Konkurs FC & ZC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Konkurs FC & ZC (/Temat-Konkurs-FC-ZC-65925) |
RE: Konkurs FC & ZC - fifa127 - 26-03-2013 22:50 Opowiem wam historię o królu Co pieniądze zarabiał do bólu Miał na imię Firecash Pierwszy W wypełnianiu ofert był najlepszy Jego nisze były ściśle tajne Lecz musiały być naprawdę fajne Bo pobrania wpadały często Nawet gdy na dworze było ciemno Nie myślał o wojnach i władzy Lecz jedyne co pragnął - to kasy! Pewnego dnia, gdy jego praca się zaczęła W płomieniach komnata stanęła Wszystko spaliło się całkowicie Już koniec życia w dobrobycie Niestety też nasz bohater zginął I w inny świat odpłynął. Legenda głosi że powstanie strona Na pamiątkę tego wydarzenia Każdy będzie mógł odzyskać majątek cały I z pewnością będą to ogniste dolary! RE: Konkurs FC & ZC - Jayetsu - 27-03-2013 00:01 Humor dobry mi odpłyną, po tym meczu z Ukrainą, Dzisiaj dobry mi powraca, Gdy w portfelu dolca macam, Ciepły,jeszcze od cygana, co "Gruz Hack"Pobierał z rana, "-10$ za pobranie? Tu jest chyba wody lanie" "-Mi nie wierzysz?,Ja wiem swoje. W FireCash zarobki troje, Zarabiam się wylegując Ty łopatą wciąż pracując" Z PPA masz hajsu masę, Jak chcesz wrzuć księdzu na tacę Za tych mnóstwo fake plików Co Ci pobierali bez liku Szybko wchodź na FireCash. Tam największy hajs masz. RE: Konkurs FC & ZC - fifa127 - 28-03-2013 21:47 "Historia Pana Niedowiarka" Wstałem dzisiaj wcześnie rano Bo wyskoczyć chcę na miasto W kuchni robię sobie posiłek Bo czeka mnie niezły wysiłek Włączam radio i słucham Nagle śmiechem wybucham Co? Zarabianie w necie? Czy ten człowiek głupoty plecie? Nie mając czasu wychodzę z domu Czeka już na mnie czerwony autobus Szybko na telefonie pocztę przeglądam Przez przypadek na reklamę spogladam "Zarabiaj dolary za darmo Dołącz do nas, bo warto!" Myślę sobie jakaś bzdura Lecz za okno patrzę, jaka fura! Zaraz, zaraz coś mi tu wygląda znajomo Czy to nie jest czasem to ogniste logo? No nie mogę wytrzymać I podchodzę do właściciela się zapytać... Co pan z ludzi robi idiotę? I namawia na darmową forsę? On mi na to odpowiada Że swą kasę tam zarabia Pliki szybko wgrywa I nagrody też wygrywa Firecash z uczciwości słynie Sukces użytkownika świętują przy winie Tak się bardzo napaliłem Że swe konto założyłem Teraz bez dolarów żyć nie mogę Ci co nam nie zaufali niech czują trwogę Do współpracy wszystkich zapraszam Za swe dawne zachowanie przepraszam! RE: Konkurs FC & ZC - fifa127 - 30-03-2013 20:57 Łatwo kase jest wydawać Lecz najtrudniej jest zarabiać Ale z Diqtiona pomocą Zdobywanie forsy jest łatwością Tu coś ci doradzi albo wytłumaczy Już się lepiej na swe saldo patrzy Możesz mieć powód do dumy Zakręć jeszcze kołem fortuny By zarobki swoje zwiększyć Nie musisz się wcale męczyć Prowadzanie bloga przyjemnością jest Już dolarów słyszę szelest Jeszcze postów trochę dodam Firecash najlepszy serwis powiadam! Jayestsu na jaki dzień dodałeś wiersz? 28 czy 26 marca? bo miały być parzyste. Ok xD bo potem Firecash mógłby mieć problem do którego dnia ci zaliczyć, wygląda na to że 28 jedyny dodałem wiersz hehe RE: Konkurs FC & ZC - Jayetsu - 30-03-2013 20:59 26 u mnie zegarek pokazywał 23:59 ;d RE: Konkurs FC & ZC - panarbuz - 30-03-2013 22:32 Cichy pomruk spowił każdy kąt wiedz, że zacznie się coś dziać. Do wsi i miast wstąpił dobrobyt, niczym Świętowit zagościł w nasze progi Ówdzie słychać szept ciekawskich, co przyniósł ten nowy magik ? - Nie bójcie się ! - powiedział z entuzjazmem przynoszę wam coś, czego nigdzie nie znajdziecie wnet zobaczycie, przy mnie lepiej wam się powiedzie! - Dobry Panie, co nam dajesz - co chcesz w zamian, błagamy, oszczędź nasze panie! - Czego chcę w zamian ? Waszej wytrwałości! - chęci rozwoju, zbudowania potęgi lepszej