Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) (/Temat-Graj-zarabiaj-i-zgarniaj-nagrody-test-1-141548) |
RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Mr Joker - 16-12-2016 08:20 Fajne, tylko jak na początku wbijać lvl i zdobywać bursztyny? RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - DonWestbam - 16-12-2016 09:11 Brak graczy o zbliżonej sile oddziału. Podczas łupienia. Może nie jest to błąd ale uważam że niedociągnięcie bo ktoś może tylko zbierać złoto i bursztyny nie robiąc przy tym siły ataku przez co nie będzie atakowany. Dobrze by było przymusić do jakiegoś takiego zbrojenia się, czyli ustawił bym że można taki plajerów atakować _________ Premium przez sms działa _________ W twierdzy przydało by się dodać jakiś licznik kiedy można odebrać złoto/bursztyny RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Adriano42 - 16-12-2016 09:23 (16-12-2016 08:20)Mr Joker napisał(a): Fajne, tylko jak na początku wbijać lvl i zdobywać bursztyny? Na wyprawie możesz zdobywać lvl i bursztyny. Te drugie jeśli masz Konto Premium. RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - ShuQi - 16-12-2016 10:53 Założyłem konto dzisiaj z rana i mam już 2gi poziom. Grałem w wiele gier przeglądarkowych typu -Gladius -Plemiona -Ogame -Settlers I wiele wiele wiele innych których nazw teraz już nie pamiętam. Podstawową zasadą jest pierwsze wrażenie, zainteresowanie osoby świeżo zarejestrowanej. A co robimy tutaj? Klikamy raz na 5 minut następna wyprawa i to wszystko co przez pierwszą godzinę mamy do roboty, nijak to nie zachęci do dalszej gry. Moim skromnym zdaniem powinieneś wykonać ogólny szablon gry w wersji podstawowej a następnie kroczek po kroczku od samego początku konkretnie podejść do tematu, od takiej strony jak sam byłbyś graczem. RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Adriano42 - 16-12-2016 11:13 (16-12-2016 10:53)ShuQi napisał(a): Założyłem konto dzisiaj z rana i mam już 2gi poziom. Niema też spodziewać się cudów od jednej osoby. Wymienione gry były/są tworzone przez profesjonalne ekipy zajmujące się tym na co dzień. Na sam start nie jest źle, fakt że w sumie tylko wyprawy możemy wykonywać nie jest najlepszy, ale jak już kilka razy pisał autor gry - wczesna faza testowa jest. Bardziej tu chodzi o wyłapywanie błędów, niedociągnięć oraz testowanie czy wszystko sprawnie działa. A póki co i tak gra nie jest promowana nigdzie, a tylko jesteśmy na wczesnych testach z dobrej woli Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 16-12-2016 11:19 (16-12-2016 10:53)ShuQi napisał(a): Założyłem konto dzisiaj z rana i mam już 2gi poziom. Dzięki wielkie za uwagę, na pewno ją przemyślę i wprowadzę takie zmiany, aby początek był ciekawszy jednak to juz za kilka tygodni czyli po zakończeniu testów. Dlaczego tak późno? Ponieważ wpłynęło od was bardzo wiele pomysłów za co dziękuje i teraz musze mieć czas żeby nad każdym z nich posiedzieć. Do tego bede się starał wprowadzać zmiany na bieżąco. (16-12-2016 11:13)Adriano42 napisał(a):(16-12-2016 10:53)ShuQi napisał(a): Założyłem konto dzisiaj z rana i mam już 2gi poziom. Dobrze widzieć zrozumienie RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Mr Joker - 16-12-2016 11:21 *bieżąco ;* Przy odliczeniu w wyprawie w końcowych sekundach, trochę dziwnie wygląda 0:5, chyba lepiej by wyglądało 0:05 RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Captain - 16-12-2016 11:26 (16-12-2016 10:53)ShuQi napisał(a): Założyłem konto dzisiaj z rana i mam już 2gi poziom. Twoje porównanie trochę nie ma sensu w tym przypadku ponieważ ludzie nie będą grali w tę gre bo im się ona podoba, tylko aby zarobić. To ma być (podobno) gra zarobkowa i zyski są tym co przyciągnie ludzi i to dużo skuteczniej niż przyciągają ich gry typu Gladiatus czy Ogame ponieważ ludzie chcą i potrzebują zarabiać, a łatwych sposobów zarobku w których dostanie się więcej jak w buxie to ''ze świecą szukać'' RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 16-12-2016 11:56 Jeszcze dzisiaj zmienię łupienie, aby można było łupić nie w zależności od siły tylko od poziomu postaci. Tak sama dzisiaj usprawnię panel kontaktowy. PS. Od startu nie minął nawet dzień, z jedna osoba posiada już ponad 1 000 bursztynów Brawo. RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Mr Joker - 16-12-2016 12:07 @Styler Powiedz mi, jak zarobić bursztyny na zwykłej postaci? :] Jakie są korzyści Premium? Dodatkowo zapomniałeś chyba o znaczniku <title></title> w zakładce "Premium". :/ |