[Scam]AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Scam]AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] (/Temat-Scam-AirRewards-zarabiaj-na-ogladaniu-filmikow-jak-i-wrzucaniu-dowod-wyplaty-156932) |
RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - mololel - 19-10-2018 22:00 Mam dokładnie tak samo myślałem że to dlatego że używałem vpsa i mi konto zbanowali ale nie wiem RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - eseles - 19-10-2018 22:17 (19-10-2018 22:00)mololel napisał(a): Mam dokładnie tak samo myślałem że to dlatego że używałem vpsa i mi konto zbanowali ale nie wiem To nic nie wiemy bo ja tez vps RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - star4x5 - 20-10-2018 07:51 Nabiłem 50 k i teraz nie mogę się zalogować wtf ? RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - krychap - 20-10-2018 16:34 U mnie normalnie dziala . RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - eseles - 20-10-2018 21:10 (20-10-2018 16:34)krychap napisał(a): U mnie normalnie dziala . Invalid username or password. If you have any questions, contact with [email protected]. A support nie odpowiada... RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - krychap - 20-10-2018 21:54 Spróbuj na FB napisać. https://www.facebook.com/airrewards/ AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - fi5her1975 - 20-10-2018 21:58 Ave. Też mam ten sam problem. Reset przeprowadzony pomyślnie, nowe hasło przysłane i nadal ten sam komunikat. " invalid username or password" coś mi tu nie pasuje.... ip z t-mobile, prawie 30k pkt poszło się certolić. Podłączyło się do mnie 2 refów. Na osobnych ip. Nawet nie wiem gdzie szukać nieprawidłowości..... RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - eseles - 20-10-2018 22:58 (20-10-2018 21:58)fi5her1975 napisał(a): Ave. Też mam ten sam problem. Reset przeprowadzony pomyślnie, nowe hasło przysłane i nadal ten sam komunikat. " invalid username or password" coś mi tu nie pasuje.... ip z t-mobile, prawie 30k pkt poszło się certolić. To ja juz sam nie wiem albo vps albo tez laczylem sie z tmobile i wywalilo mnie jak zebralem 3 refy. AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - fi5her1975 - 21-10-2018 17:27 Ave. Wysłałem maila do suportu. Poniżej zamieszczam treść... " HI there It usually blocks when abuse is detected. Have you watch hundreds of videos back to back with only a few seconds pause on between? Our system detects this as fraud by a bot Air Rewards Support Team On 20 Oct 2018, at 21:53, [email protected]<[email protected]> wrote: Hello. Why can not I log in to my account with the [email protected] login? The message says that there is an incorrect login or password. However, after resetting the password, where you need to enter your e-mail account, a link to reset your password is sent, and then a new password is sent, which is incorrect according to the system. I will be very grateful for your quick response. Best regards Fi5her1975 " RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - star4x5 - 21-10-2018 17:28 Ja np. miałem włączony 24/h mini komputerek i sobie filmiki leciały. I mi napisali że jak oglądam non stop to system wykrywa to jako bot i blokuje konto o.O. Ciekawe kto mi odda teoretycznie za prąd w takim razie. Według nich to mam oglądać filmiki w różnych odstępach czasu ... chore. Przy tak niskich stawkach za oglądanie. |