veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463) |
RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 15-03-2012 11:25 Rene przed chwilą napisał,że wypłaty jutro,ponieważ paypal do jutro oceni im konta i odblokuję. RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 16-03-2012 00:13 więc dzień sądu jeszcze bana brak ps 11 i nic ... RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - diavolo1991 - 16-03-2012 14:10 Ja też własnie czekam na wypłate Robiłem wszystko tak jak trzeba tylko podałem polski e-mail na paypala Zobaczymy czy wypłacą Jak na razie nie mam bana ;P RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Majka - 16-03-2012 18:28 i baaaan! Moja wina... szybko szybko IP nie zmienione ;( (Francuski meil i francuskie dane były) RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 16-03-2012 20:53 i tak im paypala nie zweryfikowali wiec zapewne trzeba czekać do poniedziałku !! ja nie mam bana od 3 dni RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Majka - 17-03-2012 12:09 Dajcie link do jakiejś dobrej francuskiej bramki proxy. Z góry dziękuje... RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 17-03-2012 12:12 Kup sobie vpn i nie będzie banów RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Majka - 17-03-2012 12:15 a co to jest vpn kurde? (17-03-2012 12:09)Majka napisał(a): Dajcie link do jakiejś dobrej francuskiej bramki proxy. Z góry dziękuje... ???? RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 17-03-2012 12:51 VPN-Wirtualna siec prywatna. Kupujesz sobie vpn takiego i dostajesz ip z róznych krajów,które są porównywalne do predkosci twojego internetu i bardzo dobrze zabezpieczone RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - ignisinferius - 17-03-2012 14:00 francuski vpn za miesiąc kosztuje ok 10 euro (czyli nasze zarobki z dwóch dni) jeśli uda się przetrwać i wypłacić 10 euro potem wystarczy kupić vpn z francuskim ip i jesteśmy nietykalni oczywiście należy pamiętać o włączaniu programu, ja zastanawiam się jeszcze nad założeniem palpay z francuskimi danymi całą akcję można powtórzyć na veuro.de |