Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Banzaiiii - oszust !!! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249)
+---- Wątek: Banzaiiii - oszust !!! (/Temat-Banzaiiii-oszust-60136)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: Banzaiiii - oszust !!! - GIT - 22-10-2012 14:13

jakby chociaz maila miec do tej osoby to mozna by myslec ze to ona.. Admin, moglbys te IP udostepnic o ktorych byla mowa?

RE: Banzaiiii - oszust !!! - donmateo16 - 22-10-2012 14:17

Adminie ja też bym prosił o wszystki mozliwe dane, ponieważ napisałem do paypal'a o zwrot kasy i dane mogę być mi pomocne w odzyskaniu pieniędzy.

RE: Banzaiiii - oszust !!! - yazir - 22-10-2012 14:29

Ja mam tylko taką małą informację, dotyczącą tego co Banzaii napisała kilka stron wcześniej o 250zł.
To czego staliście się ofiarami nie jest kradzieżą (czyli że do 250zł niska szkodliwość a więc to wykroczenie), tylko OSZUSTWEM a to kwalifikuje się pod inny paragraf niż kradzież.
Oszustwo nawet na 20-30zł można śmiało zgłaszać, policjant nie ma prawa nie przyjąć zgłoszenia.
No tak ale co z tego znajdą go, każą mu zwrócić te 20-30zł i będzie wolny... no tak nie do końca ponieważ jeszcze zostanie obarczony kosztami sądowymi. Plus za więcej wałków powinien dostać przynajmniej zawiasy

RE: Banzaiiii - oszust !!! - daniel42na - 22-10-2012 15:02

http://zarabiam.com/showthread.php?tid=59419

banzai podaje konto allegro należące do nofuture

http://allegro.pl/show_user.php?uid=26528834

w jednym z postów pisze w rodzaju męskim.

RE: Banzaiiii - oszust !!! - Admin - 22-10-2012 15:06

(22-10-2012 14:29)yazir napisał(a):  Ja mam tylko taką małą informację, dotyczącą tego co Banzaii napisała kilka stron wcześniej o 250zł.
To czego staliście się ofiarami nie jest kradzieżą (czyli że do 250zł niska szkodliwość a więc to wykroczenie), tylko OSZUSTWEM a to kwalifikuje się pod inny paragraf niż kradzież.
Oszustwo nawet na 20-30zł można śmiało zgłaszać, policjant nie ma prawa nie przyjąć zgłoszenia.
No tak ale co z tego znajdą go, każą mu zwrócić te 20-30zł i będzie wolny... no tak nie do końca ponieważ jeszcze zostanie obarczony kosztami sądowymi. Plus za więcej wałków powinien dostać przynajmniej zawiasy
yazir tu sumki będą w tysiącach, a nie marnych złotówkach Smile
to nie jedyne miejsce gdzie kradł.

RE: Banzaiiii - oszust !!! - GIT - 22-10-2012 15:06

ja to już pisałem wcześniej w tym temacie ale pojawiło się wielkie oburzenie...

RE: Banzaiiii - oszust !!! - donek - 22-10-2012 18:04

O koleżka dalej oszukuje. Nic się nie nauczył. Nie ładnie.
To całe Banzaiiii to konto oszusta nie było, żadnego włamania nawet w galeri fake zdjęcie wjebał, które o najprościej w google jest: http://pu.i.wp.pl/k,NDY2NDE1OTAsODkyODE5,f,DSC01969.JPG

Pozdrawiam cię serdecznie i życzę jak najmniej zgłoszeń na policję!

RE: Banzaiiii - oszust !!! - daniel42na - 22-10-2012 19:15

właśnie wróciłem z komisariatu Wink
Nawet nie podejrzewałem że typ się tak głęboko w anal wkopał..
I nic mu nie daje to że to "tylko" 250 złociszy, tak jak sugerował.

nie będę tu wyliczał wszystkich wykroczeń bo tego nie spamiętałem, a jak już wspomniałem jest masa dowodów i poszlak prowadzących do sprawcy, tak że to tylko kwestia (krótkiego) czasu.

RE: Banzaiiii - oszust !!! - miniek9090 - 22-10-2012 19:26

gdyby dopadli tego kolesia ....
do konca zycia by sie nie wygrzebał z pierdla i kaski też nie mało by musiał oddac Big Grin

RE: Banzaiiii - oszust !!! - Admin - 24-10-2012 19:41

dlatego reaktywować wszystkich oszukanych przez - nofuture, laurena, banazi i wszystkich pozostałych forumowych oszustów i ruszyć się na policję by to zgłosić (30 min roboty) - Gdyż teraz ODZYSKACIE swoje pieniążki - wystarczy że sprawa daniela się wyjaśni to odzyskanie Waszych pieniążków to już będzie tylko formalnością - oczywiście tylko i wyłącznie jeśli zgłosicie to na policji.