Policja, problem proszę o pomoc! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Policja, problem proszę o pomoc! (/Temat-Policja-problem-prosze-o-pomoc-132191) |
RE: Policja, problem proszę o pomoc! - Diesiel - 23-04-2016 11:10 (22-04-2016 21:49)kukiz87 napisał(a): Mogę coś doradzić ? miałam podobną sytuacje dokładnie rok temu ! tak rok czasu Policja ma mojego laptopa ! trwa postępowanie mam 2 wyroki z dwóch paragrafówJeśli miałeś taką sytuację, miałeś grzywnę? ile może wynosić taka grzywna? RE: Policja, problem proszę o pomoc! - chomik3 - 23-04-2016 11:28 I prosisz o pomoc, a dalej nie podałeś nawet co udostępniałeś i w jaki sposób... Napisz konkretnie co odwaliłeś i tyle. RE: Policja, problem proszę o pomoc! - aero2 - 23-04-2016 12:08 (23-04-2016 09:52)light napisał(a): Matko, autor potrzebuje pomocy a Wy mu piszecie "co mógł zrobić" "co nie mógł zrobić" "nielegal" itp...Bo taka prawda, prawie każdy w subach jak i premium wprowadza ludzi w błąd, powinieneś coś o tym wiedzieć, mając duże dniówki w FireSub, nikt nie jest do końca święty, zapamiętaj to sobie kolego, a jak ktoś udaje świętego to znaczy że się maskuje, bo ma wiele do ukrycia, promując nie zawsze w pełni legalnie. RE: Policja, problem proszę o pomoc! - makingmoney - 23-04-2016 12:45 ... RE: Policja, problem proszę o pomoc! - light - 23-04-2016 13:28 ... RE: Policja, problem proszę o pomoc! - aero2 - 23-04-2016 14:28 @[light] Oczywiście nic do ciebie nie mam jak i innych, udała się zaczepka przy weekendzie, każdy popełnia błędy, pamiętajmy o tym moi drodzy forumowicze. Autor się boi i słusznie, ale z drugiej strony może zapomną go ścigać, jak ludzi za promocję EasySub, który okazał się w pewnym momencie nielegalny. RE: Policja, problem proszę o pomoc! - kovval - 23-04-2016 23:36 (23-04-2016 07:36)jlde napisał(a):(22-04-2016 23:12)kovval napisał(a): Po co ma palić dysk? Magnes neodymowy i dysk leży na łopatkach Ew. torx i kilka minututa odkręcania śrubek Jak najbardziej, jest coś takiego jak domniemanie popełnienia przestępstwa. Muszą się upewnić, czy faktycznie nie posiadał testów gimnazjalnych a jeśli wszedł już w ich posiadanie to w jaki sposób. Jeśli oszukiwał naiwne dzieciaki liczące na odpowiedzi to już inna kwestia. Z tego tytułu poszkodowani musieliby mu wytoczyć proces. RE: Policja, problem proszę o pomoc! - kukiz87 - 01-05-2016 19:43 Ja z tych dwóch spraw mam jedynie 1000 zł grzywny rozłożoną na dogodne raty 2 i 2 x wyrok zawieszenia z 2 paragrafów tak kur... jestem bandzior i sprawa mojego laptopa z moim stuffem jest w toku juz od roku tak działa nasza policja kur ekspertów , wzywaja i różnych dziwnych smiesznych biegłych sądowych ciekawe ile juz podatników może kosztować moja sprawa , mogli by dać bez ceregieli kolejne 2 lata w zawieszeniu plus tą grzywne i po problemie... to państwo mnie rozbraja a tak prawdę mówiąc niedługo już będe miał tyle wyroków w zawieszeniu że będę bał się z domu wychodzić żeby znów coś nie napsocić , ale kur... z drugiej strony jak z domu nie wyjde to na bank na kompie coś odwale i kolejny wyrok RE: Policja, problem proszę o pomoc! - kubaski - 02-05-2016 10:42 przyjechali? :c RE: Policja, problem proszę o pomoc! - mahuzz - 02-05-2016 11:22 (01-05-2016 19:43)kukiz87 napisał(a): Ja z tych dwóch spraw mam jedynie 1000 zł grzywny rozłożoną na dogodne raty 2 i 2 x wyrok zawieszenia z 2 paragrafów tak kur... jestem bandzior made my day |