![]() |
Jakimi sposobami zarabiacie ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Jakimi sposobami zarabiacie ? (/Temat-Jakimi-sposobami-zarabiacie-39382) |
RE: Jakimi sposobami zarabiacie ? - jackthekiller - 01-04-2012 15:24 a jakie niby dowody chciałes?? a dowody wypłat nie wystarczą?? RE: Jakimi sposobami zarabiacie ? - Dennisek78 - 02-04-2012 06:44 Mnóstwo jest dowodów wypłat tylko wystarczy chcieć je poszukać RE: Jakimi sposobami zarabiacie ? - Nikodemsky - 02-04-2012 14:02 Dowody wypłat nigdy nie są 100% gwarancją na działanie systemu, miałem na myśli bardziej to, że jest to następna dobrze rozreklamowana piramida RE: Jakimi sposobami zarabiacie ? - ciamciaj - 02-04-2012 15:11 JBP wyglada na piramide, za to BB już nie a zyski wieksze ![]() RE: Jakimi sposobami zarabiacie ? - Damkofr - 06-04-2012 09:01 ja aktualnie zarbiam na stronie netpay. Staly zarobek ok 4 zl bez poleconych. Zarabiamy na wykonywaniu zadan. Jak cos link w sygnaturze. RE: Jakimi sposobami zarabiacie ? - teel - 07-04-2012 12:52 Cytat:JBP wyglada na piramide, za to BB już nie a zyski wieksze Otóż piramidy finansowe są zabronione w Europie, a JBP ma swoje serwery/oddziały także w Holandii. RE: Jakimi sposobami zarabiacie ? - baxy - 07-04-2012 17:08 Ppa.. RE: Jakimi sposobami zarabiacie ? - ciamciaj - 07-04-2012 17:11 To nie znaczy ze nie moze byc piramida ![]() (07-04-2012 12:52)teel napisał(a):Cytat:JBP wyglada na piramide, za to BB już nie a zyski wieksze RE: Jakimi sposobami zarabiacie ? - teel - 07-04-2012 17:15 Cytat z wikipedii: Cytat:Na piramidzie finansowej zyskują tylko osoby, które znajdują się u jej szczytu i wystarczająco wcześnie do niej dołączyły...więc to wyklucza postrzeganie JBP jako piramidę finansową. Poza tym, aby zarobić w JBP nie musisz nikogo zapraszać. To, czy zaprosisz kogoś pod siebie czy nie, to zależy tylko i wyłącznie od Ciebie, zarobić możesz bardzo dobrze na swojej pracy, czego dowodem jest kilka osób w bodajże top20 ludzi, którzy najwięcej zarobili z JBP. (jak dobrze kojarzę, ze 2-3 osoby nie mają w ogóle poleconych). Kłócić się nie mamy o co, bo każdy ma swoje zdanie na dany temat, ja wyraziłem swoje, wsparte o cytat z wikipedii, i tyle. ![]() RE: Jakimi sposobami zarabiacie ? - Nikodemsky - 07-04-2012 18:01 Wspierać się wikipedią, to tak jakby powiedzieć "mój dziadek tak powiedział, więc tak musi być!", na wikipedii artykuły może edytować każdy z nas, więc również każdy z nas może wypisywać tam różne głupoty, nie mam na celu wszczynać kłótni kto ma rację - przedstawiam tylko fakt, iż każdy wie jak działa piramida i słyszy się tylko o tych, którzy są w Topie, Ci którzy utrzymują się "jakoś" z piramid raczej rzadko odzywają się później - dobrym przykładem jest przereklamowany SiteTalk ![]() JBP kojarzy się z piramidą dlatego, że masa ogłoszeń ostatnio zamieszczanych w sieci dotyczy tylko JPB, dlatego jest źle postrzegany(no i może jeszcze przez ubogi design strony), życzę dalszych sukcesów zarabiającym z JBP :> |