od zakichanych jegomości! - Więc sprawa wygląda następująco, daje wam internet i porady - zróbcie to co każę a za parę dni na wasze stoły trafi cała paleta strawy. - dodał opanowany. Odszedł, zostawiając po sobie księgę, którą zdobił płomień z magicznymi literami FC teraz wszyscy wiedzą, co to za bóg był. To szlachetny FireCash Więc zaczęła się praca, śmiałek z tłumu wystąpił Mówili na niego Dawid, jednak lud go Diqtion ochrzcił. - Podejmę to wyzwanie! Nikt mnie nie pokona - stwierdził Zabrał księgę, ruszył do domu po drodze wstąpił po browar. Nie wychodził przez godziny, dni i tygodnie starannie tworząc z instrukcją zgodnie. Nadszedł dzień sądny, wyszedł ze swojego domku ubrany w piękne szaty, w ręce zamiast berła, trzymał fotograficzny statyw - Teraz słuchajcie mnie wszyscy! Prowadzę zapisy. - Pokażę wam wszystko, od konwersji do niszy! Tłum się ogromny zebrał, ludzi cała chmara wszyscy słuchając, nowego mentora Po tygodniu, dwóch zmiana zaszła diametralna zamiast wioski stała twierdza, pełna szczęśliwych głów wszyscy współpracowali, tworząc FireCashowy gród. Postawili pomnik, dla nowego boga głowę miał z ognia, lecz serce miękkie niczym futro bobra. RE: Konkurs FC & ZC - panarbuz - 31-03-2013 00:24 Gwoli ścisłości, orzekł bym skrupulatnie jak nie zaczniesz zarabiać, utkniesz w bagnie będziesz musiał, czyścić buty zbierać puszki czy hodować koguty. Dlatego, jeżeli masz taki dostęp, sięgnąć po parę informacji jak wypromować bloga, stworzyć bloga z niszą pełną gracji zarobić na niej krocie i założyć lokatę w złocie bo przecież jest taka jedna strona, co ognie ma w koronie FireCash, tak się nazywa jak mi nie wierzysz, wpisz na google i będzie sprawa oczywista będziesz mógł figlować za dnia kiedy twój blog będzie generował kasę bez żadnych zmian. Wprowadzisz nowy porządek w swoim życiu zamiast zdychać dzień dzień w robocie przy komputerze z kawą czy w rączce bronek Nikt nie będzie patrzył Ci na godziny zrobisz co chcesz, będąc praktycznie leniwy. RE: Konkurs FC & ZC - kubri - 31-03-2013 17:25 Na FireCash'a wchodzę, w statystyki patrzę, Święta są, zero na koncie - może nisze podpatrzę. Chciałbym coś zrobić, lecz nie wiem jak Pewnie więcej zarobiłby jakiś pijak. Myślę sobie, może tablet zgarnę, W tym czasie Polska strzela karne. Podchodzi Robert, uderza obok słupka, Jakub Kosecki pokazuje półdupka. Przegrywamy z Ukrainą, daliśmy radę San Marino, Cóż za świetne wideokino ! Jestem pewny, czas coś zrobić. Może na PPA fajną sumkę dorobić? Szukam niszy, nie ma, nie ma ! Zżera mnie trema, kasy nie ma, nie ma ! Dobra, znalazłem - co teraz? Udało mi się zarobić, nieraz. Może zrobić bloga, lub pobawić się w YouTube? Przecież lubię sumy grube. Justin Bieber, POP muzyka, To chyba nie ta taktyka Krytyka, Fizyka, Ameryka, To chyba ta sama rubryka?! Justin Bieber nie dał kasy, Pewnie byłoby więcej, gdyby zdjął majtasy. Szukam szukam i wreszcie coś mam, Wpada pierwsza kasa, dolary - czy to nie omamy? Sprawdzam konto, co wieczór i z rana, Mam coraz więcej siana ! Nisza się nie wypali, mam nadzieję, Przewidzieli to nawet Pompeje. Wezuwiusz wybucha, Francja zawitała, a z nią po raz kolejny zima zagwizdała. Pozdrawiam. RE: Konkurs FC & ZC - MartinS - 31-03-2013 20:41 Mój 'wierszyk' przerobiony troche na 'rap tekst' znajduje się tutaj: http://pawelmartins.pl/konkurs.html Odpalcie sobie bit i nawijajcie 2 Rymy wyczujecie jak poprawnie sobie go 'zarapujecie'. RE: Konkurs FC & ZC - panarbuz - 31-03-2013 21:05 Witam Panowie, z tej strony dziewczyna PanArbuza. Czy istnieje możliwość przedłużenia konkursu do jutra, gdyż pogoda się zesrała i ukradła mu prąd, a szkoda by było, by praca nad którą się tak męczył przepadła. Pozdrawiam, z nadzieją, że moja prośba zostanie pozytywnie rozpatrzona, Ola. |