![]() |
AAmusic - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446) +---- Wątek: AAmusic (/Temat-AAmusic-165400) |
RE: AAmusic - lidero - 03-01-2020 04:29 (02-01-2020 19:00)kamciono5 napisał(a): no czyli to by było na tyle jeśli chodzi o tą apke. Na dobrą sprawę za dobrze to wyglądało żeby mogło być prawdziwe. hola hola ,nie tak szybko ![]() właśnie dlatego że wyglądało to na poważną sprawę,zainwestowałem w smartfony i mimo długiego czasu oczekiwania na wypłatę(w serwisach zajmujących sie muzyką to norma ,w routenote trzeba czekać miesiąc i 15 dni,zanim rozliczą odsłuchy,dłubę muze także długie oczekiwanie na wypłate mnie nie dziwiło w przypadku AAmusic)u wierzyłem w legalność tematu,chociaz zazwyczaj jestem bardzo sceptyczny do takich aplikacji. Tym bardziej że korespondowałem wczesniej z adminem ,takze gwarancja jakas tam była. dlatego byłem bardzo zawiedziony,wczoraj napisałem maila ,a dziś ....... tadam ![]() ![]() ![]() A jednak...... ![]() ![]() RE: AAmusic - kamciono5 - 03-01-2020 11:05 @lidero dzięki wielkie za info właśnie wczoraj wieczorem wchodziłem na grupe app review i trochę ludzi pisało że w końcu otrzymali wypłaty ale tylko na paypal/btc czekają jeszcze na amazona. Podobno przez błędne zliczanie apple music i deezera wyszły opóźnienia w wypłacie. Jak wypłacą wszystkim to będzie można spróbować trochę podziałać z tą apką, bo tak swoją drogą z tego co czytałem na razie wypłacali tylko małe kwoty. W każdym razie przepraszam wszystkich za sianie fermentu ![]() RE: AAmusic - lidero - 03-01-2020 11:25 do 5 stycznia mam otrzymac kolejne 20 dolców obaczymy ,ale jest nadzieja ![]() wiem też jak potrafia leciec w kule te serwisy jesli chodzi o naliczanie odsluchów, a już mistrzostwo swiata to cały soundcloud ,mialem tam zarabiac od ilosci odsłuchań ,14 tys odsluchów na jednym tracku i co i wielkie g.......,jedynie spotify daje rade i naliczaja jak trzeba,wlasnie tego doswiadcza ekipa z aamusic ,mam tylko nadzieje ze poniesione straty nie zabiją ich aplikacji. RE: AAmusic - 121 - 05-01-2020 22:09 Ja wciąż nic nie dostałem RE: AAmusic - kamciono5 - 07-01-2020 14:36 ![]() Także miejmy nadzieję że niedługo wypłacą ![]() RE: AAmusic - kamciono5 - 09-01-2020 15:26 Właśnie są w trakcie wypłacania kasy która miała być wypłacona do 5 stycznia. Mnóstwo osób dzisiaj dostało wypłatę, pcozekajmy jeszcze na @lidero ,ale może się okazac że to jednak nie taka zła opcja prawie pasywnego dodatkowego dochodu. RE: AAmusic - lidero - 10-01-2020 21:09 mam i ja ![]() serwis jak najbardziej wyplaca,odpisuje na maile ,slowem,nie jest zle.oby tak dalej. .Bieda narazie tylko z tym ,ze najszybciej nabijajaca punkty apple music niestety nie bangla ![]() Poki co cisne na spotify, wyszla kolejna aktualizacja,co zauwazylem ,zdecydowanie poprawiona stabilnosc dzialania,poprawiona playlista ,brak tych czarnych niezaliczajacych miejsc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: AAmusic - zbyszek - 11-01-2020 04:34 Ja nie mam wyplaty z 12 grudnia wiec narazie dla mnie serwis nie wyplacalny :> RE: AAmusic - lidero - 11-01-2020 09:59 Zbychu jak kamciono5 pisal ze duzo ludzi dostalo wyplate,ja tez niedostalem,dopiero przedwczoraj wyplacili 20 $,zlecalem 13 grudnia,napisz do nich maila zapytaniem o co kaman,odpisuja,mam nadzieje ze bedziesz za moment cieszyl sie z wyplaty.pozdrawiam. RE: AAmusic - zbyszek - 12-01-2020 20:30 Napisałem do nich. Długo się czeka na odpowiedź? |