![]() |
Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Oszukiwałeś? Zajrzyj! (/Temat-Oszukiwales-Zajrzyj-1838) |
RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - lol - 10-03-2010 19:20 a ja im wyslalem emial i dupa ![]() nie odpisują RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Tech - 10-03-2010 19:45 Na jaki meil posłałeś, co im napisałeś i kiedy to było? Może po prostu musisz poczekać trochę. RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - sitQ - 10-03-2010 20:22 A jak ja zrobilem 9 fake mejli? to ma pisac czy nie? bo za 9 fake jak maja mi zabrac 50% to ja dziekuje... podobno mozna miec 5 na jednym IP, wiec te 4 to nie tak zle... RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - MyBijacz - 10-03-2010 21:00 Nie martw się o to że Ci nie odpisują. Trzeba poczekać trochę, nawet parę miesięcy. Nic na to nie poradzisz. Lukasz: No jeżeli masz podejrzenia to będziesz musiał raczej się przyznać. Ale tą decyzję zostawiam tobie. stiQ: Nie lepiej się przyznać i stracić te 50 % PTZ niż się nie przyznawać i czekać aż zabiorą wszystkie PTZ. Jeszcze jedno, jak coś zamówisz to oni ta znajdą, i nie dość że Ci nie przyślą nagrody to jeszcze zabiorą wszystkie PTZ a w dodatku mogą Ci zbanować konto. NIe robią tegoo, ale mogą się wkurzyć. Sądzę że połowa polskich użytkowników LOCKERZ ma około 10 e-mail'i fake. Ale to tylko moje zdanie. PS: Ja się przyznałem, miałem wtedy 800+ PTZ zostawili mi ponad 400. TO było około miesiąca temu. Teraz mi brakuje około 20 do 800 PTZ. Więc chyba warto. RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Magnus - 10-03-2010 21:06 (10-03-2010 21:00)MyBijacz napisał(a): Nie martw się o to że Ci nie odpisują. Trzeba poczekać trochę, nawet parę miesięcy. Nic na to nie poradzisz. No pare miesięcy to nie ! pare tygodni jak już ....... nie przesadzaj RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - sitQ - 10-03-2010 21:10 Troche lipa, lepiej by bylo sie przyznac przed obejrzeniem wszystkich filmkow ;D RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - MyBijacz - 10-03-2010 22:41 No tak, tylko patrz teraz. Dla innych krajów prócz US działają filmy ![]() Magnus: Nie wiadomo ile, ja czekałem 2miechy czy dłużej nie pamietam już RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - tactlessczak27 - 11-03-2010 17:35 Ja im wysłałem 3 maile i wyzerowali mi ptz a znajomi są nadal RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - GetxRight - 11-03-2010 18:41 mam pytanie jakbym zrobił sobie nowe konto i na nim 20 fake-ów i Z-Lista.nie oglądał bym filmików i odrazu napisał do lockerz że oszukiwałem to by mi połowe PTZ odjeli ale czy by zostawili Z-Lista żebym później mógł oglądnąć filmiki za PTZ x2.. i czy nie było by kłopotu z wysyłką ![]() RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - MyBijacz - 12-03-2010 19:11 Możliwe jest że usuną Ci połowę PTZ ale też mogą wszystkie, gościu wyżej pisał że wszystkie mu skasowali więc wszystkiego nie jestem pewien. Może od teraz usuwają wszystkie PTZ. A status VIP (Z-List) Ci zostawią to jest pewne. Ale licz się z tym że zanim przeczytają twój e-mail może minąć od paru dni nawet do miesiąca. Więc nie licz na szybką odp. |