![]() |
SEO - Od zera do milionera! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: SEO - Od zera do milionera! (/Temat-SEO-Od-zera-do-milionera-143616) |
RE: SEO - Od zera do milionera! - paweuq - 09-05-2017 05:15 Juz 9 dzień jak ten czas leci ![]() RE: SEO - Od zera do milionera! - Zarobiony_Koles - 10-05-2017 05:11 Czas leci, a najgorzej jest z tym, w którym nic nie robię, wczoraj totlanie nic nie robiłem, wróciłem z wycieczki o 19. Mam dużo roboty poza tym w domu to do 21 na dworze robiłem. Trzeba przygotowywać opał bo krude zima idzie. Jadę na wycieczkę, pada śnieg, dzisiaj wstaje a u mnie auta lekko białe a dzisiaj na dodatek -2! Pozdrawiam w ten listopadowy poranek! PS nie wiem czy wliczać wczorajszy dzień w dziennik bo nic nie miałem możliwości nawet "dotknąć" myszki. RE: SEO - Od zera do milionera! - BartekHelp - 10-05-2017 06:55 Kozak się czyta, sam mam chęć się SEO zainteresować. Trzymam kciuki ![]() RE: SEO - Od zera do milionera! - Zarobiony_Koles - 10-05-2017 14:59 Dzisiaj też nic nie zdziałam, więc niestety tych dwóch dni nie wpisuje, nie wliczam bo to bez sensu jest skraca mi się czas pracy. Jutro raczej normalnie będę robił a teraz muszę wracać na dworze i robić. Bo roboty ogrom przez tą pogodę. Pozostaje mi przycisnąć zęby i jutro ruszyć pełną parą. Teraz jeszcze przygotowuję się tak bardziej pod egzamin, bo on już 20 czerwca. Do tego skupiam się na aktualnych sprawdzianach bo jest ich mnóstwo a nie chcę na finiszu pospadać o stopień dwa w dół! A po szkole zobaczymy co będzie, chcę się na kurs technika zapisać i do liceum weekendowa, ale czy to razem ze sobą pogodzę? :o RE: SEO - Od zera do milionera! - Zarobiony_Koles - 12-05-2017 16:21 Wczoraj również nic nie robiłem :/ A na dodatek jeszcze oczy naświetliłem, to jest nie możliwe, wsiadając o 22 na komputer, wiedząc, że kolejnego dnia o 5 wstaje aby jechać do szkoły to się nawet nie chce. Ale teraz wróciłem i nagrywam film z głosem, dodaje na YT i zobaczym yco dalej. RE: SEO - Od zera do milionera! - Zarobiony_Koles - 13-05-2017 07:48 Roździał I
Wyzwanie: 30 Dni do dniówek 100 PLN.
Dzień wyzwania: 10/30 Dzień kalendarzowy: 12.05.2017
Dzieje się, firesub padł. Ale się tym nie przejmuje, roboty naprawdę dużo w domu ale to też git. Wczoraj wspomogłem się energetykami i do 23 siedziałem i działałem. Nagrałem jeden film profesjonalnie z głosem i wrzuciłem na YT i wrzuciłem dwa inne filmy odnośnie tej niszy też. Dzisiaj w każdy z tych filmów włożę po 10 PLN i skupię się na kolejnych niszach(które są podstawą) aby osiągnąć dniówki 100 PLN. Mam jeszcze 20 dni, wiele, ale czy wystarczająco aby zacząć zarabiać 100 PLN?
Teraz jadę w miasto, SIEMA! RE: SEO - Od zera do milionera! - paweuq - 13-05-2017 09:34 Ty nie dasz rady? No proszę Cię kto jak nie ty ![]() RE: SEO - Od zera do milionera! - Zarobiony_Koles - 14-05-2017 05:45 Roździał I
Dzień wyzwania: 11/30 Dzień kalendarzowy: 13.05.2017
Po komentowałem trochę filmy oraz psoty na blogu i to tyle. Wczoraj większość czasu spędziłem na dworze ucząc się tynkować.
RE: SEO - Od zera do milionera! - Zarobiony_Koles - 15-05-2017 20:31 Roździał I
Dzień wyzwania: 12i13/30 Dzień kalendarzowy: 14 i 15.05.2017
14 Maja, dzień piękny, ciepło sprzyja na różne roboty remontowo porządkowe. Skończyłem tynkować, potem do kościoła, na cmentarz, obiad zjadłem i wziąłem się za robotę. Komentowałem stronkę jedynei bo czasu zabrakło.
15 Maja, dzisiaj miałem próbny egzamin zawodowy, jutro się dowiem ile pkt uzyskałem ![]() Dni uciekają, cel się oddala! Tak być nie może! RE: SEO - Od zera do milionera! - Brodzik23 - 16-05-2017 02:56 I tak dużo ogarniasz w tym swoim życiu! Propsy, mi w chuj brakuje wolnego czasu a jak na ten dziennik patrzę to wydaje mi się że jestem na urlopie XD pozdro jak zawodowe? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka |