![]() |
[Nieaktualne]Kup poleconych za moim pośrednictwem - zarabiaj więcej! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: [Nieaktualne]Kup poleconych za moim pośrednictwem - zarabiaj więcej! (/Temat-Nieaktualne-Kup-poleconych-za-moim-posrednictwem-zarabiaj-wiecej-23883) |
- Sniechu - 19-09-2008 19:25 makaj, to jeszcze Ci brakuje 7 poleconych, chyba, że kupisz sam dla siebie. Postaram się wymienić jeszcze tego 1$ i przeleję Ci na AP dzisiaj albo jutro za jeszcze jednego poleconego. Zobaczę, bo jak dostanę wypłatę z neobux to może dokupię jeszcze kilku. - makaj - 19-09-2008 19:30 No jasne, że przy okazji coś też dla siebie zostawiam, więc nie ma problemu :-) - Sniechu - 19-09-2008 19:40 makaj, wymieniłem już kasę i wysłałem Ci jeszcze 1$ za trzeciego poleconego. - moody - 19-09-2008 21:44 Poproszę 20, kasa już poszła ;-) Daj znać jak kupisz, gdyby to nastąpiło jutro byłoby extra :-) - makaj - 20-09-2008 01:02 Ponieważ już jest jutro uznam, że jest extra :-) Świeże bułeczki przyszły. Tylko dlaczego nie ma tam różnych opcji sortowania? Znów wszyscy są ułożeni alfabetycznie.... ale zaraz wyłuskam tych nowych i poprzydzielam :-P - moody - 20-09-2008 09:56 Ok dzięki. Słuchaj a nie mógłbyś w screnie moich refów w 1 poście zrobić tak żeby było widać ich liczbę kliknięć? Byłoby łatwiej :-) - RONIN - 20-09-2008 09:59 mam pytanie bo zastanawiam sie czy majac jakies fundusze na ap nie zainwestowac.... czy poza wyplata pieniedzy na ap z tego co wyklikaja poleceni przewidojesz jakies inne formy wyplacania tych pieniedzy za ich kliki np na paypal badz w zl na konto polskiego banku ? czy tez wyplata jest i bedzie tylko i wylacznie w 1 opcji wyplacania na ap? - makaj - 20-09-2008 10:06 moody, jest jeden duży screen ze wszystkimi poleconymi, to możesz sobie sprawdzić. Screeny przy nikach są tylko dla orientacji kto jakich refów otrzymał ;] Jeśli chciałbyś, żebym przy każdym oddzielnie aktualizował kliki refów, to wczoraj 20 min wycinałe i kleiłem w paince tych co przyszli :idea: Codziennie takich katorżniczych zadań się nie podejmuję :-P RONIN, będzie możliwość wypłaty na PayPala, jeśli pokonam małpy tam siedzące :-P Ale to nie jest zbyt pewne. Bank? Hmm, raczej nie, czy to nie byłby już nadmiar wygody? :-) - RONIN - 20-09-2008 10:10 makaj napisał(a):moody, jest jeden duży screen ze wszystkimi poleconymi, to możesz sobie sprawdzić. Screeny przy nikach są tylko dla orientacji kto jakich refów otrzymał ;] ale pomysl ze to jest ze tak powiem wychodzenie pod klienta:-) wiecej opcji wyplacania na dane konta za kliki poleconych moze przyciagnac wiecej chetnych osob - to tez zysk bedzie wtedy wiekszy dla ciebie to nie jest wygoda tylko po prosu male doradzenie jakie mozna zrobic posuniecie marketingowe - ale to juz twoja wola co zrobisz ![]() - makaj - 20-09-2008 10:20 Jasne, dzięki za radę :-) Przemyślę to. |