Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) (/Temat-Poradnik-PPA-Kilka-Nisz-Zaawansowany-67333) |
RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) - siampa - 08-04-2013 19:34 Czemu tylko ze mna chcesz sie dogadac? Bo ja Ci wytknalem bledy? Najpierw to dogadaj sie z tymi osobami, ktore oszukales. RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) - Szaman1644 - 08-04-2013 19:35 Przeczytaj sobie opinie o poradniku. Każdy jest zadowolony. RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) - Nicktim - 08-04-2013 19:41 Kto go kupi ten jest głupi Ps. przepraszam,nie mogłem się powstrzymać RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) - Szaman1644 - 08-04-2013 19:42 (08-04-2013 19:41)Nicktim napisał(a): Kto go kupi ten jest głupi Mądry się odezwał. RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) - Nicktim - 08-04-2013 19:47 A żebyś wiedział RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) - Szaman1644 - 08-04-2013 19:47 Dobra wydaje mi się, że nie ma już co pisać. RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) - surfer0700 - 08-04-2013 19:48 No proszę... Wyszło szydło z worka szybciej niż myślałem. Gdy zapytałem Cię jak to możliwe że napisałeś taki poradnik skoro Twoje posty to pytania o PPA odparłeś że wcześniej zarabiałeś i masz doświadczenie i wiedzę. A tak naprawdę masz jedno wielkie g**** i TUPET, żeby sprzedawać coś co ktoś udostępnił za darmo. I to głupkami nie są Ci co to kupili, tylko ten kto to sprzedaje. Dla mnie jesteś po prostu żałosny, i po kim jak po kim, ale po Tobie się tego nie spodziewałem. Mam nadzieje że te parę groszy co zarobiłeś Cię usatysfakcjonuje, bo wątpię że ktoś to jeszcze kupi. Jak dla mnie temat powinien wylądować w koszu, a jego autor powinien zostać odpowiednio nagrodzony. edit: żeby nie robić offtopu @down Ja Ciebie nie oceniam, tylko stwierdzam fakty. Może użyłem dość ostrych słów, ale na takie coś jestem uczulony. Porażka... RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) - Szaman1644 - 08-04-2013 19:51 Wydaje mi się, że źle mnie oceniacie. Tak jak ustaliłem z siampem oddam mu kasę. Reszta moich klientów była zadowolona, bo głównie tam chodziło o nisze. RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) - mecyj - 08-04-2013 19:57 Miałem nic nie pisać ale okazuje się że jestem głupi do kwadratu bo kupiłem oba Mogę tylko powiedzieć że pierwsze 8 stron drugiego poradnika to..pierwszy poradnik RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) - Nicktim - 08-04-2013 20:22 Dziwna sprawa była od początku, bo z jednej strony zadawałeś pytania co do PPA, szukałeś mentora,a z drugiej sprzedawałeś poradniki i jeszcze piszesz tu, że zarabiasz od dłuższego czasu. |