Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374)
+--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458)
+--- Wątek: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut (/Temat-LimerCoin-Wirtualna-Kopalnia-Kryptowalut-176223)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - 74raf - 13-10-2024 20:31

zakup koparki za LTC
[Obrazek: 123.jpg]

RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - ZarabianieO - 26-10-2024 14:48

Strona dalej wypłaca Cool
[Obrazek: limer.png]

RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - 74raf - 27-10-2024 12:09

wypłata :
[Obrazek: 12345.jpg]

kolejna maszynka kupiona w promocji :

RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - ZarabianieO - 03-11-2024 16:24

Kolejna wypłata w portfelu.

RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - ZarabianieO - 10-11-2024 16:22

Kolejna wypłata bez problemów na portfelu Smile

RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - 74raf - 10-11-2024 19:05

zakup kolejnej maszynki

RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - kaczor89 - 12-11-2024 15:44

Wszedłem z refa. Zaciekawił mnie ten serwis. Same gierki są dość proste i szybko się je robi. Dzisiaj jak dobrze przysiadłem to zrobiłem i zaliczyłem 3 gierki po 30 rund. Mnie jednak zastanawia inna sprawa. Czy ten serwis zarabia choć trochę na siebie czy też jest to klasyczna piramida? Orientuje się ktoś jak jest z przeżywalnością tego typu podobnych serwisów?

RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - ZarabianieO - 12-11-2024 16:27

Zarabia tak samo jak inne podobne strony, czyli umieszczając banery z reklamami, a jaki jest z tego zysk to tylko sami twórcy wiedzą. Jeżeli chodzi o "przeżywalność" to inny podobny projekt działa już od kilku dobrych lat, cały czas jest wypłacalny i nie zanosi się aby w najbliższym czasie przestał istnieć więc mam nadzieję, że i tutaj projekt pociągnie te kilka lat.

RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - 74raf - 13-11-2024 05:10

(12-11-2024 16:27)ZarabianieO napisał(a):  Zarabia tak samo jak inne podobne strony, czyli umieszczając banery z reklamami, a jaki jest z tego zysk to tylko sami twórcy wiedzą. Jeżeli chodzi o "przeżywalność" to inny podobny projekt działa już od kilku dobrych lat, cały czas jest wypłacalny i nie zanosi się aby w najbliższym czasie przestał istnieć więc mam nadzieję, że i tutaj projekt pociągnie te kilka lat.

Też siedzisz w tym drugim projekcie? jaka jego nazwa?

RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - ZarabianieO - 13-11-2024 12:29

(13-11-2024 05:10)74raf napisał(a):  
(12-11-2024 16:27)ZarabianieO napisał(a):  Zarabia tak samo jak inne podobne strony, czyli umieszczając banery z reklamami, a jaki jest z tego zysk to tylko sami twórcy wiedzą. Jeżeli chodzi o "przeżywalność" to inny podobny projekt działa już od kilku dobrych lat, cały czas jest wypłacalny i nie zanosi się aby w najbliższym czasie przestał istnieć więc mam nadzieję, że i tutaj projekt pociągnie te kilka lat.

Też siedzisz w tym drugim projekcie? jaka jego nazwa?

RollerCoin, ale ten projekt akurat jest już nieopłacalny i nie warty uwagi.