ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: ShareBay (/Forum-ShareBay-331) +---- Wątek: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! (/Temat-ShareBay-net-Innowacyjne-Funkcje-na-Rynku-PPA-Temat-Ogolny-63001) |
RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - miniek9090 - 16-01-2013 17:53 dla laggera zlecili w badzo szybkim tempie , możliwe że 2-3 dni RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Leaders - 16-01-2013 18:41 Dokładnie tak. Na PP w tej chwili możemy wysłać nawet w przeciągu dnia, natomiast na przelew byoby trzeba poczekać troszkę dłużej, dochodzi też kwestia iż na sam przelew trzeba czekać dzień. Od siebie polecamy, by nie wypłacać od razu zebranego minimum, a zawsze większe kwoty RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Coristo - 16-01-2013 19:49 Radze generować unikalny identyfikator Karczu. Wszystkie pliki które wrzucaja Wasi userzy są dostępne a po ich nazwach łatwo dojść do blogów/filmików. Odp: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - miniek9090 - 16-01-2013 20:00 Bez kitu . Znalazlem jedna z nisz lagera i pablo (masz zajebiaszcza nisze haha). Lepiej to naprawcie _____________________________________ moj rekord w ninja fruit to 1100 . zapraszam na bloga o zarabianiu :zarabiamyprzeznet.wordpress.com RE: Odp: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Pablo1878 - 16-01-2013 20:19 (16-01-2013 20:00)miniek9090 napisał(a): Bez kitu . Znalazlem jedna z nisz lagera i pablo (masz zajebiaszcza nisze haha). Lepiej to naprawcie Co masz do moich (naszych) nisz? Odp: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - miniek9090 - 16-01-2013 20:21 Nic nie mam . Tylko dobry miales pomysl. Ja tez musze wymyslic wlasny ,tylko nie wiem co lubie lubia pobierac i dadza wszystko zeby to miec _____________________________________ moj rekord w ninja fruit to 1100 . zapraszam na bloga o zarabianiu :zarabiamyprzeznet.wordpress.com RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Pablo1878 - 16-01-2013 20:26 Akurat z tą niszą trafiłem idealnie, tylko nie umiem jej w 100% wykorzystać. Jednak z każdym dniem będzie coraz gorzej, pliki zaczną się pojawiać na ogólnych stronach i po niszy. Odp: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - miniek9090 - 16-01-2013 20:27 Ja mam sposob na serwisy spolecznosciowe z grami . Chyba wypali . Za tydzien jak cos zobaczymy _____________________________________ moj rekord w ninja fruit to 1100 . zapraszam na bloga o zarabianiu :zarabiamyprzeznet.wordpress.com RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Leaders - 16-01-2013 21:21 Coristo, już dostaliśmy takie zgłoszenie i na pewno będzie to poprawione. miniek9090, życzymy powodzenia! RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Predator - 17-01-2013 00:01 @★ShareBay.net★ zrobilem baner w sygn fajny ? ;D |