Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[PŁACI]Excelentbux [archiwum] stare - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (https://zarabiam.com/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (https://zarabiam.com/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: Hide Kosz (https://zarabiam.com/Forum-Hide-Kosz-271)
+---- Wątek: [PŁACI]Excelentbux [archiwum] stare (/Temat-PLACI-Excelentbux-archiwum-stare-29363)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


- Dori - 28-02-2008

i są aktywni ? Big Grin


- naiman - 28-02-2008

Ja dziś prawdopodobnie zlecę wypłatę... Właśnie są aktywni :lol: :?:


- Pablobo - 28-02-2008

Ja jeszcze troszkę i osiągne minimum :mrgreen:
Nie łam się! admin powiedzial ze mogą być opóźnienia związane z przeniesieniem się ich na płatną domenę!
http://forum.excelentbux.com/ - Prosze Wink Powinno pomóc


- mrw111 - 28-02-2008

Narazie wszyscy mają dużo kliknięć dla mnie narazie nic nie wyklikaliTongue Jutro wam powiem


- naiman - 28-02-2008

Oki spoko ja mam 15 poleconych. Ale nie kupowałem nic aktywnych jest 10


- DaGoor - 28-02-2008

No zapłacili mi tą zaległą wypłatę :-) Czyli z firmą wszystko OK :-)


- krzysiekrk - 28-02-2008

mam pytanie
z firma cos sie dzieje
kupilem premium mam 75 ludzi i poprosilem o zalegle pieniadze do excelentbux

dostalem takiego emaila od nich

admin agebux sayme your are cheater your buy referal and upgrade and yoy request cashout and time your use chargeback paypal

Chyba ta firma sie robi scamem czekam na 2 email


- evolucja - 29-02-2008

Cóż, ten email, który tutaj wkleiłeś nie jest zbudowany zbyt poprawnie pod względem gramatycznym, jednak chodzi w nim o coś takiego:
"administrator agebux powiedział, że jesteś oszustem, kupiłeś upgrade i teraz prosisz o zwrot pieniędzy używając zwrotów na paypalu"

Tak więc drogi użytkowniku krzysiekrk czy jest to prawdą?

btw. post pod postem- die Big Grin


- damian097 - 29-02-2008

no dzis 17 linkow jest :mrgreen:


- krzysiekrk - 29-02-2008

nie nie jest to prawda oni mnie oszukuja po prostu ,prosze pomozcie co mam teraz robic
excelentbux mnie oszukuje Sad