![]() |
Zarabiaj. Bez Limitów. W sieci. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabiaj. Bez Limitów. W sieci. (/Temat-Zarabiaj-Bez-Limitow-W-sieci-132498) |
RE: Dziennik Pracy RevShare. - Fox90 - 06-10-2016 16:48 (06-10-2016 12:59)Kubanoz napisał(a): Wczoraj kolega podesłał mi program, w którym nie trzeba inwestować, aby zarobić. Program ten daje 6$ dziennie za 100 reklam, których nie trzeba nawet oglądać, bo przewijają się same. Czyli włączasz stronkę i możesz sobie robić w tym czasie co chcesz. Osobiście jestem zdania, że to jest zbyt piękne by było prawdziwe, bo od wczoraj mam już naliczone 13$. Prawdą jest jednak, że tak na prawdę NIC nie ryzykuję, a może akurat pierwszym osobom które wejdą uda się coś wypłacić, więc czemu by nie spróbowaćNie uda Ci się wypłacić, a jedyne co tracisz to to co masz najcenniejsze czyli czas. Takich programów są setki i gdyby ludzie ten czas poświęcili na budowę kont w programach które płacą to mieli by już niezłe wyniki, a tak wchodzą do dziesiątek scamów i liczą na manne z nieba. Zamiast mieć chociaż kilka dolarów dziennie z programów które płacą wierzą w tysiące na już i za nic. Każdy robi jak uważa, ale jeżeli na poważnie chcesz zająć się zarabianiem w internecie to musisz się nauczyć oddzielać ziarno od plew. Wiadomo, że są programy, które po jakimś czasie też padną itp., ale wchodzenie w ewidentne scamy to tylko robienie sobie niepotrzebnych nadzieji, a nóż wygram w totka, więc grają... A tak po za tym, życzę powodzenia i będę śledził dziennik ![]() RE: Dziennik Pracy RevShare. - Kubanoz - 12-10-2016 09:53 Tracę czas? Włączam tą stroną i idę robić co innego ![]() ![]() ![]() Wypłacam około 70-100$ z MX ![]() ![]() RE: Zarabiaj. Bez Limitów. W sieci. - Kubanoz - 17-10-2016 19:24 Siemanko Internetowe Wariaty! Dzisiaj poszła kolejna wypłatka z MXRevShare, a z rana wygrałem $50 w konkursie u mojego znajomego ![]() Link do filmu na FB: KLIK Śmiało wysyłajcie zaproszenia do znajomych, piszcie i BAWCIE SIĘ ![]() Pozdro! RE: Zarabiaj. Bez Limitów. W sieci. - Kubanoz - 23-11-2016 20:18 Dawno mnie nie było, więc pora zrobić małą aktualizację ![]() MXRevshare ewoluowało w MX.World i teraz na jednej stronce znajdziemy wszystkie programy z serii MX. Dodatkowo doszły do tego paczki Euro i Bitcoin, co znacząco wpływa na kondycję firmy, ponieważ osoby, które zarabiały ponad dzienny limit 1000$ przenosiły pieniądze do innych programów, a teraz mogą je dalej wkładać w MX ![]() Wprowadzono również weryfikację tożsamości, za którą trzeba zapłacić 5,25euro. Dzięki temu firma pozbędzie się multikont i innych oszustów. A tutaj skrin z moich wypłat: ![]() RE: Zarabiaj. Bez Limitów. W sieci. - Richlook - 23-11-2016 20:46 Podnajm mieszkań? Co dokładnie chciałbyś wiedzieć w tym temacie? ![]() RE: Zarabiaj. Bez Limitów. W sieci. - Kubanoz - 01-12-2016 20:03 (23-11-2016 20:46)Richlook napisał(a): Podnajm mieszkań? Co dokładnie chciałbyś wiedzieć w tym temacie? Chciałbym poznać kogoś kto ma już doświadczenie w tym temacie i podzieliłby się ze mną swoimi doznaniami. Jak zacząć, jak to załatwić prawnie itp. Jak nakłonić właściciela na podnajem. Jeżeli jest osoba, która ma w tym doświadczenie, chętnie porozmawiam ![]() A tymczasem... Już od dłuższego czasu szukałem kolejnego programu, w którym mógłbym pomnażać swoje pieniądze. Przy wyborze kierowałem się głównie tym, aby system był dobrze przemyślany, dawał dobrze zarobić no i nie padł po kilku miesiącach. Tego ostatniego oczywiście NIKT nie jest w stanie przewidzieć, a jeżeli ktoś Ci mówi, że to BIZNES NA LATA, to Cię najzwyczajniej w świecie robi w balona. Działając już jakiś czas w tej branży zdążyłem zauważyć jakie programy działają najdłużej, czym się charakteryzują i idąc tym tropem znalazłem warty uwagi program. A jest to: https://theadsteam.com/ref/18495 Przedstawiam wam szczegóły, żebyście mogli sami ocenić: 1. Pierwsze, czyli to co niedźwiadki lubią najbardziej... PACZKI ![]() a) 10$: 2,5% dziennie, do osiągnięcia 110%, można ich mieć MAX 200 b) 25$: 2,25$ dziennie, do osiągnięcia 115%, można ich mieć MAX 500 c) 50$: 2% dziennie, do osiągnięcia 120%, można ich mieć MAX 2000 - Jednorazowo można kupić maksymalnie 100 paczek - 100% naliczeń trafia na NASZE główne konto, z którego wszystko możemy wypłacić - aby otrzymywać naliczenia należy obejrzeć 10 reklam raz na 24h - w zależności od wybranego pakietu dostajemy kredyty na promocję naszej strony, biznesu itp. 2. Prowizje z poleconych: - Prowizje z poleconych można wykorzystać TYLKO do zakupu usług reklamowych, w tym także paczek. Oczywiście po zakupie paczka pracuje normalnie jak te wymienione wyżej ![]() - 5 poziomów poleceń: 8% , 2% , 1% , 1% , 1% - aby otrzymywać prowizje z poleconych, należy samemu kupić minimum jedną paczkę 3. Wypłaty. - minimalna wypłata to 10$ - dzienny limit to 300$ 4. Płatne reklamy - program daje możliwość obejrzenia codziennie 1000 płatnych reklam - za każdą reklamę dostajemy minimum 0,001$, w zależności od długości reklamy 5. Procesory płatnicze: Payza, STP, Payeer, Perfect Money, Bitcoin (CoinPayments) Myślę, że najważniejsze przekazałem, ja wchodzę na pokład i zaczynam działać. Wam też polecam przyjrzeć się temu tematowi, ponieważ zapowiada się on bardzo ciekawie ![]() Jeżeli chcesz dowiedzieć się czegoś więcej na ten temat napisz do mnie na Facebook- służę pomocą. Dla wszystkich, którzy dołączą do mojego zespołu i spełnią jeden mały warunek mam coś eXtra, a mianowicie stronę do promowania biznesu ![]() Link do rejestracji: https://theadsteam.com/ref/18495 Pozdrawiam i życzę jak najwięcej SUKCESÓW! Zarabiaj. Bez Limitów. W sieci. - Vasaki - 17-02-2018 08:04 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Zarabiaj. Bez Limitów. W sieci. - Vasaki - 25-02-2018 10:37 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |