![]() |
Max998 - mówi jak jest. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +---- Dział: Ciekawe Dyskusje (/Forum-Ciekawe-Dyskusje-328) +---- Wątek: Max998 - mówi jak jest. (/Temat-Max998-mowi-jak-jest-70821) |
RE: Szpan - głupotą. - kleomenes - 01-07-2013 19:06 Co do homoseksualistów, w wielu sprawach mam dość radykalne poglądy ale w tym przypadku można iść na kompromis. Są homosiami, spoko, "life is brutal". To, w jaką dziurę ładują fujarkę mnie nie obchodzi ale po jakiego organizują marsze, wiece itp. ? Czy ja organizuję marsze bo jestem normalny czy biały ? Nie. Są inni to niech żyją w zgodzie z większością i nie manifestują na każdym kroku tego, że są "odmieńcami". Co do roszczenia sobie przez nich praw, zwłaszcza do wychowywania razem dzieci. Co do tego konkretnego przyzwolenia to w żadnym wypadku nie powinni mieć takiego prawa. RE: Szpan - głupotą. - Roxi5017 - 01-07-2013 19:19 (01-07-2013 16:33)diabloo07 napisał(a): Nie mam nic przeciwko adopcji przez pary homoseksualne, to ludzie, jak każdy inny człowiek i orientacja nie jest ich wyborem, takich stworzył ich "Bóg".Skoro już tak nawiązujesz do religii, to ona nie popiera związków homoseksualnych wręcz je próbuje wytępić ![]() Moim zdaniem wielkie duże NIE dla adopcji dzieci przez homoseksualistów. Bez przesady, jeśli chcą sobie żyć razem niech sobie żyją, ale niech nie przesadzają z tym, później dziecko wychowywane przez takie osoby będzie bardziej narażone, że zostanie homosiem, będzie w ideologi, że rodzina to: mama i mamusia albo tata i tatuś.... ![]() RE: Szpan - głupotą. - diabloo07 - 01-07-2013 19:21 Roxi, to w takim razie "Kościół" przeczy sam sobie ![]() RE: Szpan - głupotą. - Bandaid - 01-07-2013 19:35 Nie rozmawiamy tu o religii a homoseksualiźmie. Jak widać nie masz żadnych argumentów, więc próbujesz zmienić temat. RE: Szpan - głupotą. - Roxi5017 - 01-07-2013 19:48 (01-07-2013 19:21)diabloo07 napisał(a): Roxi, to w takim razie "Kościół" przeczy sam sobieStworzył Adama i Ewę - w pierwszej kolejności, a nie Adama i Adama... ![]() ![]() RE: Szpan - głupotą. - diabloo07 - 01-07-2013 20:00 Ale podobno stworzył ludzi na swoje podobieństwo - ludzie RODZĄ SIĘ z taką orientacją, a nie inną, więc to Bóg ich takich stworzył ![]() RE: Szpan - głupotą. - kleomenes - 01-07-2013 20:06 Nie bawmy się w adwokata Boga ale jeśli Bóg chciałby, żeby wszyscy ludzie mieli prawo do wychowywania dzieci to nie stworzyłby homoseksualistów ![]() RE: Szpan - głupotą. - diabloo07 - 01-07-2013 20:07 Tutaj nawet nie chodzi już o te dzieci, tylko ogólnie o tolerancję osób odmiennej orientacji kleo ![]() RE: Szpan - głupotą. - kleomenes - 01-07-2013 20:09 Tu chodzi PRZEDE WSZYSTKIM o dzieci i młode pokolenie. Tolerancja ? Niech się ładują gdzie chcą ale niech się z tym nie obnoszą. RE: Szpan - głupotą. - diabloo07 - 01-07-2013 20:10 Obnoszenie się ze swoimi uczuciami publicznie też mi się nie podoba zarówno u homoseksualistów, jak i heteroseksualistów ![]() |