[SCAM] Firstbitcoinrevshare - Reaktywacja, nowy, lepszy! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SCAM] Firstbitcoinrevshare - Reaktywacja, nowy, lepszy! (/Temat-SCAM-Firstbitcoinrevshare-Reaktywacja-nowy-lepszy-137958) |
RE: Firstbitcoinrevshare - Zarobki w BTC! - xdax1 - 31-12-2016 11:03 Przecież tam nic nie ma, to tylko przedstawienie programu.... RE: Firstbitcoinrevshare - Zarobki w BTC! - xdax1 - 05-01-2017 14:54 Info o admina: CRON BUG: Dear Members, we have noticed that because of a Cron bug some of the AdPacks purchased after 30th December are not receiving Revshare Commissions. We are looking into the issue and will try to fix it ASAP. Once fixed, we will give Double Revshare Commissions, so don't worry about it. Right now our priority is Pending Cashouts so please be patient. -FBR Admin Oby szybko to naprawił. RE: Firstbitcoinrevshare - Zarobki w BTC! - Makabrycy - 05-01-2017 15:02 oby to nie był początek końca RE: Firstbitcoinrevshare - Zarobki w BTC! - xBojar - 05-01-2017 16:45 coś dziwnie te naliczenia idą, za paczki zakupione w tym roku nie mam naliczeń RE: Firstbitcoinrevshare - Zarobki w BTC! - xdax1 - 06-01-2017 09:30 Dobre info od admina: Cytat:Informuję Państwa, że od północy 07-go stycznia 2017 r. nasza strona będzie pozostawała w trybie konserwacji (offline) przez 72 godzin. Podjęliśmy się naprawić zarówno poważne jak i drobne błędy, takie jak błąd Cron, który ma wpływ na prowizje od zakupu nowych AdPack-ów revshare u wielu członków. Ponieważ nasi członkowie doświadczali wielu problemów, zdecydowaliśmy się to zrobić, ponieważ nie można było z tym dłużej zwlekać. RE: Firstbitcoinrevshare - Zarobki w BTC! - xBojar - 06-01-2017 17:19 tzn, że zwija stragan ? strona na fb nie działa RE: Firstbitcoinrevshare - Zarobki w BTC! - xdax1 - 06-01-2017 18:02 Poprawiłem linka. Jak zwija stragan? Jest napisane tam, że to przerwa techniczna w celu naprawienia błędów, które przecież są i nie ma dobrych naliczeń. Oczywiście różnie może być, ale raczej wątpię RE: Firstbitcoinrevshare - Zarobki w BTC! - Makabrycy - 06-01-2017 21:36 ja dzisiaj miałem jakieś naliczenia 4 paczki kupione RE: Firstbitcoinrevshare - Zarobki w BTC! - xdax1 - 10-01-2017 20:18 Nowy news: Cytat:Dear FBR Members, first of all I would like to thank you all for your patience and belief in FBR, and especially in me all this time. Niestety admin rezygnuje i przekazuje stronę jakiemuś Mr. Hiren Bhatt. Nowy FB: https://www.facebook.com/groups/FirstBitcoinRevshareOfficial/ Przerwa będzie dłuższa, ponieważ będzie nowy skrypt, nowy wygląd strony i wiele innych rzeczy. Eh, nie wiem jak to będzie, zobaczymy jak ten nowy admin będzie działał... RE: Firstbitcoinrevshare - Zarobki w BTC! - blaszczyk93 - 10-01-2017 20:24 Pozostało czekać no na całe szczescie ze prawie 80% wkladu do programu juz stamtad wyciaglem wiec jesli cos strata nie bedzie zbyt wielka |