Zarabiaj z eBroker! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: Zarabiaj z eBroker! (/Temat-Zarabiaj-z-eBroker-44681) |
RE: eBroker - Program Partnerski - MrMrosu - 19-11-2017 17:32 Jest zmieniony na wysłany. Dzięki za dokładne wytłumaczenie, leci reputacja. RE: eBroker - Program Partnerski - Danzo93 - 26-11-2017 15:53 Ktoś orientuje się jaki jest realny czas wypłaty środków na konto? RE: eBroker - Program Partnerski - wrzochal11 - 26-11-2017 17:07 Wypłaty są realizowane na początku każdego miesiąca.. zanim wpłyną na konto musi minąć kilka dni. RE: eBroker - Program Partnerski - Xanter98 - 26-11-2017 17:58 Od zmiany z WYSŁANY na ZAAKCEPTOWANY mogą minąć nawet 3 miesiące, wszystko zależy od produktu. A jak już masz oficjalnie pieniądze zarobione to wypłata zostaje zatwierdzona 1 dnia każdego miesiąca i na koncie zazwyczaj jest w kilka dni. RE: eBroker - Program Partnerski - Xanter98 - 28-11-2017 22:14 Ciekawe czy zmiany w regulaminie będą miały jakieś skutki. RE: eBroker - Program Partnerski - Kosot90 - 04-12-2017 00:29 Czytam to wsztsko i dalej nie wiem da się na tym ebroker zarobić czy nie ? Zarabia ktoś tam? RE: eBroker - Program Partnerski - Xanter98 - 04-12-2017 03:55 Można zarobić, jak na wszystkim. Tylko to nie działa tak, że wykonujesz jakieś kroki i magicznie zarabiasz, nie wierz nikomu, kto Ci oferuje łatwe pieniądze przy minimum pracy. Ebroker opiera się na polecaniu produktów bankowych, musisz znaleźć osoby, które z Twojego linka wykonają pewną akcję, np założą konto. Można to robić na wiele sposobów, poprzez chociażby prowadzenie bloga na temat bankowości, reklamowanie danych produktów, polecanie ich wśród znajomych, samemu korzystanie z nich(tutaj niby jest to zabronione, gdy robisz to w celu otrzymania prowizji, ale ludzie tak robią i pieniądze dostają). Mitem jest też, że nie ma sposobów na łatwe pieniądze. Najczęściej są one po prostu niedozwolone w tych programach, chociażby oferowanie ludziom wynagrodzenia za wzięcie pożyczek czy założenie kont albo po prostu wprowadzanie ich w błąd i wymuszanie skorzystania z jakiejś oferty. Żeby nie dostać w takim wypadku bana trzeba się też nieźle namęczyć, a zawsze jest ryzyko, że nic z tego nie będziesz miał. RE: eBroker - Program Partnerski - Adriannn - 09-12-2017 19:09 Witam, dostałem niedawno taką propozycję rejestracji w eBrokerPartner, no i że dzięki temu można dużo zarobić i w ogóle, no ok niby fajnie, ale czemu niby ja mam założyć kilka internetowych kont bankowych? bo dokładniej to dostałem takie info (Musisz wiedzieć, że jeżeli chcesz działać w tym programie musisz założyć kilka darmowych kont bankowych możesz je zamknąć po 3 miesiącach napisz czy się zgadzasz jak tak to działamy na początku zarobisz od 1200-2000 ? może być ?) I nie wiem czemu mi to źle pachnie z kilometra, co państwo na to? RE: eBroker - Program Partnerski - rachman - 09-12-2017 19:33 @Adriannn przeczytaj temat to się dowiesz czym to pachnie... RE: eBroker - Program Partnerski - Adriannn - 09-12-2017 20:54 Nom, się dowiedziałem, hmm ciekawe informacje tu przeczytałem, to krótko mówiąc mogę się teraz na jednym kolesiu na fb przejechać, i to ostro, ale sobie daruję. Jak sama nazwa mówi, program partnerski ty ich polecasz, oni ci za to zapłacą, ale polecać, a nie wciskać kit, i tu niektórzy mają rację że tacy kolesie tylko załatwiają programy partnerskie. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam |