![]() |
Konkurs - Lay’s Jaki to smak? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Konkurs - Lay’s Jaki to smak? (/Temat-Konkurs-Lay%E2%80%99s-Jaki-to-smak-64336) |
RE: Konkurs - Lay’s Jaki to smak? - ipfon - 12-03-2013 14:03 Brakuje merytorycznych argumentów, to próbujesz się ratować zgrywaniem twardziela. Żalosne RE: Konkurs - Lay’s Jaki to smak? - TomMM - 12-03-2013 14:54 (12-03-2013 14:03)ipfon napisał(a): Brakuje merytorycznych argumentów, to próbujesz się ratować zgrywaniem twardziela. "Merytorycznych argumentów" ![]() RE: Konkurs - Lay’s Jaki to smak? - Agitant - 12-03-2013 15:00 Macie jakieś postępy w odgadywaniu? Bo ja to już chyba zwątpiłem. Ten ich system jest zły. W ogóle nie podpowiada. Trudno cokolwiek odgadnąć. RE: Konkurs - Lay’s Jaki to smak? - ipfon - 12-03-2013 15:03 (12-03-2013 15:00)Agitant napisał(a): Macie jakieś postępy w odgadywaniu? Bo ja to już chyba zwątpiłem. Ten ich system jest zły. W ogóle nie podpowiada. Trudno cokolwiek odgadnąć. Nie tylko ty zwątpiłeś ![]() Ja już podarowałem sobie ten konkurs, ciężko trafić w idealne nazwy jakie sobie wymyślili ![]() RE: Konkurs - Lay’s Jaki to smak? - Agitant - 12-03-2013 15:06 ![]() A przypomnijcie mi jeszcze na szybko do kiedy ten konkurs. RE: Konkurs - Lay’s Jaki to smak? - Lays2013 - 12-03-2013 18:06 (12-03-2013 15:06)Agitant napisał(a): Konkurs trwa do końca marca. Tak jak poprzednicy też mi się już niechce zgadywać , bardzo cięzki ten konkurs tylko mozemy się domyślać, jak wpiszemy calośc mam gorąco jak rozłożymy na cześci ze wszytskim zimno. SZKODA SŁÓW RE: Konkurs - Lay’s Jaki to smak? - Poziomka - 12-03-2013 18:08 Do 31 marca. U mnie też bieda, nic nowego nie trafiłam, by móc wam tu napisać. Jak miło, że na tym forum usuwa się posty bez żadnego wyjaśnienia. I nic bym do tego nie miała, gdyby nie fakt, że "stali bywalce" to sobie mogą spamować do woli. Moderatorzy - jakieś konsekwencje w działaniu. RE: Konkurs - Lay’s Jaki to smak? - merlinka9 - 12-03-2013 19:45 Cóż, lekko nie jest. Podpowiedzi sa z podpowiedziomatu, w większości wylosowane przeze mnie, ale także przez moich znajomych. Niestety od jakiegoś czasu wyskakują już te same. Gdy będę mieć jakieś nowe, to będę wklejać edytując post z podpowiedziami, żeby było wszystko w jednym miejscu. Ale ciekawostką niech będzie to, że Lays prowadzi dość słabą propagandę na temat swoich chipsów i ich nowych smaków wprowadzając osobę Mieszka Pierwszego Chipseliera na chipselier.pinger.pl . Słabe to i mało tam podpowiedzi, ale może komuś coś najdzie na myśl. Jak tak, to wklejajcie ![]() RE: Konkurs - Lay’s Jaki to smak? - Poziomka - 13-03-2013 17:26 Pamiętam, że było o porze, ale tego nie widziałam: WARZYWNY "To na pewno nie są szparagi". 14.03: "To na pewno nie jest koper". Dobra, co za warzywo przypomina por i szparagi? RE: Konkurs - Lay’s Jaki to smak? - Agitant - 14-03-2013 13:48 Merlinka, a co Ci ten "Mieszko" podpowiedział? Na końcu filmiku mówi o smaku mięsnym TYLKO tyle: "Mała podpowiedź, czuję mięso, ale... oprócz tego coś jeszcze". I koniec. Padają tam jakieś inne odpowiedzi? |