LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +--- Wątek: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut (/Temat-LimerCoin-Wirtualna-Kopalnia-Kryptowalut-176223) |
RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - 74raf - 13-10-2024 20:31 zakup koparki za LTC RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - ZarabianieO - 26-10-2024 14:48 Strona dalej wypłaca RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - 74raf - 27-10-2024 12:09 wypłata : kolejna maszynka kupiona w promocji : RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - ZarabianieO - 03-11-2024 16:24 Kolejna wypłata w portfelu. RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - ZarabianieO - 10-11-2024 16:22 Kolejna wypłata bez problemów na portfelu RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - 74raf - 10-11-2024 19:05 zakup kolejnej maszynki RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - kaczor89 - 12-11-2024 15:44 Wszedłem z refa. Zaciekawił mnie ten serwis. Same gierki są dość proste i szybko się je robi. Dzisiaj jak dobrze przysiadłem to zrobiłem i zaliczyłem 3 gierki po 30 rund. Mnie jednak zastanawia inna sprawa. Czy ten serwis zarabia choć trochę na siebie czy też jest to klasyczna piramida? Orientuje się ktoś jak jest z przeżywalnością tego typu podobnych serwisów? RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - ZarabianieO - 12-11-2024 16:27 Zarabia tak samo jak inne podobne strony, czyli umieszczając banery z reklamami, a jaki jest z tego zysk to tylko sami twórcy wiedzą. Jeżeli chodzi o "przeżywalność" to inny podobny projekt działa już od kilku dobrych lat, cały czas jest wypłacalny i nie zanosi się aby w najbliższym czasie przestał istnieć więc mam nadzieję, że i tutaj projekt pociągnie te kilka lat. RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - 74raf - 13-11-2024 05:10 (12-11-2024 16:27)ZarabianieO napisał(a): Zarabia tak samo jak inne podobne strony, czyli umieszczając banery z reklamami, a jaki jest z tego zysk to tylko sami twórcy wiedzą. Jeżeli chodzi o "przeżywalność" to inny podobny projekt działa już od kilku dobrych lat, cały czas jest wypłacalny i nie zanosi się aby w najbliższym czasie przestał istnieć więc mam nadzieję, że i tutaj projekt pociągnie te kilka lat. Też siedzisz w tym drugim projekcie? jaka jego nazwa? RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - ZarabianieO - 13-11-2024 12:29 (13-11-2024 05:10)74raf napisał(a):(12-11-2024 16:27)ZarabianieO napisał(a): Zarabia tak samo jak inne podobne strony, czyli umieszczając banery z reklamami, a jaki jest z tego zysk to tylko sami twórcy wiedzą. Jeżeli chodzi o "przeżywalność" to inny podobny projekt działa już od kilku dobrych lat, cały czas jest wypłacalny i nie zanosi się aby w najbliższym czasie przestał istnieć więc mam nadzieję, że i tutaj projekt pociągnie te kilka lat. RollerCoin, ale ten projekt akurat jest już nieopłacalny i nie warty uwagi. |