![]() |
"Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" (/Temat-Piniondze-to-nie-fszysko-ale-fszysko-bez-piniendzy-to-h-132641) |
RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Fox90 - 18-06-2016 01:20 Dzień 17 ClixSense $3.00/$2.75 O jakimś spektakularnym nadganianiu nie ma mowy, jednak nie mogę narzekać ![]() MXRev$hare +2 mini adpack 85/100 adboni Za wyświetlenia banera na blogu zarobiłem dzisiaj $10.23. Ostatnio miałem jakoś mniej czasu i wszystko robiłem dość chaotycznie, na wariackich papierach, dlatego zasadniczo nie miałem nawet kiedy stworzyć choćby zarysu tego jak będę działał w tym programie. Na pewno nie wszystko będzie szło na inwestycje w adboni, część będę starał się jak najczęściej wypłacać. W ten weekend muszę pare rzeczy uporządkować, przemyśleć, poukładać, poprzestawiać i ogarnąć. RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Fox90 - 19-06-2016 01:52 Dzień 18 ClixSense $1.32/$2.75 MXRev$hare +2 mini adpack 87/100 adboni Za wyświetlenia banera na blogu zarobiłem dzisiaj $1.86. RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Fox90 - 20-06-2016 00:16 Dzień 19 ClixSense $0.71/$2.75 MXRev$hare +3 mini adpack 90/100 Dzisiejszego dnia liczba użytkowników przekroczyła magiczne 20 000. Zgodnie z zapowiedzią w związku z tym otrzymaliśmy niespodziankę ![]() ![]() adboni Za wyświetlenia banera na blogu zarobiłem dzisiaj $7.70. RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - ZbysiuK - 20-06-2016 10:11 Super prowadzony dziennik, powodzenia ![]() RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Fox90 - 21-06-2016 02:19 Dzień 20 ClixSense $4.11/$2.75 Już miałem iść spać, gdy zaczęli dodawać ciekawy rodzaj tasków, słabo płatnych bo tylko za $0.03 ale bardzo łatwych i szybkich więc postanowiłem ich trochę zrobić. Łącznie 120 zrobionych tasków w niecałą godzinę za $3.93. Może kwota nie powalająca na kolana, ale przy obecnej bardzo małej liczbie dostępnych tasków to zawsze coś no i do premii za taski też już trochę bliżej ![]() MXRev$hare +4 mini adpack 94/100 Wiadomo już nieco więcej na temat działania nowej "zabawki" na MXRevShare czyli Randomizera: a)pierwszeństwo mają osoby które nie mają żadnych poleconych, tak aby najbardziej tą funkcję odczuły osoby nowe oraz takie które nie potrafią w ogóle pozyskiwać poleconych, b)jeszcze większe prawdopodobieństwo dostania poleconego ma osoba która do programu cokolwiek wpłaciła, c)osoba rejestrująca się bez reflinka trafia pod skrzydła sponsora z kraju z którego strony się rejestruje. adboni Za wyświetlenia banera na blogu zarobiłem dzisiaj $3.45. Dokonałem też pierwszej wypłaty na kwotę $23.26. RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Fox90 - 22-06-2016 02:11 Dzień 21 ClixSense $2.03/$2.75 Doszła wypłata na $17.69. Tym samym uzbierała się kolejna pięćdziesiątka, która pójdzie na inwestycje w MXRevShare ![]() MXRev$hare +3 mini adpack 97/100 Poznaliśmy nieco więcej szczegółów na temat tego jak będą wyglądały reklamy PTC, a właściwie jak będą wyglądały reklamy które będą w miejscu PTC. Miejsce popularnych Cashlinków zajmą reklamy video. Moim zdaniem jest to świetne rozwiązanie, ponieważ przy okazji dodatkowej formy zarobku dla nas z której prowizje również otrzymuje w wysokości 100% nasz sponsor jest to kolejna opcja w której znajdą się zewnętrzne reklamy, które pozwolą firmie jeszcze więcej zarabiać ![]() ![]() Patrząc na to jak każdego dnia MX się zmienia i to zmienia się tylko na lepsze, patrząc jak rośnie liczba członków przystępujących do programu, jak rośnie zainteresowanie nim i pozytywny "szum" wokół niego, jestem w sumie spokojny o potencjalnych reklamodawców jak i przyszłość tego programu. adboni Za wyświetlenia banera na blogu zarobiłem dzisiaj $4.60. RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - kaczor89 - 22-06-2016 02:39 Ostatnim razem jak tu byłem miałeś 75 adpacków, dziś już 97 jest, więc ładnie to idzie widzę. Stówka już w zasięgu ręki. Napisz jaką strategię zamierzasz obrać po osiągnięciu setki. ![]() Pozdrawiam RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Fox90 - 22-06-2016 10:55 ... RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Fox90 - 23-06-2016 01:32 Dzień 22 ClixSense $3.06/$2.75 MXRev$hare +1 mini adpack 98/100 +1 milionaire adpack adboni Za wyświetlenia banera na blogu zarobiłem dzisiaj $6.5. Większość idzie do wypłaty, ale zawsze jakiegoś tam pojedyńczego adpacka staram się dokupować, aktualnie mam ich 11. RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Fox90 - 24-06-2016 00:55 Dzień 23 ClixSense $5.78/$2.75 Mam takie wrażenie, że zaczyna się pojawiać coraz więcej tasków, a już na pewno takich lepiej płatnych czyli +$0.10, jednak na razie szału nadal nie ma jeżeli chodzi o ich ilość ![]() Jeden nowy polecony, ale czy wykorzysta możliwości serwisu i coś zarobi czy tylko wpadł przypadkiem to tego nie wiem ![]() $10.17 zlecone do wypłaty i czeka w pending, oczywiście na bieżąco będę dorzucał to co jeszcze zarobię. MXRev$hare + 2 mini adpack 100/100 +1 milionaire adpack Dzisiaj po równo 91 dniach w programie osiągnąłem 100 mini adpacków. Uważam to za ważną chwilę ![]() Otrzymałem również mały bonus w postaci $50 na account balance za pewną drobną wskazówkę, pomoc czy może sugestię? ![]() ![]() Pieniądze przeznaczyłem oczywiście na zakup paczki, staram się mierzyć wysoko ![]() adboni Za wyświetlenia banera na blogu zarobiłem dzisiaj $5.93. Ogólnie rzecz biorąc dzisiaj się dużo u mnie działo i był to na prawdę wspaniały dzień ![]() Dzisiaj też dzięki użytkownikowi @[Admek69] dowiedziałem się o super akcji Pomoc Mierzona Kilometrami. Mam w zwyczaju się dużo "włóczyć" wtedy marzę, myślę, analizuję, kombinuję, tworzę, planuję itp itd ![]() ![]() Jeżeli chciałbyś się więcej dowiedzieć o akcji lub samemu też dołączyć to kliknij w zdjęcie pod spodem ![]() |