Bardzo dobra nisza do PPA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Bardzo dobra nisza do PPA (/Temat-Bardzo-dobra-nisza-do-PPA-64800) |
RE: Bardzo dobra nisza do PPA - Kabajana - 14-02-2013 20:45 Temat jest do zamknięcia jak mówiłem . Od autora nie wyciągniesz nic. Było ustalone do dzisiaj ,to do dzisiaj. Spóźnialscy stracili. Trudno. Nie moja wina RE: Bardzo dobra nisza do PPA - Babcia_Irenka - 14-02-2013 20:46 Trzeba było pobrać do 15:00, link usunięty nie można pobierać, dziękuję dobranoc RE: Bardzo dobra nisza do PPA - Nicktim - 14-02-2013 20:50 Ja zrobiłem ofertę, wyświetliła się druga po niej, i nie pobrało. Bardzo dobra nisza do PPA - yazir - 14-02-2013 20:52 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |