![]() |
Nieaktualne! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nieaktualne! (/Temat-Nieaktualne-46417) |
RE: Płacę 40gr za 3 oddane głosy z jednego konta na FB - PILNE! - tourquise - 29-11-2011 18:11 Zaplacone wszystko... RE: Płacę 40gr za 3 oddane głosy z jednego konta na FB - PILNE! - Ultranapromieniowany - 29-11-2011 18:16 Zarejestrowałem się tutaj z polecenia mojego wujaszka, ponieważ polecił mi ten sposób zarobku. Konta facebook robiłem do konkursu DOVE i telefonów od Rydzyka aby zgarnąć nagrody dlatego aż 50 kont. Nieźle się namęczyłem, ponieważ klikałem like'i od około 17:30, ale wszystko dobre co się dobrze kończy.Liczę, że moja praca zostanie sowicie nagrodzona. PP: [email protected] RE: Płacę 40gr za 3 oddane głosy z jednego konta na FB - PILNE! - makubas - 29-11-2011 18:17 każdy ma po 40 groszy za jedno konto nie licz na specjalne względy RE: Płacę 40gr za 3 oddane głosy z jednego konta na FB - PILNE! - tourquise - 29-11-2011 18:20 Miło, że klikałeś, ale biorąc pod uwagę, że to Twój pierwszy post na forum i brakuje Ci reputacji to musisz mi niestety udowodnić, że te głosy zostały faktycznie oddane z tych 50 kont. Proszę o zrzuty ekranu z każdego konta, z którego było głosowane z komunikatem, który występuje tuż po zagłosowaniu 4 raz... Ewentualnie o udostępnienie kont, lub o udostępnienie tablicy z głosami... RE: Płacę 40gr za 3 oddane głosy z jednego konta na FB - PILNE! - makubas - 29-11-2011 18:22 więc jeszcze się pobawisz z godzine RE: Płacę 40gr za 3 oddane głosy z jednego konta na FB - PILNE! - drabina012 - 29-11-2011 18:22 Bardzo dobre posunięcie. RE: Płacę 40gr za 3 oddane głosy z jednego konta na FB - PILNE! - makubas - 29-11-2011 18:26 zawaliste bo 50 kont z kosmosu mu się nie zrobiło a 20 złotych drogą nie chodzi RE: Płacę 40gr za 3 oddane głosy z jednego konta na FB - PILNE! - Ultranapromieniowany - 29-11-2011 18:29 Będę sukcesywnie dodawał ss-y, lecz za 40 groszy za klik głosować prawie godzinę, a teraz jeszcze ss-y dawać. Mogą być imiona z których było robione? Kilka ss-ów za chwilę dodam. ![]() RE: Płacę 40gr za 3 oddane głosy z jednego konta na FB - PILNE! - tourquise - 29-11-2011 18:29 (29-11-2011 18:16)Ultranapromieniowany napisał(a): Zarejestrowałem się tutaj z polecenia mojego wujaszka, ponieważ polecił mi ten sposób zarobku. Konta facebook robiłem do konkursu DOVE i telefonów od Rydzyka aby zgarnąć nagrody dlatego aż 50 kont. Nieźle się namęczyłem, ponieważ klikałem like'i od około 17:30, ale wszystko dobre co się dobrze kończy.Liczę, że moja praca zostanie sowicie nagrodzona. A, że tak spytam to który to ten "wujaszek"??? YOBACK czy Kopamatakawa??? Sprawa śmierdzi na kilometr... Nie wiem czy niektórzy sobie zdajecie z tego sprawę, ale oszustwo nawet na 5gr jest oszustwem finansowym, a to podlega karze... a w takich sprawach mam doświadczenie więc bardzo proszę, dla własnego dobra nie próbujcie mnie oszukać, bo ja na prawdę się o tym dowiem prędzej czy później, a dla was może się to skończyć...no powiedzmy mało sympatycznie... (29-11-2011 18:29)Ultranapromieniowany napisał(a): Będę sukcesywnie dodawał ss-y, lecz za 40 groszy za klik głosować prawie godzinę, a teraz jeszcze ss-y dawać. Mogą być imiona z których było robione? Kilka ss-ów za chwilę dodam. Nie grzesz... 40gr za głosowanie, które zajmuje kilka sek. to i tak bardzo dużo... nikt tu nie narzeka. A screeny na własne życzenie dodać musisz... Możesz na priva dać mi dostęp do wszystkich kont (mail, haslo), jak się potwierdzi i nie pokryje z zastanawiającymi mnie głosami z innych kont to wtedy pieniądze zostaną wypłacone... Nie masz reputacji, ani żadnych postów jak więc mam sprawdzić Twoją prawdomówność??? Praca jak każda inna wymaga często poświęceń... RE: Płacę 40gr za 3 oddane głosy z jednego konta na FB - PILNE! - drabina012 - 29-11-2011 18:32 tourquise spokojnie ; )) jeden chciał Cię wykiwać a nie każdy ; ]] |