecz przeszukałem cały index.php i nie znalazłem. Szukaj w pliku: footer.php lub slider.php RE: VanKosiara - dziennik pracy - Tidus - 11-07-2013 22:40 W niektórych szablonach jest po prostu w Theme Options. RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 12-07-2013 19:58 Rozdział 2
Dzień Dwunasty: PPA ■ Zdobywanie punktów na addmefast, SYV oraz enchancieviews ■ Promowanie filmów ■ Zmiana szablonu na ładniejszy aczkolwiek bardziej skomplikowany w edytowaniu cd. ■ Nowe logo ■ Pobawiłem się sliderem i w końcu udało mi się dodać do niego obrazki i cała resztę ■ Zabawy z szablonem tu coś pozmieniałem, ten ten teges, czaicie Kod: Today's download earnings $0.00 Kod: Yesterday total earnings $0.00 Kod: Month's total earnings $5.78 Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. EDIT: 23:23 Wpadł lead z Peru za 0.19$. Zawsze coś RE: VanKosiara - dziennik pracy - kompik - 12-07-2013 22:59 Widzę, że nie tylko ja się pokusiłem o nowy szablon i logo Powodzenia RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 13-07-2013 22:29 Rozdział 2
Dzień Trzynasty: PPA ■ Zdobywanie punktów na addmefast, SYV, view2be enchancieviews ■ Promowanie filmów ■ Zrobienie dwóch "hacków" ■ Nakręcenie oraz obróbka dwóch filmów nt. "hacków" ■ Wrzucenie filmów na YT i ich promowanie Kod: Today's download earnings $5.82 Kod: Yesterday total earnings $0.17 Kod: Month's total earnings $11.77 No kur*a! No i mamy progres. 2 5 leadów dzisiaj, mocny za 4,32$ z Australii i 3 z trzeciego świata i jeden z UK. Oby tak dalej! Jest kasa i jest motywacja. UU jest co raz więcej. Dzisiaj na godz. 23:25 było 64 a wczoraj 73. Jak ja lubię zbierać plony Jednak lepiej robić własne hacki oraz filmy. Naprawdę. A teraz dobranoc wszystkim z bananem na ryjku Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. RE: VanKosiara - dziennik pracy - patryk0407 - 14-07-2013 11:10 OO kaska wpada, to oby tak dalej RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 15-07-2013 16:53 Rozdział 2
Dzień Czternasty-Piętnasty: PPA Wczoraj: ■ Zdobywanie punktów na addmefast, SYV, view2be enchancieviews ■ Promowanie filmów ■ Zrobienie "hacka" ■ Nakręcenie oraz obróbka filmu promującego "hacka" ■ Wrzucenie filmu na YT i jego prowanie ■ Nowe logo. To chyba zostanie na dłużej. Ogółem moje uzdolnienia graficzne są lekko mówiąc ujowe 2 Dzisiaj: ■ Zdobywanie punktów na addmefast, SYV, view2be enchancieviews ■ Promowanie filmów ■ Zrobienie jednego "hacka" ■ Nakręcenie oraz obróbka filmu promującego "hacka" ■ Wrzucenie filmu na YT i jego prowanie Kod: Today's download earnings $0.32 Kod: Yesterday total earnings $1.15 Kod: Month's total earnings $13.24 Coraz więcej UU oraz klików. Co chwilę biję rekordy Trzy moje filmy są na pierwszej stronie na YT Jeden mój film został skopiowany dwa razy, od razu poleciała flaga i już ich nie ma 2 Codziennie robię prawie to samo, no bo co mogę jeszcze robić prócz SEO? Tym zajmę się dopiero jak będę mieć ładny traffic z YT i nie będę ogarniał filmów (duża ilość). Moja praca wygląda na razie tak: Szukam hacka, patrze jaki ma popyt na Google Trends, jak duży to go zostawiam i potem robie go w VB. Następnie robię post z nim na blogu, nakręcam film, wrzucam go na yt, daję opis, odnośnik do bloga oraz extra tagi. No i promuje Dziennie zajmuje mi to nie całe 2 godziny. Teraz tylko dojść do dniówki 15-20$ i będzie elegancko Wczoraj : b/d kilków, 3 leady, 135UU Dzisiaj : 183 kliki, 1 lead, 90UU (na godzinę 17:50) Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. RE: VanKosiara - dziennik pracy - patryk0407 - 15-07-2013 20:33 Ładnie się rozkręca RE: VanKosiara - dziennik pracy - Sh4ker - 15-07-2013 21:27 Jedziesz RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 15-07-2013 21:31 Jadę jadę 2 Rozpędzam się powoli ale jak się rozpędzę, to nic mnie nie zatrzyma. Będę jak pociąg towarowy Wpadł jeszcze jeden lead z USA za 0.63$ |