Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 15-03-2012 11:25

Rene przed chwilą napisał,że wypłaty jutro,ponieważ paypal do jutro oceni im konta i odblokuję.

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 16-03-2012 00:13

więc dzień sądu Big Grin jeszcze bana brak Big Grin
ps 11 i nic ...

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - diavolo1991 - 16-03-2012 14:10

Ja też własnie czekam na wypłate Smile Robiłem wszystko tak jak trzeba tylko podałem polski e-mail na paypala Big Grin Zobaczymy czy wypłacą Smile Jak na razie nie mam bana ;P

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Majka - 16-03-2012 18:28

i baaaan! Moja wina... szybko szybko IP nie zmienione ;(
(Francuski meil i francuskie dane były)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 16-03-2012 20:53

i tak im paypala nie zweryfikowali wiec zapewne trzeba czekać do poniedziałku !! Big Grin
ja nie mam bana Big Grin od 3 dni

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Majka - 17-03-2012 12:09

Dajcie link do jakiejś dobrej francuskiej bramki proxy. Z góry dziękuje...

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 17-03-2012 12:12

Kup sobie vpn i nie będzie banówSmile

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Majka - 17-03-2012 12:15

a co to jest vpn kurde?

(17-03-2012 12:09)Majka napisał(a):  Dajcie link do jakiejś dobrej francuskiej bramki proxy. Z góry dziękuje...

????

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 17-03-2012 12:51

VPN-Wirtualna siec prywatna. Kupujesz sobie vpn takiego i dostajesz ip z róznych krajów,które są porównywalne do predkosci twojego internetu i bardzo dobrze zabezpieczoneSmile

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - ignisinferius - 17-03-2012 14:00

francuski vpn za miesiąc kosztuje ok 10 euro (czyli nasze zarobki z dwóch dni)

jeśli uda się przetrwać i wypłacić 10 euro potem wystarczy kupić vpn z francuskim ip i jesteśmy nietykalni Big Grin
oczywiście należy pamiętać o włączaniu programu,

ja zastanawiam się jeszcze nad założeniem palpay z francuskimi danymi

całą akcję można powtórzyć na veuro.de