My Search funds wyszukiwarka za którą płacą - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: My Search funds wyszukiwarka za którą płacą (/Temat-My-Search-funds-wyszukiwarka-za-ktora-placa-21046) |
- camel - 25-03-2008 18:26 Zaczałem sie wczoraj bawic w klikanie z MY search Funds, wyszukalem i kliknalem w linki okolo 160 razy, dzisiaj patrze w statystyki NIBY tylko 16 klikniec wczoraj zrobilem NIe wiem co zle zrobiem ( - krzysiek349 - 25-03-2008 18:39 camel napisał(a):Zaczałem sie wczoraj bawic w klikanie z MY search Funds, wyszukalem i kliknalem w linki okolo 160 razy, dzisiaj patrze w statystyki NIBY tylko 16 klikniec wczoraj zrobilem hehe za szybko :lol: :mrgreen: :shock: a ja dzisiaj tak szybko szukalem ze wszystko mi skasowali co wyszukalem i dostalem ostrzezenie ze jeszcze raz tak i ban pernamentny - camel - 25-03-2008 18:54 NA maila dostales te ostrzezenie? - klose - 25-03-2008 22:11 Wysyłają na maila i w serwisie też sie pojawia taka sytuacja. - djmarcin87 - 26-03-2008 07:25 ależ różnią się przykład wpisz w wyszukiwarke Tyskie koło pierwszego wyniku napisane jest Sponsored Results to jest właśnie link sponsorowany ... 3 pierwsze wyniki są linkami sponsorowanymi, ponieważ są na takim prawie niewidocznym niebieskim czy to blekitnym tle.. wszystkie wyniki znajdujace sie na tym tle sa sponsorowane :-) - djmarcin87 - 26-03-2008 07:33 [quote:-|c5fd98423="camel"]Zaczałem sie wczoraj bawic w klikanie z MY search Funds, wyszukalem i kliknalem w linki okolo 160 razy, dzisiaj patrze w statystyki NIBY tylko 16 klikniec wczoraj zrobilem NIe wiem co zle zrobiem ([/quote:-|c5fd98423] Tzn mozna zrobic wiele wyszukań pod rząd ale powinniśmy to robić powoli no i zauwazylem, ze jesli klika sie w linki z koncowka .co.uk czyli strony brytyjskie to kase nalicza napewno nie wiem wlasnie czemu tak jest, aha i nie warto klikać w te same linki w ciągu doby bo nienaliczy być może dlatego macie te problemy - krzysiek349 - 26-03-2008 19:29 ja teraz wyszukuje powoli i TYLKO linki sponsorowane czyli z napisem sponsored result!!!! Wczoraj wyszukałem 170 razy 3 godziny się bawiłem dzisiaj patrze ile mam kasy.... z krzesła spadłem....3,45$ za 170 wyszukań to moje nowe konto bo tamto zbanowali za szybkie wyszukiwanie. Więc jeśli chcecie tak jak ja to : 1.Powoli wyszukujcie a nie 20 naraz włączonych przeglądarek :shock: :lol: 2.Nie wpisujcie takiego czegoś : sad asdgasdas fsfasdas bo kasy nie zaliczy 3.nie wpisujcie ciągle polskich wyrazów bo prawie nie ma linków sponsorowanych 4.wpisujcie wyrazy typu : head,speed,live,love,girls,chat 5.KLIKAJCIE TYLKOW TE LINKI KTORE SA OZNACZONE JAKO "sponsored result" bo wtedy dostaje się chyba 0,03 albo 0,04 - djmarcin87 - 27-03-2008 06:51 krzysiek349 napisał(a):ja teraz wyszukuje powoli i TYLKO linki sponsorowane czyli z napisem sponsored result!!!!Gratuluje ale radze sie tak nie cieszyc zbytnio poniewaz to jest tylko wynik poczatkowy ten wynik moze zmalec do 1 funta :-) to sie moze okazac nawet za 2 dni :-) do automatycznego wyszukiwania polecam program tasker! jedna rada nie uzywac trybu fast ! i jak nagrywacie ruchy myszki to róbcie to powoli poniewaz mozecie dostac bana za zbyt szybkie wyszukiwanie... najlepiej nagrac bardzo wolne ruchy myszki i puscic w tybie normalnym polecam wyszukiwanie co najmniej 3 różnych pojec i tak zostawic na jakis czas xD oczywiscie nie gwarantuje ze ten pomysł zadziała owszem mozna zrobic mnóstwo kliknięć na dzień ale jest ryzyko otrzymania bana... wiec korzystacie na wlasna odpowiedzialnosc... - djmarcin87 - 27-03-2008 06:54 Krzysiek haha widze ze wpisujemy podobne wyrazy u mnie również czesto używam : love, elektro, tyskie, live... - klose - 27-03-2008 15:00 Krzysiek popieram ,trzeba klikać z rozmysłem :-) |