[SCAM]3Day Finance - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: [SCAM]3Day Finance (/Temat-SCAM-3Day-Finance-22364) |
- kactuzz - 26-06-2008 12:48 Hah, czy ja mówie, że ukradłeś miliony? Po prostu pojechałeś jak nic, pieprzysz głupoty, że Ci shakowali konto, a wystarczy go zweryfikować. Ale skoro jesteś dzieciakiem i zrobić tego nie możesz to już inna bajka. Co do 3df, wątpię żeby w ogóle jeszcze wypłacili. - evolucja - 26-06-2008 15:11 kactuzz, jak zweryfikujesz swoje konto AP od ręki zapłacę ci 30 zł.. zobaczymy czy takie nie dziecko jak ty potrafi... widzę, że ostatnia szansa to właśnie kontakt z adminem i złapanie go za psychikę.. ma 24 godziny na odpowiedź, dopiero po tym możemy stwierdzić czy to scam. - kactuzz - 26-06-2008 18:17 Na pewno chcesz być 3 dychy w plecy? Kto powiedział, że mam konto na siebie, hę? Kto mi udowodni, że to ja siedze a nie np mój brat hm? - evolucja - 26-06-2008 18:21 kactuzz, a no widzisz... konto nie na siebie :-> wiem że robimy offtopa ale na zakończenie powiem, że aby zweryfikować konto maxbuxa musiał bym być kompletnym idiotom któremu życie nie jest miłe... buxy to machina do robienia pieniędzy- ale nie w polskim świecie prawa :-) - kactuzz - 26-06-2008 18:32 Mnie to mówisz... Załóż własne państwo albo ożeń się z kimś w Lichteinsteinie czy podobnym - mjs17 - 16-09-2008 19:09 użytkownik zbanowany a więc kosz [SCAM]3Day Finance - Kilol - 11-03-2011 01:46 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |