![]() |
Powrót do zarabiania [SEO] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Powrót do zarabiania [SEO] (/Temat-Powrot-do-zarabiania-SEO-151728) |
RE: Dziennik OGads - Xanter98 - 17-02-2018 00:24 Z tego co się orientuje to na instagramie też najlepiej wychodzi PPI, za suby to nawet nie ma się co brać teraz ![]() RE: Dziennik OGads - pspsga - 17-02-2018 08:28 Też slyszałem że można nieźle zarobić na PPI na Instagramie. Jednak ja nie wykluczam , że nie będzie to np. profil poświęcony modzie , gdzie dużo bardziej opłaca się wstawić affilacje do ceneo bądź aliexpress ![]() RE: Dziennik OGads - pspsga - 17-02-2018 20:48 ![]() Cześć! Zapraszam Was wszystkich do kolejnej aktualizacji mojego "codziennego" dziennika (przynajmniej w ostatnim czasie ![]() ![]() Co dzisiaj zrobiłem: - podlinkowałem trochę moją najnowszą stronę (Niestety zauważyłem, że wiele miejsc, gdzie kiedyś zostawiałem swoje linki są nic nie warte. Jednak wierzę, że teraz z każdą kolejną stroną będzie szło mi to lepiej oraz szybciej, ponieważ będę miał już przygotowane miejsca na linki, więc będę musiał tylko wejść na stronę, ładnie ogarnąć profil i DONE! Będzie szło to na pewno dużo szybciej!) - ciągle myślę także nad sposobem zarobku na serwisie Instagram i prawdopodobnie będzie to jakieś CPA, ponieważ z innymi produktami może być problem (przynajmniej dla mnie - osoby, która nie miała nigdy styczności z jakąś większą affilacją niż G2A ![]() Rzeczą, którą oceniam dzisiaj na wielki + jest na pewno moja starsza strona(tą którą chciałem porzucić), której pozycję się poprawiają i dodatkowo już pojawia się KILKA wejść w lockera każdego dnia i do tego dzisiaj wpadł nawet jakiś LEAD z USA i to taki w miarę dobry ![]() ![]() Ja spadam sobie odpocząć po dzisiejszym dniu (może jeszcze wieczorkiem posprawdzam miejscówki z listy, którą kiedyś znalazłem i wspomniałem tu o niej)! Miłego Wieczoru! Yo! RE: Dziennik OGads - pspsga - 20-02-2018 21:35 ![]() Cześć. Witam Was w kolejnej aktualizacji. Niestety (lub stety) ostatniej w najbliższym czasie. Postanowiłem zawiesić ten dziennik, ponieważ nie miał zbyt wielu czytelników oraz trochę wstyd prowadzić dziennik z zarobkami dużo mniejszymi niż większość dzienników na tym forum ![]() Jednak prawdopodobnie jeszcze wrócę (dlatego proszę nie zamykać tego tematu). Dokona się to, gdy moje zarobki będą wyższe i będę mógł Wam przedstawić jakieś zadowalające wyniki. Dodatkowo warto wspomnieć, że ta moja strona co była w TOP1-5 dostała filtr ![]() ![]() ![]() Po raz kolejny chciałbym podziękować wszystkim osobom, które mój dziennik czytały regularnie! DZIĘKUJĘ BARDZO! (dziękuję także wszystkim hejterom ![]() Mam nadzieję, że jeszcze będziecie mogli obserwować wkrótce moje dalsze przygody z zarabianiem! Piona! RE: Dziennik OGads [ZAWIESZONO] - Crausher - 20-02-2018 23:03 Ja tam śledzę regularnie, wracaj szybko! ![]() RE: Dziennik OGads [ZAWIESZONO] - Mariuszeek - 28-04-2018 11:17 Jak idzie? ![]() RE: Dziennik OGads [ZAWIESZONO] - pspsga - 28-04-2018 14:57 @[Mariuszeek] powoli jakoś leci. Myślę, że wkrótce dziennik będzie reaktywowany! ![]() RE: Dziennik OGads [ZAWIESZONO] - Wojtek574 - 28-04-2018 15:07 Bez sensu zamykać dziennik bo nie zarabiasz po tysiąc na godzinę według mnie powinieneś dalej prowadzić niezależnie ile cyferek napiszesz że zrobiłeś RE: Dziennik OGads [ZAWIESZONO] - pspsga - 13-06-2020 14:09 ![]() Witam was drodzy forumowicze po przerwie (ponad 2 rocznej). Od zawieszenia tego "dziennika" minęło wiele czasu i bardzo wiele czasu się wydarzyło. Stwierdziłem, że wznowie ten wątek, ponieważ brakuje mi trochę motywacji do pracy. Na chwilę obecną co jakiś czas wpadają jakiegoś grosze na portalu z ankietami PROFILIC (trochę drobnych na utrzymanie hostingu i domen). Natomiast najbardziej będę chciał skupić się na stronach internetowych. Będę zakładał, dodawał treści i potem pozycjonował witrynę pod odpowiednie frazy. Na chwilę obecną mam taki 1 drobny projekt, który ma pełnić funkcję raczej testową (nauka, sprawdzanie co i jak działa), a nie zarobkową. Prawdopodobnie wkrótce pojawi się 2 projekt, który będzie ściślej skierowany na internetowy zarobek (jeśli ktoś kiedyś śledził mój dziennik, to pewnie wie, że miałem drobną styczność z SEO). Mam nadzieję, że starczy czasu i motywacji, aby w miarę regularnie prowadzić ten "dziennik" ![]() Życzę wszystkim Miłego Weekendu! RE: Powrót do zarabiania [SEO] - pspsga - 27-06-2020 13:08 ![]() Cześć! Trochę czasu nic nie pisałem, ale niezbyt miałem chęci, aby coś napisać w dzienniku. Obecnie zarabianie w internecie chcę traktować jako taki "dodatek" do życia. E-zarabianiem pragnę się zajmować tylko wtedy, kiedy mam wolny czas (nie mam innych obowiązków). Projekt 1 (o którym wspomniałem w poprzednim poście) na razie odstawiam (na tej stronie jest obecnie trochę postów) i będę obserwował, czy jakoś się ta witryna rozwija czy nie. Natomiast obecnie będę chciał się skupić na projekcie 2. W ciągu tych poprzednich tygodni udało mi się znaleźć kilka wartościowych fraz kluczowych, na których prawdopodobnie będę próbował w przyszłości pozycjonować swoją witrynę. Dodatkowo udało mi się znaleźć trochę stron konkurencyjnych, z których można nauczyć się wiele przydatnych "trików". W ciągu najbliższych dni możliwe, że uda mi się postawić już stronę, zoptymalizować ją i może nawet zacząć publikować jakieś treści na stronie (oczywiście najpierw ten content trzeba przygotować) ![]() Z góry uprzedzam, że prawdopodobnie ten dziennik nie będzie jakoś szczególnie regularnie aktualizowany ![]() Życzę Miłego Weekendu! |