![]() |
GoldSmugglers - kolejna gra przeglądarkowa twórców anno1777, pipstycoon i goldentowns - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: GoldSmugglers - kolejna gra przeglądarkowa twórców anno1777, pipstycoon i goldentowns (/Temat-GoldSmugglers-kolejna-gra-przegladarkowa-tworcow-anno1777-pipstycoon-i-goldentowns-139203) |
RE: GoldSmugglers - kolejna gra przeglądarkowa twórców anno1777, pipstycoon i goldentowns - krzysiek349 - 28-10-2016 20:18 hmm kupiłem buty za 0,11g , odrobiłem w ciągu jednej wyprawy na skrzynki, więc nie tak źle z tymi ciuchami ;d RE: GoldSmugglers - kolejna gra przeglądarkowa twórców anno1777, pipstycoon i goldentowns - Captain - 28-10-2016 21:36 (28-10-2016 07:54)Adriano42 napisał(a): Wchodzę rano na stronkę żeby zobaczyć jak tam energia i widzę "Gold Price: 7.37$", a jeszcze wczoraj było coś koło 6,30$ jakoś tak. Świetna wiadomość, że akurat dzisiaj wzrosło, bo miałem dzisiaj zlecać pierwszą wypłatę i właśnie zleciłem ![]() Czekam obecnie na moje 8$ w Bitcoin. Potwierdzam, ze otwarcie tej najwiekszej skrzynki ,,Captain chest'' zabiera dużo więcej niż 1 energii. Mnie dzisiaj zabrało 4-5 :/ (a skrzynka sie trafila akurat pusta) RE: GoldSmugglers - kolejna gra przeglądarkowa twórców anno1777, pipstycoon i goldentowns - ripruski - 28-10-2016 22:08 to ja moze zadam pytania bo takowych nie widzialem (?) co ile godzin respia sie skrzynki ? czy to jest resetowane przy kazdym wejsciu na mape ? i czy 100 energi jest MAX ? RE: GoldSmugglers - kolejna gra przeglądarkowa twórców anno1777, pipstycoon i goldentowns - Captain - 28-10-2016 22:18 Skrzynki odnawiają się po 24 godzinach. Z tymże w grze są portale prowadzące do kolejnych lokacji więc jak pootwierasz skrzynki na danej mapie to nie musisz czekać aż się odnowią tylko przechodzisz portalem do kolejnej lokacji. RE: GoldSmugglers - kolejna gra przeglądarkowa twórców anno1777, pipstycoon i goldentowns - SweetSensi - 29-10-2016 10:56 Co sądzicie o nowej aktualizacji, którą wprowadzą 20 listopada z mapką multiplayer, bronie, walki między krajami (jeśli dobrze zrozumiałem) ? Moim zdaniem bardzo ciekawe rozwinięcie, ale czy przypadkiem nie będą mieli szanse tylko Ci, którzy zainwestowali pieniądze tym samym zabierając możliwość zarobku tym, którzy nic nie zainwestowali. RE: GoldSmugglers - kolejna gra przeglądarkowa twórców anno1777, pipstycoon i goldentowns - Captain - 29-10-2016 12:11 Nie wiem jak to rozwiążą z energią. W obecnym stanie jest jej za mała czy też spada za szybko aby to miałoby jakikolwiek sens, a więc mapa multiplayer będzie musiała rządzić się zupełnie innymi zasadami i trzeba będzie sprawdzić jak będzie wyglądało tam zużycie energii, a jak przychód złota. RE: GoldSmugglers - kolejna gra przeglądarkowa twórców anno1777, pipstycoon i goldentowns - Krakersik - 29-10-2016 15:46 Wam też na minimapie kierunek postaci źle wskazuje rzeczywiste przemieszczanie? Strzałka chodzi bokiem... RE: GoldSmugglers - kolejna gra przeglądarkowa twórców anno1777, pipstycoon i goldentowns - xdax1 - 29-10-2016 15:53 Tylko na tej ostatniej mapce. RE: GoldSmugglers - kolejna gra przeglądarkowa twórców anno1777, pipstycoon i goldentowns - djeerg - 29-10-2016 19:06 #xdax1 Masz na myśli 3 mapkę? Jeśli tak to nie ona jest ostatnia, bo jak na razie to znalazłem 4 mapki; A co do energii na przyszłym trybie multiplayer, to będzie ona spadać 100 razy wolniej niż na zwykłych mapkach RE: GoldSmugglers - kolejna gra przeglądarkowa twórców anno1777, pipstycoon i goldentowns - xdax1 - 29-10-2016 19:10 Tak na 3 czy tam 4, już nie pamiętam (tej dużej plaży), tylko tam mam ten błąd. Po niej mnie teleportowało na te co już były, więc liczę ją jako ostatnią. |