[Poradnik] Darmowe typy z portalu betadvisor.com + dodatkowe typy za FREE! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Bukmacherstwo (/Forum-Bukmacherstwo-204) +--- Wątek: [Poradnik] Darmowe typy z portalu betadvisor.com + dodatkowe typy za FREE! (/Temat-Poradnik-Darmowe-typy-z-portalu-betadvisor-com-dodatkowe-typy-za-FREE-66465) |
RE: [Poradnik] Darmowe typy z portalu betadvisor.com + dodatkowe płatne typy za FREE! - Mksuzi - 15-04-2013 14:39 Pany krótka piłka. PIAST CZY LECH? RE: [Poradnik] Darmowe typy z portalu betadvisor.com + dodatkowe płatne typy za FREE! - michalzabc - 15-04-2013 15:51 X!! RE: [Poradnik] Darmowe typy z portalu betadvisor.com + dodatkowe płatne typy za FREE! - Melex - 15-04-2013 16:39 lech za 100 zl. RE: [Poradnik] Darmowe typy z portalu betadvisor.com + dodatkowe płatne typy za FREE! - Melex - 15-04-2013 18:44 wygrana RE: [Poradnik] Darmowe typy z portalu betadvisor.com + dodatkowe płatne typy za FREE! - klook - 15-04-2013 18:57 (13-04-2013 23:37)Mksuzi napisał(a): Haha, a może lepiej po prostu wyciągnąć wnioski z gry i ruszyć z nowym planem ? Zaufaj,że już sporo kombinowałem. Najwięcej hajsu straciłem na forexie,potem własnie na bukach. Taka prawda,że mało kto na dłuższą metę wychodzi na plus,to buki ruchają nas a nie na odwrót. RE: [Poradnik] Darmowe typy z portalu betadvisor.com + dodatkowe płatne typy za FREE! - Mksuzi - 15-04-2013 21:20 Klook coś jest nie tak skoro buki cię ruchają. Oczywiście, że mało kto wychodzi na plus, bo mało kto podchodzi do tego poważnie z zaangażowaniem. A nie stawia na pałę 1000 zł i dziwi się czemu nie weszło, przecież w jego przekonaniu mecz był pewniakiem. Bardzo chętnie poznam twój sposób typowania, typy jakie obstawiasz to ile pracy wkładasz w szukanie typów itp. Czasem są błędy których my sami nie widzimy, ale ktoś może nam je wskazać. W kwietniu miałem sporo wpadek, ale wyciągnąłem wnioski i już dziś wyszedłem na plus. Naprawdę w typowaniu można wiele wiele rzeczy zmienić na nowe. RE: [Poradnik] Darmowe typy z portalu betadvisor.com + dodatkowe płatne typy za FREE! - Mksuzi - 17-04-2013 00:57 "Pewniaczki" na dziś. 16:00 Shkendija - Vardar | Typ 2 Kurs: 1,57 Wynik: 0:0 -> No dupy dali jak nie wiem... 20:45 Caja Laboral - CSKA Moscow | Typ 2 Kurs: 1,42 ___________ Dość ciekawy meczyk dziś obserwowałem. Dawno takiego cyrku nie spotkałem RE: [Poradnik] Darmowe typy z portalu betadvisor.com + dodatkowe typy za FREE! - Mksuzi - 17-04-2013 13:59 Ciekawe zjawisko na jutro (18.04). Graja ze sobą drużyny, które potrafią w swoich meczach pobawić się w kotka i myszkę i wygenerować ilość zdobytych punktów w okolicach 230. A tu proszę co spotkałem. 4:30 Los Angeles Lakers - Houston Rockets Typ: Over 202 Kurs: 1,8 Grzech nie zagrać. RE: [Poradnik] Darmowe typy z portalu betadvisor.com + dodatkowe płatne typy za FREE! - Lukasz36016 - 17-04-2013 17:28 (17-04-2013 00:57)Mksuzi napisał(a): "Pewniaczki" na dziś. Widać że pewniak bo jest blokowany mecz, na eFortuna min 5 spotkań z tej samej ligi na kuponie by zagrać. pfff RE: [Poradnik] Darmowe typy z portalu betadvisor.com + dodatkowe typy za FREE! - Mksuzi - 17-04-2013 19:39 20:45 Livorno - Novara Typ: Over 2,5 Kurs: 1,87 (bwin) Przejrzałem staty i te drużyny co mecz to napierdzielają po minimum 3 bramki. Jadą ostro w tej serii. Sama Novara niedawno pyknęła lider tabeli aż 6:2. Jednak wiadomo jak to jest... Jak się dwie overujące drużyny spotkają to wychodzi under.... Tylko w sporcie + + daje minus. Obym się ku....de mylił! Stawiam OVER, |